OKX TR Davet Kampanyası (OKX Global Değil)
👉Ödül: 250₺
👉Referans Geliri: 60₺
Referanslı link: https://tr.okx.com/tr/join/76961119
Referanssız link: https://tr.okx.com/tr
KOD: 76961119
Kimlik doğrulamanı tamamla. 2dk SÜRMÜYOR
Banka hesabından ÖDÜL MERKEZİNDEN SENDEN istenen tutar kadar yatırım yap al sat işlemi işlemi yap(örn foto en altta) ,₺ 1kere al sat yap örn: btc/try sonra sat
Al sat işleminden sonra ÖDÜL MERKEZİNDEN ödülünü talep et
Bel Mr Sonucu
Arkadaşlar 2-3 ayda bir bel tutulması yaşıyorum. Yataktan kalkarken eğilip yerden bişey alırken bel tutuluyor 3-4 gün kas gevşetici + ağrı kesici vurdurunca kendime geliyorum. Eğer aranızda bu terimleri anlayan varsa ve tercüme ederse sevinirm, doktora götürücem ama ben meraklandım :)
Sonuç ve Öneriler
LOMBER SPİNAL MR İNCELEMESİNDE ;
Lomber lordoz doğaldır. Posterior vertebral hat düzgün ve kesintisiz olarak izlenmektedir. Vertebraların korpus yükseklikleri ve sinyal intensiteleri normaldir. Spinal kanal normal form ve genişliktedir. İntra spinal kitle lezyonu izlenmedi.
L4-5, L5-S1 düzeyinde diffüz bulging, santral protrüzyon, tekal keseyi basılamıştır.
Diğer düzeylerde disk posterior konturları normal olup, dural kese ve nöral elemanlara bası saptanmadı. Ventral epidural yağlı doku ve nöral foramenler açıktır.
Konus medüllaris L1 düzeyinde sonlanmaktadır.
Paravertebral yumuşak dokulara ait patoloji saptanmadı.
Welder Saatlerin Kalitesi Hakkında
Merhaba arkadaşlar, kendim ve eşime toplamda 6000 TL küsüre 2 adet saat beğendik. Geçmiş konularda Welder markası için pek kaliteli denmemiş (5-10 yıllık konular) Sizce şuan nasıldır tercih edilir mi bu marka?
Motion Smooth Özellikli tv arayışı
Xiaomi 55 inch bir televizyonum var android sürümü 9. Bu motion smooth özelliğini aktif ettiğimde özellikle netflix ve amazonda film izlemek daha keyifli oluyor. Bu özellik veya bu özelliğe benzer bir seçeneğin olduğu 14k ya kadar bi 55 inch tv arayışındayım. Bu özellik 144hz ile oynamak gibi geliyor bana, bildiğiniz bir model varsa belirtirseniz sevinirim.
Merhaba, mağazadan bir koltuk takımı beğendik, firma teslim için aradığında ameliyat durumumum olduğundan teslim için benim onlara dönmemi söylediler. Teslimat için uygun olduğumu bildirdikten sonra arayan soran olmayınca 10 gün sonra ben aramaya başladım. Günlerce biz size dönelim şuna iletelim buna iletelim diye durum oluşunca, ürünü istemediğimi para iadesi istediğimi bildirdim firmaya. Bundan sonra firma ürün hazır gönderelim diye arayınca kesinlikle iade istediğimi bildirdim. Firma şimdi para iadesi yapmayacağını söylüyor, ürünleri teslim almadım, iptal talebimi sözlü olarak yaptım, siparişi 26/11/2022 tarihinde oluşturmuştum. 3-4 gündürde talebim ne oldu diye uğraşıyordum bugün iade yapmayacaklarını bildirdiler. Yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar?
Bu arada ürün teşhirde gösterdikleri renkle aynı yapıldı. Renk/Ebat/özellik hiç bir değişiklik istenmedi.
Alttaki modeller arasında kaldık, bosch ta 12.000 TL bandında çok daha donanımlı bir modelde olabilir. Bosch modelleri hepsiburada da çok yorum alanlardan seçtim.
Siemens WG52A2XVTR C Enerji Sınıfı 10kg 1200 Devir Önden Yüklemeli - 11.100 TL
Samsung WW11BB944DGHAH 11 kg - 13.400 TL
Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir - 9.675 TL
Bosch WGA252X0TR 10 kg 1200 Devir - 10.120 TL
Kardeşimin 1 yılı dolmasına az kaldı, ev sahibinin tonla dairesi var. Kızı olduğunu söyleyen birisi mesaj atmış.
- Süreniz dolmak üzere evden çıkacaksanız demi? diye.
+ Çıkmayacağım %25 yasal zam ile kiranızı göndermeye başlayacağım.
- Tahliye taahhütnameniz var çıkmazsanız 2 aya mahkeme ile çıkarırız, diye mesaj geldi.
Taahhütnameyi istedik, kardeşimin sadece imzası var tarih atılmamış şekilde geldi. Noterden ihtar çeksek tarihsiz ve kira sözleşmesi ile aynı gün arada imzalatıldı geçerliliğini kabul etmiyorum diye. Bu belgeye sonra bi tarih atmalarında falan mahkeme bu konuda bizden yana olur mu?
|
Asus b250m-k ya da Msı z170M ya da ?
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.023
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 48.115 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 761 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar