Şimdi Ara

Birkaç platformu aynı anda izleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmart ile alakalı konu açmıştım ancak daha genel bir bilgi almak istiyorum şimdi.
    Ben hem Digiturk hem Dsmart almak istesem hatta Filbox'da olur.Bu platformları aynı uydu cihazında çift modülle izleme imkanına sahip olabilirim sanırım?

Asıl düşüncem şu.Bu platfrormlardaki kanalların aynı düzen içerisinde görünmesi.Yani asıl amacım belgesel kanalları.Mesela her platformda beğendiğim kanallar var.
    Bunların hepsini aynı anda izleyeyim desem ne yapmam gerekir onu sormak istiyorum.

Çift modüllü bir cihaz aldığımda 2 modülede iki platform kartını taktığım zaman kanal listesi nasıl gelir karşıma?
    Yani bir platformdan diğerine geçmek için illaki işlem yapmam gerekirmi yoksa iki modüldeki kanallar tek liste halinde karşıma çıkarmı?

• Abi öncelikle bildiğim kadarıyla Digitürk modül satışını uzun zaman önce durdurdu.Sadece bir dönem(halen var mı bilemiyorum) Vestel televizyonların içerisinde verildi.Bu konuyu biraz araştırmak lazım.

İkinci olarakta çift modül girişli bir uydu cihazıyla istediğin şekilde iki platformuda izleme şansın var.Tabi eutelsat ve turksat için çanaklara da ihtiyacın olacak.Kanallarıda istediğin şekilde iki platform karışık olacak şekilde ayarlama yapabilirsin.
  • Çift modüllü cihaz ile aynı anda iki platformu izleyebilirsiniz. Digi modül vermiyor mecbur cihazını kullanacaksın ama süperlig izlemiyorsan digi yi kullanmana gerek kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam arkadaslarında bahsettiği gibi dijiturk haricinde çift modülle istediğiniz üyeliğe bakabilirsiniz (dsmart---fılbox)gibi tek cihazdan ama dijiturkün modül satısı olmadığı için ona cihazla beraber üye olup kullanmak zorundasınız
  • en iyi çözüm.

atlanta 4k gibi bir cihaz alıp android üzerinden dt play, dt dilediğin yerde, dsmart go, home; tivibu go kullanmak.

Bu android programları zaten ücretsiz. Tanıdıklarınızdan ücretsiz alıp kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

en iyi çözüm.

atlanta 4k gibi bir cihaz alıp android üzerinden dt play, dt dilediğin yerde, dsmart go, home; tivibu go kullanmak.

Bu android programları zaten ücretsiz. Tanıdıklarınızdan ücretsiz alıp kullanabilirsiniz.

En iyi çözüm bu ama internet bağlantınız problemliyse çift modüllü HD uydu alıcılarına bakabilirsiniz. Xtrend ET 9000 düşünebilirsiniz. Enigma2 tabanlı bir cihaz. Çift tuner mevcut. HDD takılabilir. Veya özellik istemiyorum, görüntü kalitesi iyi ve hızlı bir cihaz bakıyorsanız Atlanta HD Box a bakabilirsiniz.
  • İçim disim platform oldu.
    Dt play
    Dt dilediğin yerde
    Tivibu
    Turkcell TV+
    Vodafone TV
    Maratv var.

Ustune iptv, ustune seyirturk, dizitab

Hepsini atlanta 4k da sorunsuz izliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enigma2 cihazlar biraz uğraşırsınız ama sizin ihtiyacınızı görür.
    Kanal listesi düzenleme ve Favori kanal oluşturmada kesinlikle en başarılı işletim sistemi Enigma2 dir .
    Şu an multifocus 16 uydu sistemim var .
    iki Televizyonumun ikisindede 2 şer CI modul var . ancak favori düzenleme nedeni ile kullanamıyorum .

Android vs maceraya gerek yok .arkadaşların dediği gibi DT zaten modul olmaz . Fil box veya D-Smart yeterli .
    İki module gerek yok yabancı platform için istiyorsanız düşünülebilir .

