Şimdi Ara

Clio 4, 1.5 dci 54 lt mazot aldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracı yeni aldım 2012 depoyu fulledim bugun 43 lt yakıt aldı ödedim devam ettim baktım depo full görğnmüyor dedim pompacı erken çekti galıba,avmde işim vardı döndüm aynı yere araç 11 lt daha yakıt aldı şimdi oldu sanırım dedım bi baktım depo yine full degıl,sanırım gösterge bozuk ama int baktım bu aracın deposu 45 lt görünüyor yol yapmadım araç 54 lt yakın nasıl aldı benzınlık shell.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clio 4 Yakıt Deposu Kapasitesi ve Bilgileri

Clio 4 Yakıt Deposu Kaç Litre?

Renault Clio 4'ün yakıt deposu kapasitesi 54 litredir. Bu, aracın yaklaşık 800-900 km menzil sağlamasını sağlar.

Clio 4 Deposu Kaç Litre?

Clio 4'ün tek bir yakıt deposu vardır ve kapasitesi 54 litredir.

Clio 4 1.5 dCi Yakıt Deposu Kaç Litre?

1.5 dCi motorlu Clio 4'lerin de yakıt deposu kapasitesi 54 litredir.

Clio 4 Yakıt Deposu ile İlgili Diğer Bilgiler

• Clio 4'ün yakıt deposu aracın arka koltuklarının altında bulunur.
    • Aracın yedek yakıt deposu yoktur.

Clio 4'ün yakıt deposu kapasitesi ve özellikleri hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsan, resmi Renault web sitesini ziyaret edebilir veya bir Renault yetkili servisiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • depo aşağıda dolum ağzı yukarıda aradaki boruyuda doldurmuşsunuz.

• yakıt genleşince sıkıntı olmasın diye bir bölüm daha olur araçlarda ve çoğu pompacıda:

ağbii ek depoyuda dolduram mı? der. Arkadaş orayıda doldurmuştur..

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim reno ve dacialar 50 yazar 55 alır.

• oda bişeymi yeni logan 70 lt alıyor

• Sorun yok ozaman tşkler,gösterge arızalı sanırım,arkadasım kronik dedi ama ölemi acaba? Full depo bu sekılde
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clio 4, 1.5 dci 54 lt mazot aldı?

• Burada farklı bir durum var, ek depo denilen gençleşen kabı ve hortumlar da işin içine girince normalden daha fazla yakıt alır araç AMA siz diyorsunuz ki DEPO FULL gözükmüyor. Burda sıkıntı var, ya gostergeniz yanlış ya pompanin kalibrasyonu yanlış. Ek depo olayı değil sizinki.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Burada farklı bir durum var, ek depo denilen gençleşen kabı ve hortumlar da işin içine girince normalden daha fazla yakıt alır araç AMA siz diyorsunuz ki DEPO FULL gözükmüyor. Burda sıkıntı var, ya gostergeniz yanlış ya pompanin kalibrasyonu yanlış. Ek depo olayı değil sizinki.

Anlamadım hocam bide başka benzinlıge gidip doldur dıyım bakalım eğerkı hala alırsa benzinlıkte sorun yok dolu depo derse gösterge arızalı

• Megane aldigimizda 45-50 litre aldim, ceyrege yakin bostu depo, sonradan ogrendim 60 litre deposu varmis. Renaultlarin depo sinifina gore buyuk oluyor.

• Bizimde başımıza geldi, pompacının gazabına uğradık 45 litre deposu olan seat ibiza 46 litre aldı içinde de 150 civarı menzil vardı. 410 km yol yaptık depo hala fulldü. Sonradan ufak ufak azaldı. Sizin şamandıra da bir sıkıntı olabilir full göstermesi lazım çünkü. Bu depo bittikten sonra bir daha ki sefere dikkat edin, pompa ilk attıktan sonra bir daha çok doldurtmayın. Ne kadar boru varsa hepsi mazotla dolmuştur şimdi, araca zararlı.

• ş.dışında bir istasyonda yakıt denk geldim. Logan birine 40 kusur litre mazot doldurmuş adam benim depom yarıdaydı alamaz o kadar diye veryansın ediyordu demekki alabiliyormuş ..

• Araç çalışır haldeyken mazot aldıysanız gösterge algılamayabilir. Çaresi depo yarıya gelince stop edip doldurtmak.
    2005 megane 1.5 dci,de başıma geldi.

• Pompa ne zaman atarsa dolumu o zaman bırakmak en iyisi.2 aracımda da böyle yapıyorum,en sağlıklısı bu.

• Başka benzinliğe gittim depo fulldu demekki gösterge arızalı veya şamdıra takılı kaldı tşkler bilgiler için arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.