< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone şarj problemi ve çekim sorunu
-
-
Vodafone eve girince max 2 diş çekiyor dış ortamda hiç problem yok kırsalda 4g full şehirde tek diş bambaşka bi operatör şebeke aramaktan değiştirmekten şarjı su gibi içiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone biraz piyango. Benim sık kullandığım iki bölgede de müthiş hız veriyor, diğer operatörler berbat bu bölgelerde. Ama bazen bir mahalleye gidiyorum orada web siteleri zar zor açılıyor, bir anda ülkenin en büyük 2. havalimanında internet Google açmayacak düzeyde oluyor, yolda gidiyorum hız bir 3Mbps bir 200Mbps oluyor öyle bir dalgalanma var. Sık kullanılan yerlerde kötüyse çekilecek çile değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 1 Ocak 2025; 23:31:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Ben de bir hafta once turkcell den vodafone a geçtim. Dediğiniz gibi kesinlikle bir şarjın daha çabuk bitmesi gibi bir durum var. Bunun da sebebi daha çok istasyon değiştiriyor. Bunun sebebini bilemiyorum. Fakat 3 yıl once de vodafone kullanmıstım 1 ay zor dayanıp turkcell e dönmüştüm internet hızı yüzünden. Şu anda internet hızı bir Turkcell kadar olmasa da eskisi gibi berbat değil diye düşünüyorum.
Benzer içerikler
- aradığınız kişi şu anda görüşme kabul etmiyor nasıl iptal edilir
- türk telekom iyi çekiyor mu
- vodafone mobil ödeme ile alışveriş yapılan siteler
- hücresel ağa erişilemiyor ne demek
- tahsilatına aracılık edilen hizmetler ne demek
- vodafone abone sayısı
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone superbox fiyat
- vodafone hediye internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X