Bildirim
PC de paylaşılan klasörleri İphone 'dan görebilme imkanı var mıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
Merhaba arkadaşar
İphone dan Pc ye nasıl girilir bunun herhangi bir yolu var mıdır?
Telefon üzerinden PC ye girip Ordan ,resimlere dosyalara ve müziklere ulaşmak istiyorum.
Teamviewer programnı indir hem pc ye hem tele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karaca209
quote:
Merhaba arkadaşar
Telefon üzerinden PC ye girip Ordan ,resimlere dosyalara ve müziklere ulaşmak istiyorum.
Hocam aynı wifi üzerinden bunu yapamaz mıyım ? Pc de dosya paylaşsam ve bu dosyaları iphonde görsem .Yok mu böyle birşey ?
Teamviewer olayı farklı. -
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşar
Hocam aynı wifi üzerinden bunu yapamaz mıyım ? Pc de dosya paylaşsam ve bu dosyaları iphonde görsem .Yok mu böyle birşey ?
Teamviewer olayı farklı.
Şöyle bir baktım ama işe yarar bişey bulamadım hocam. Ancak bilgisayarda ki filmleri vs. izlemek ve müzik dinlemek için vlc kullanılıyordu uzaktan bağlanıp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsadSamil -- 30 Temmuz 2013; 23:24:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Esadsamil
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşar
Teamviewer olayı farklı.
Şöyle bir baktım ama işe yarar bişey bulamadım hocam. Ancak bilgisayarda ki filmleri vs. izlemek ve müzik dinlemek için vlc kullanılıyordu uzaktan bağlanıp
http://hobbyistsoftware.com/VLC-more
Örnek olarak burada var hocam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Esadsamil
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşar
Teamviewer olayı farklı.
Nasıl oluyor hocam vlc ile ?Anlatırsanız çok sevinirim
-
Uygulama var vlc remote isminde. Onu indirdikten sonra wifi aracılığı ile bilgisayarda ki vlc ile eşliyorsunuz. Ondan sonra bütün dosyaları vs. secip açıyorsunuz. Link verdim oradan bir bakınisterseniz :) -
VLC Media Player Programında gerekli ayarı yapıp VLC-Remote programına da Client-IP ve Client Name bilgilerini girip kaydettikten sonra... VLC Media Player programını PC den kapatıp yeniden açıyoruz... Açarken karşımıza Windows Güvenlik Duvarı uyarısı gelirse İzin Ver deyip geçiyoruz...
Ardından Telefondan VLC-Remote Programını çalıştırıp bağlantının sağlanmasını bekliyoruz...
Program Kullanımına Ait Bilgiler...
1-) Üstteki Play/Pause-İleri-Geri ve Stop tuşlarını açıklamaya gerek yok zaten =))
2-) Bir Altında izlediğimiz/dinlediğimiz media dosyasını ileri/geri almamızı sağlayan zaman çubuğu...
3-) Hemen altında ses ayarlamasını yapabileceğimiz ses kontrol çubuğu
Bundan Sonrası Hoşuma Gidiyor İşte
4-) Playlist >>> Bu menüye girip Add diyerek bilgisayarınızdaki arşivinizi görüntüleyebilir ve VLC playlistinizi oluşturabilirsiniz... Empty seçeneği ise listenizi silip sıfırlayacaktır... Back diyerek ana ekrana dönüyoruz...
5-) Browse >>> Bu menüden de hızlı bir şekilde bilgisayarınızdaki dosyalarınız arasında dolaşıp istediğiniz medya dosyasını yürütmeye başlayabilirsiniz... Back tuşu program ana ekranına dönecek Home tuşu ise PC deki Bilgisayarım konumuna karşılık gelen alana geçmenizi sağlayacaktır...
6-) Program ana ekranında More tuşuna basarsanız... Help-Stream-Clients-FullScreen seçenekleri ile karşılaşıyorsunuz... Help ve Full Screen malum zaten... Clients ise programı kurarken girdiğimiz IP numarasını yada PC adını değiştirebileceğimiz... Ayarlar kısmına girişimizi sağlıyor...
7- Stream Seçeneği ise bence mükemmel bir özellik olarak PC deki tüm medya dosyalarını telefonunuzda Stream ( Akış ) olarak izlemenize olanak tanıyor... FLV videolar dahil izlenebiliyor bu şekilde... >>>
-
Remote files uygulamasını kullanabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
* bu mesaj silindi *quote:
Orijinalden alıntı: alpican
Remote files uygulamasını kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 18:16:24 > -
Çok tşk ederim arkadaşlar.. -
Ben kullandığım bir uygulamayı söyleyeyim, air video. Filmleri evde yatakta böyle seyrediyorum. -
ios kullanmayan birisi olarak aklıma geleni söyliyim;
Bir modeme bağlı ftp ağı kurup ipadinden modeme bağlıyken bu ağa girip bütün filmleri indirmeden izleyebilirsin. Androidde oluyordu. İpadde de olacaktır. -
kusura bakmayın konu hortlamış olacak ama yıl oldu 2024 butun gün bunun yolunu aradım ne yazıkki iphoneden yapamadım en alakalı konu burası cıkıyor androidde cok kolay ama iphonede yol bulamadım
amacım modem veya bilgisayar uzerindeki ortak klasörü görüp icine bi sey kopyalamak veya almak
adnroid icin en iiyi secenek dosya yoneticisinden uzak baglatı otomatik bulup direk yukleyebiliyorum
iphone icin başarabilen varmı hangi programı kullandı
-
İCloud Drive ile mümkün değil mi? Ben öyle yapıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X