merhaba değerli dostlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.
yeni taşındık ve süperonline fiber internet bağlatttık. bilgisayarım MSİ gs73 vs - i7 işlemcili windows 10 kurulu.
bilgisayardan wifi üzerinden internete bağlanınca bilgisayar donuyor başka bir ağada bağlanamıyorum ve güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. işin ilginç tarafı şu;
-evde başka bir bilgisayarda var aynı ağ da sorun olmuyor hatta tv ve telefonlarda aynı wifi ye bağlı sıkıntı olmuyor.
- ayrıca bu kitlenen bilgisayar ethernet kablosu ile bağlanınca hiç bir sorun yok saatlerce bağlı kalıyor.
-ilave olarak bu bilgisayardan telefon u modem yapıp telefon internetine saatlerce sorunsuz bağlanıyorum hatta başka 2-3 wifi üzerinden sorun suz bir şekilde saatlerce internette 4 k video bile izleyebiliyorum.
sadece evimdeki internete wifi bağlantısında sorun yaşıyorum
sorun ne olabilir?
driver ve güncellemeleri yaptım - format attım halen düzelmedi ? superonline ı aradım sorun yok diyor?
fikirlerinize ihtiyacım var ? bilgisayarcı bir arkadaş kablosuz ağ güvenlik protokolünü (wep-wpa- wpa2) düzeltmek gerek dedi olabilir mi? şimdiden tşkler
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 480 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Network ve Güvenlik