Şimdi Ara

Telefon Kapalıyken Şarj Eden Ama Açıkken Şarj Etmeyen Şarj Aleti Ve Telefon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Eski Telefonum iPhone 6 ve sürümü 12.5 civarı bir şeydi. Telefoum ağır hasarlı, camı kırık, kasa yamuk falan ama ben yine de kullanıyordum ara ara ve sorunsuz, tıkırında çalışıyordu, ta ki birkaç saat önceye kadar. Telefonumu şarja bırakmıştım ve hiç kimseye elletmemiştim ki odama kimseyi sokmuyorum, neyse gelip baktığımda şarj etmiyordu, şarj aletiyle oynadım, 3 tane farklı şarj aleti denedim ama yine de olmuyordu. Ben de telefonun içini açıp şöyle bir baktım, çünkü aklıma soketi değiştirmek vardı. Neyse telefonu taktım birleştirdim falan sonra şarj aletine taktım şarj olmaya başladı, neyse açıldıktan sonra bir baktım bu sefer de olmuyor. Farklı aletlerde denedim yine de olmadı ama sürekli bir şarj aletinde, telefob kapanınca Apple logosu görülünceye kadar olup sonra şarj etmeyi bırakıyordu. Apple destek sayfasına baktım ve denilenlerin bir çoğunu uyguladım, şarj yerini temizledim, kapadım açtım ama hala öyle yapıyordu. Hatta video çektim. İlk viddodaki ilk şarj aleti daha birkaç saat önce sorunsuz şarj eden ama şimdi etmeye; ikinci şarj aleti eski telefonumun şarj aleti ve ediyor onda açılana kadar, dediğim gibi açıldıktan sonra şarj etmiyordu, ki zaten ikinci videoda da bunu gösterdim. Bu sofunub çözümü var mı herhangl bir yere göndermeden veya parça almadan önce belki vardır diye sizlere sormak istedim. Mantıklı cevaplarınız benim için çok önemli.

İlk Video

İkinci Video

Düzenleme: Telefon kapalıyken şarj etti, açtığimda %44 idi. Neyse telefonu açtım ve hala takılı iken yine şarj etmiyor. Şu an da takılı ve takılı olduğu halde %24'e kadar inmiş durumda. Bazen hızlıca iniyor mesela 26'dan 24'e hızlıca indi birkaç dakika içinde ama bazense yavaş yavaş, mesela %27'de yüzdenin inmesi için biraz beklemek zorunda kaldım, yaklaşık 10-15 dakika kadar.

Ama yine de önerilerinizi bekliyor olacağım. Göndermek veya parça alıp tamir etmek dışında şunları şunları dene bir dediğiniz bir öneri varsa bakıcam. Gerçi yok gibk duruyor ama belki bir ihtimal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.