Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 1.3 D Lt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 aydır araba arıyorum. Gözüme 2013 model Aveo 1.3 d lt çarptı. Sağlam olduğu konusunda bilgim olması dışında opel motoru kullanıldığını biliyorum. Alacağım araç 10 binde. Kullanan arkadaşlar memnunmudur fikir görüşlerini paylaşırsa mutlu olurum.

• WooX61 kullanıcısına yanıt
    Bu donanimi bu fiyatlara alabicegin tek araba olup lt orta donanimdir memnun kalirsin merak etme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim özelden yazdım size :)
  • fiyatına göre çok donanımlıdır LT orta donanımdır ve LTZ ile arasında fazla bir fark yoktur LT'de 75hp 5 ileri 1.3 multijet motoru vardır, LTZ versiyonunda ise 6 ileri 90hp
  • Evet teşekkür ederim yardımlarınız için
  • bende 3 yaşında benzinlisi var hiç sorunsuz bakımını yapıp kullanıyorum donanım ve güvenlik olarak dört dörtlük araac artı dizelinde yakıt avantajıda var ohh misss
  • Bendeki 1.4 benzinli sifir almistim. Hb lt. Gayet memnunum bazi markalarin sonradan ekledigi hatta opsiyon olarak sundugu donanimlar mevcut. Ancak dizelini tercih edin derim ben lpg taktirdim. Bu araclar lpg ye pek uyumlu degil tek dezavantaji o. Ama piyasadaki cogu arabadan iyidir. Ayrica yedek parca sorunu yok tecrubeyle sabit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    Clio 1.5 Dci VS Egea HB 1.6 Multijet
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler görüştüm bende araca şuan olumluyum :)
  • Aracı aldınız mı? Aldınızsa ne kadar verdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: WooX61

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 aydır araba arıyorum. Gözüme 2013 model Aveo 1.3 d lt çarptı. Sağlam olduğu konusunda bilgim olması dışında opel motoru kullanıldığını biliyorum. Alacağım araç 10 binde. Kullanan arkadaşlar memnunmudur fikir görüşlerini paylaşırsa mutlu olurum.

Ben kullaniyorum. Performans istemiyorsan memnun edecektir. 1.3 Dizel 75 bg kullaniyorum. 20bin km'de. On gogusten hafiften gıcırtılar geliyor ama arada. Bende yol bilgisayari yok ama hesaplamam dogruysa 6lt'den az yakiyor sehir icinde. 5 de olabilir. Uzun yolda ise 70 litrelik mazot aldim su an 264 km'de lamba yaniyor ama hic dis yok. Uzun yolda bombos depoyla 60 km kadar gittim. Keske baz versiyonda yol bilgisayari olsaydi da yakit konusunda daha net bilgi verebilseydim.
    Yalitim az. 100 km'lere gelmeden ruzgar sesi ve motor sesi iceri alabiliyor. Ses sistemi seviyesini 60'a getiriyorsunuz bu durumda ama ses bozuluyor. Max 63 olmasina ragmen 55'den fazlasinda bozuluyor ses. Sinifindaki en guvenli ve en genis arac diyebilirim. Surucu pozisyonu hafif yukarda ve ferah.

Bendeki arac en baz versiyon olmasina ragmen start-stop, park sensoru, yokus kalkis destek sistemi var. Saklama yeri olarak gozlukluk yok yukarida. Ama onu da radyonun yanina yerlestirdikleri (ilk klima olarak dusunmusler sanirim sonra goz yapmislar) iki adet gozle telafi ediyor. Arka kapilarda cep yok.
    Annem 1.65 civari. Onde oturdugunda koltugu dizleri one degecek kadar cektiginde arkada baya bir yer kaliyor. Ben 1.82'yim. Normal oturma pozisyonumda arkada 1.65 arkadasim hafiften rahatsiz oldum dedi oturma konusunda. Aracim HB bu arada.
    Uzunlari ve normal farlari diger bu siniflara gore benzer performans sergiliyor. ESP de standart.
    Bir kapatma butonu var ama ESP mi kapatiyor Cekis Kontrol Sistemi mi orasini bilmiyorum tam.
    Bagaj kapasitesi yine sinif standartlarinda gibi.
    Frenlere gelirsek iyi sayilabilir. Acil frenlerde dortluleri yakmiyor. Acil frenlerde sertlesebiliyor pedal duruma gore. Bugun test ettim mesela. El freni cekip yanlarken kontrolu kaybettim ve frene asildim. Bildiginiz tum gucumle yuklendim. ABS girdi hemen devreye ve cok sukur baska araca carpmadan 1 cm kala durdum.

Aklima gelenler bunlar. Sorunuz olursa PM'den cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFlackoJodye -- 6 Nisan 2015; 22:45:39 >

• Son anda gerek 2. el durumundan dolayı aracı almaktan vazgeçtim. ve 207 1.4 hdi urban move aldım memnunum şimdilik yorumlar için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: incioz

Bendeki 1.4 benzinli sifir almistim. Hb lt. Gayet memnunum bazi markalarin sonradan ekledigi hatta opsiyon olarak sundugu donanimlar mevcut. Ancak dizelini tercih edin derim ben lpg taktirdim. Bu araclar lpg ye pek uyumlu degil tek dezavantaji o. Ama piyasadaki cogu arabadan iyidir. Ayrica yedek parca sorunu yok tecrubeyle sabit

Parca fiyatlari ne alemde usta? Pahali diye soyledi bi arkadas? Ne kadar dogru?

• Bende ltz 1.4 otomatik var bende yeni aldım. Bu parayı sonuna kadar hakediyor merak etmeyin. Yanlız benzinli otomatik baya yakıyor ş.içi 50-55 kuruş arası. Arkadaşımda 1.3 dizel lt var onada ben aldırdım zamanında. Çok memnun. 75 bg işini görürse gözünü kapat al başkada kafanı ağrıtma. Ha 95bg olsun dersen o zaman ltz bakacan. Yanlız arada 2-2,5 rahat oynar beygir farkından.
  • Parcaya gore degisiyor aslinda yetkili servisten kaynakli bu fiyatlar sisiriyorlar gereksiz yere. Aveo alirsaniz kendinize usta edinin yetkili servise gitmeyin bosuna servisin yari fiyatina cok iyi iscilik cikariyorlar ya da bana oyle denk geldi :)

• Opel motoru degil o.Esasen Multijet motor,Opel ona Cdti demis

Yeni cikan 1.6 110/136 Cdti lar Opel uretimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn
    Acil frenlerde dortluleri yakmiyor.

Acil frenlerde dörtlüleri yakıyor; önce durana kadar fren ışıkları flash gibi yanıp söner, sonra tamamen durduğunuzda dörtlüler yanmaya başlar. Benim dizel ltz aracımda bu şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: incioz

Parcaya gore degisiyor aslinda yetkili servisten kaynakli bu fiyatlar sisiriyorlar gereksiz yere. Aveo alirsaniz kendinize usta edinin yetkili servise gitmeyin bosuna servisin yari fiyatina cok iyi iscilik cikariyorlar ya da bana oyle denk geldi :)

Anladim hocam. Birisi pahalidir diye soylemistide. Normal yani o zaman

• Servisler pahali ama dogrudur ben disardan yaptiriyorum tamponumu disaridan 400 liraya boyattim sedefli beyaz ayni renk belli olmuyor ama serviste 1000 liradan asagi cikamazdim tahminimce cunku sadece boya degil duzeltme de yapildi yariklar vardi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.