Enigma2 1xCI modullü cihazlar bütçene göre seçebilirsin .
    HD Formuler 3 550 tl kadar bulunabiliyor. 4k tüm dünyada bir elin parmaklarını geçmez . uydudan uzunca süre düşünme .

Mut@nt 4k 1gb ram 1200 TL
    vu+ solo 4k 2gb ram 2200 tl
    Dreambox 4k 1500 tl

Tüm bunların üstüne 40-50$ android veya 100$ civarı windows TV BOX bulabilirsin .

• Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum,sağolun.

İşin aslı ben belgesel kanallarını izlemekten zevk alan biriyim.Mesela güzel belgesel kanalları var ancak hepsi bir platform altında yok.

Mesela Digiturk'de magazinel programlar yapan History kanalı var ancak diğer platformlarda yok.Dsmart'ta BBC Earth ve Docu Box var.Yine çok sevdiğim National Geographic kanalları ve Animal Planet zaten birinde olduğu için saymıyorum onları.Mesela Dsmart'ta Discovery Channel ve Discovery Science var ama Discovery Showcase yok.

İşte amacım bunların hepsi olsun televizyonumda.Tek derdim bu.Bunları hd olarak tek listeden izleyebileyim.
    Modül kullanıp sıkıntı yaşayanlarında mesajlarını okuyorum forumda.Güncelleme alamayan veyahut bazı kanalları göremeyenler gibi.

Bu noktada bende ne yapabilirim de kalıyorum:))
    Bu konularda bilgim olmaması sebebiyle en etkili çözüm nedir onu arıyorum:)

• O halde ben çift modüllü bir cihaz alacağım.
    Kanal geçişleri çok hızlı ve çok pahalı olmayacak hangi cihazı almalıyım.Enigma2 sanırım olması gereken bir şey:)

• Hocam ucuz derken çok şey istiyorsun :-)))
    en ucuz 749,00 TL . Enigma2 olarak hepsiburada Atlanta Xtrend ET-9000
    BCM7358 cpu 128 rom , 256 Ram http://www.hepsiburada.com/atlanta-xtrend-smart-linux-hd-pvr-dijital-uydu-alicisi-et-9000-cift-tuner-full-hd-pm-evatlantaet9000

Fiyatlar 1gb Rom 2gb Ram dediğinde birden fırlıyor .

Goldmaster çift 1050 .. 1090 serisi STI 7111 işlemcili biraz yavaştır.(yavaş derken en fazla 1sn ) Fakat iş görür . Görüntü üst düzey 300 tl civarı.32 rom , 196 ram

veya HD Atlantanın HD çift Modul benzer seçenekleri var .

Fiyat aralığını belirlemelisin .

Edit : Kısaca özetlemek gerekirse :
    Uydu alıcısı yalın ve özgün olmalı . Problemler daha az yaşanır .

Enigma2 Linux tabanlı tüm Receiverlere uygulana bilen işletim sistemidir .
    Ben şimdilik İnternete özelliklerini yeterli ve gerekli bulmuyorum. Bence IPTV dahi gereksiz .Receiver ,Receiver görevini yapmalı .
    Nasılki Bir telefon , Masa üstü PC yerini tutamaz ise . Uydu alıcılarıda öyle .

Konu geniş dağılıyo . Toparlayalım :-)

Linkini verdiğiniz Uydu alıcısı üst düzey Broadcomm CPU . 2gb Ram 4gb Rom . 2200 tl
    Ancak PC klavye mause çalıştırıyormu bilmiyorum .

Enigmaların en büyük eksisi PC klavye mause çalıştırmaması veya uyum sorunları .

300 tl civarına indikçe CPU ve Ram özellikleri kısıtlanır .
    Ancak biraz yavaşlayarak işinizi 4x4 görür . alışırken belki biraz zorlanırsınız . ama değer .

Daha ucuz veya değil CI plus olmasına dikkat edin.
    Bende goldmaster 1090 vardı . Özgün yazılımla sorun yoktu .
    Enigma2 imajlarda CI Modulün birisi çalışmıyordu . veya bana öyle geldi . CI modul o aşamada kullanmadığım için umursamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmail -- 10 Aralık 2016; 12:34:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.