Şimdi Ara

Apple Şarj Cihazı Isınması Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Teknosa'dan 89,90tl'ye Apple şarj cihazı aldım fakat şarjdayken ısınıyor.İphone 7 için kullanıyorum.Telefonun orijinal adaptörü 3 dişli İngiliz tipi olandı çok fazla ısınmıyordu ama büyüktü baya ondandır belki.Bizim Türk prizleri İçin olanların ısınması normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isınır doğaldır, büyük olması değil kaç watt olduğu önemli 10w adaptör ise daha az ısınıyor olabilir.
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    5Wydi hocam o da.Isınması normalse bir sıkıntı Yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirJamieLannister

5Wydi hocam o da.Isınması normalse bir sıkıntı Yok.

Normal, hava sıcaklığı arttıkça daha çok ısınır.
  • Ne gerek bardi orjinali kullansaydin 90 tl ceninde kalsaydi bende ikiside var ikisindede isinma yok..

• Isınıyor, ısınmıyor değil fakat neredeyse el yakacak kadar da değil. Bunu denediğim 8 tane farklı orjinal adaptörden yola çıkarak söylüyorum.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Dönüştürücüyle taşımak sıkıntı oluyor özellikle seyahatlerde.Dönüştürücü kısmı prizde filan kalıyor çıkarırken.Hemde yedek olarak kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baba Yaga kullanıcısına yanıt
    El yakacak kadar çok değil lakin elleyince bariz hissediliyor orjinalide ısınıyordu ama çok değil hatta hiçe yakın.Yani sıkıntılı diyorsanız iade etme hakkım var 14 gün.Bişey olmaz diyorsanız devam edicem.

• SirJamieLannister kullanıcısına yanıt
    Ben 3 tane degistirdim oyle ve 4-5 tane inceledim hepsi ayniydi. İçin rahat etmezse Apple Store'a uğrayıp Genius bardakilere sorabilirsin. Bakar incelerler karsilstirirsin en azından

• Isınır ben 6 plusı şarj ederken dokunduğum zaman arada elim yanıyordu. Eğer daha güçlü bir adaptör kullanırsan daha az ısınıyor mesela Samsung note 4 adaptörü

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Ben 3 tane degistirdim oyle ve 4-5 tane inceledim hepsi ayniydi. İçin rahat etmezse Apple Store'a uğrayıp Genius bardakilere sorabilirsin. Bakar incelerler karsilstirirsin en azından

• Isınması normal bazen prizden kaynaklı daha çok ısınıyor olabilir.Ama genelde ısınıyor Apple 5W adaptörler.

• her cihazın ısınıyor benim bildigim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.