Şimdi Ara

uzun süre şarj etmedim telefon açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefonu kvk ya verdim uzun süre şarj edilmedi(12 gün kadar) şarja takdım 1.5 gün ve telefon açılmıyor hiç bi türlü açamıyorum telefonu ne yapmam lazım çok acil

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun Süre Kapalı Kalan Telefon Açılmıyor: Ne Yapmalısın?

Telefonunu uzun süre şarj etmediysen veya kullanmadıysan, cihazının açılmamasıyla karşılaşabilirsin. Bu sorunu çözmek için uygulayabileceğin adımlar şu şekildedir:

1. Şarj Et:

• Telefonunu en az 30 dakika boyunca şarj et. Pil tamamen boşalmışsa, cihazın açılması biraz zaman alabilir.

2. Farklı Bir Şarj Cihazı ve Kablo Dene:

• Mevcut şarj cihazın veya kablon arızalı olabilir. Farklı bir şarj cihazı ve kablo kullanmayı dene.

3. Güç Tuşuna Uzun Bas:

• Cihazını şarj ettikten sonra, güç tuşuna en az 10 saniye uzun bas. Bu, zorla yeniden başlatma işlemini başlatacaktır.

4. Fabrika Ayarlarına Sıfırla:

• Telefonun hala açılmıyorsa, fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsin. Bu işlem, cihazındaki tüm verileri sileceğini unutma.

5. Teknik Servisle İletişime Geç:

• Yukarıdaki adımlar sorunu çözmediyse, telefonunu teknik servise götürmeyi düşünmelisin. Cihazında fiziksel bir hasar veya pil sorunu olabilir.

Not:

• Uzun süre kullanılmayan telefonların pilleri bozulabilir. Bu durumda, pilin değiştirilmesi gerekebilir.
    • Telefonunu uzun süre şarj etmeden bırakmak pil sağlığına zarar verebilir. Mümkün olduğunca cihazını düzenli olarak şarj etmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • one x mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

one x mi ?

evo 3d htc
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdobilal

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

one x mi ?

evo 3d htc

1 gun cam kenarında serin yerde beklet

sonra dene
  • aga onlar boşya çok deniyoz yok öyle şeyler hurafe ama tşk ederim cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdobilal

aga onlar boşya çok deniyoz yok öyle şeyler hurafe ama tşk ederim cevap için

hayır dostum aynısı basıma geldi

one x im vardı cok ısınmıstı sarjıda 0 a ınmıstı telefon 4-5 saat sarj almadı acılmadıda öyle kaldı bozuldu yani

cok fena korkmustum telefonu 1 gun camın kenarına koydum orda serinledi

sonra telefon kırmızı uyarı vertmeye basladı bende gıttım sarja taktım duzeldi yani basımdan gecmıs bır olaydır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.