Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Telefon Kapalı Şarj Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce forumda bundan şikayet edenler olmuştu ama benim başıma hiç gelmemişti. Az önce telefonun şarjı bitti ve şarja takttım geri döndüğümde telefon açılmıştı. Allah allah deyip o halde kapattım ama tekrar açıldı. şarjdan çekip kapattım sonra tekrar şarja taktım yine açıldı ICS kullanıyorum var mıdır çözümü?

ÇÖZÜLDÜ: Telefonun şarj olmasını bekledim. Daha sonra pili çıkartıp 5 dakika bekledikten sonra pili takıp tekrar şarja taktım ve mutlu son Fakat sorunun nedenini bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makify -- 16 Eylül 2012; 13:19:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Kapalıyken Şarj Olmuyorsa Ne Yapılmalı?

Telefonunuz kapalıyken şarj olmuyorsa üzülmeyin, bu yaygın bir sorundur ve kolayca çözülebilir. İşte sorunu gidermek için deneyebileceğiniz adımlar:

1. Farklı Bir Şarj Cihazı ve Kablo Deneyin

Bazen sorun şarj cihazında veya kabloda olabilir. Farklı bir şarj cihazı ve kabloyla şarj etmeyi deneyin.

2. Şarj Portunu Temizleyin

Şarj portu toz veya kirle tıkanmış olabilir. Küçük bir fırça veya basınçlı hava kullanarak şarj portunu dikkatlice temizleyin.

3. Güç Kaynağını Kontrol Edin

Telefonunuzu prize veya bilgisayara taktığınızda güç geldiğinden emin olun. Farklı bir prize veya USB portuna takmayı deneyin.

4. Samsung Telefonlar İçin: Güvenli Modu Deneyin

Samsung telefonlarda, telefonu güvenli modda başlatmak sorunu çözmeye yardımcı olabilir. Güvenli modu başlatmak için telefonu kapatın ve ardından Güç tuşuna basılı tutarken Sesi Kısma tuşuna basın. Telefon yeniden başlatıldığında Güvenli Mod'da olacaktır. Güvenli modda şarj etmeyi deneyin.

5. Sert Sıfırlama Yapın (Fabrika Ayarlarına Döndürme)

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, son çare olarak sert sıfırlama (fabrika ayarlarına döndürme) yapabilirsiniz. Ancak, bu tüm verilerinizi sileceğini unutmayın, bu nedenle önemli verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Sert sıfırlama yapmak için telefonunuzu kapatın ve ardından Ses Açma, Giriş ve Güç tuşlarına aynı anda basılı tutun. Kurtarma menüsünde "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" seçeneğini seçin.

Hâlâ Sorun Yaşıyorsanız

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra telefonunuz kapalıyken hâlâ şarj olmuyorsa, telefonunuzda bir donanım sorunu olabilir. Bu durumda, telefonu yetkili bir tamircinin kontrol etmesi gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynısı bende de var canı istedimi kapalı şarj yapıyor pil simgesi görünüyor, canı istemezse açılıveriyor ben de çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise'

daha önce forumda bundan şikayet edenler olmuştu ama benim başıma hiç gelmemişti. Az önce telefonun şarjı bitti ve şarja takttım geri döndüğümde telefon açılmıştı. Allah allah deyip o halde kapattım ama tekrar açıldı. şarjdan çekip kapattım sonra tekrar şarja taktım yine açıldı ICS kullanıyorum var mıdır çözümü?

recovery yi diğer sürümle değiştir.İşe yaramadıysa ROM u tekrar kur. O pil ekranı aslında recovery,telefon otomatik olarak recovery e yönlendiriyor;recovery de şarj etme moduna giriyor. Yani sorun aslında recovery de,fakat ROM u yeniden kurmak sorunu çözebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede olmustu bu olay.soyle yapmayı dene.sabit bi yere telefonu bırak telefona hic dokunma kabloyu telefona tak fisi prize tak.sanırım eldeyken sensorler acıyor telefonu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

daha önce forumda bundan şikayet edenler olmuştu ama benim başıma hiç gelmemişti. Az önce telefonun şarjı bitti ve şarja takttım geri döndüğümde telefon açılmıştı. Allah allah deyip o halde kapattım ama tekrar açıldı. şarjdan çekip kapattım sonra tekrar şarja taktım yine açıldı ICS kullanıyorum var mıdır çözümü?

recovery yi diğer sürümle değiştir.İşe yaramadıysa ROM u tekrar kur. O pil ekranı aslında recovery,telefon otomatik olarak recovery e yönlendiriyor;recovery de şarj etme moduna giriyor. Yani sorun aslında recovery de,fakat ROM u yeniden kurmak sorunu çözebiliyor.

değişmesine değişirimde hocam cwm 5504 e rom kurma vs. konularda güvenmiyorum

• çözüldüde nasıl çözdüğünü söylersen senden sonraki arkadaşlarda faydalanır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

çözüldüde nasıl çözdüğünü söylersen senden sonraki arkadaşlarda faydalanır :)

ilk mesajı editledim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asim03

çözüldüde nasıl çözdüğünü söylersen senden sonraki arkadaşlarda faydalanır :)

ilk mesajı editledim zaten

ben görmemişim pardon :) sensör kaynaklıda olabilir o açılma sorunu.ben köşeye bırakıp taktığımda çözmüştüm bu olayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.