Şimdi Ara

Cepteteb Toplam 300TL alışverişe 30TL indirim! (Bankomat kartlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
18
Favori
31.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteteb  Toplam 300TL alışverişe 30TL indirim! (Bankomat kartlar)

*** Kampanyalar kısmında en altta çıkmakta.

*** Fatura ödemesi yaptım henüz işlemedi yapılan işlemlere, işlerse haberdar ederim.

*** Tek sefer 300 TL harcama istemiyor, isterseniz 300 kere 1 TL lik harcama yapabilirsiniz.

*** Banka kartları geçerli, kredi kartınızla yapmayacaksınız.

*** Kredi kartı başvurusu çıkan arkadaşlar, sms ile katılmayı denesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 25 Kasım 2019; 19:4:51 >

• boş boş konuşma ne ağlamasından bahsediyosun hayırdır? kaç gün geçti sayaç işlemiyor dedik ağlamış mı olduk, haddini aşan konularda ukalalık yapma!
    ben 30 tl iade yatmadı filan diye yazmadım, kaç gün oldu sayaç işlemedi dedim yarın yatacağını bende biliyorum bilmişlik yapmayın.
  • Daha yeni geldi mesaj nekadar hizlisin tebrikler
  • banka kartıymış sadece, fena değil yinede
  • Kampanyalar kısmında görünmüyor mobilde. Cepte tebin uzun numarası neydi?
  • Cepteteb  Toplam 300TL alışverişe 30TL indirim! (Bankomat kartlar) pos zorunlulugu yokkkk
  • mirana1 M kullanıcısına yanıt
    Kampanyalar kısmında en altta gözüküyor.
  • Gece 1'de kredi kartıyla alışveriş yapmıştım, bilsem banka kartıyla yapardım.
  • Uygulamadan katılmıyor,k. kartı istiyor.
  • Bu Amazon.de'de ödemeyi cepteteb ile yapsak iade gelir mi?
  • Pos zorunluluğu yok, ikinci alışveriş yok, tek seferde değil, sektör ayrımı yok, puan değil direkt iade. Kaldı mı böyle kampanya helal sana TEB, tek sıkıntısı 5 gün az ama olsun.
  • Bende gözükmüyor
  • şu gelir mi bu gelir mi sormayın kartla yaptığınız her harcama olur, sayaç 3 gün sonra işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Kasım 2019; 19:34:18 >
  • istanbulsporlu kullanıcısına yanıt
    😊 teşekkürler
  • Malum yerden alinir 20 lira bırakır hayırlı günler..
  • Cepteteb banka kartı mı, düz teb banka kartı mı yoksa her ikiside mi bilen yazabilir mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 25 Kasım 2019; 18:4:52 >
  • kampanya ya katıla tıklıyorum kredi kartına başvur seçeneği çıkıyor banka kartıyla değil miydi kampnya?
  • uzun numara var mı sms atalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 25 Kasım 2019; 18:12:12 >
  • Uzun numara: 0532 752 46 16
  • cepteteb banka karti olurmu acaba.
  • TEB banka kartlarından çılgın alışveriş haftasına özel 30 TL İndirim!

TEB banka kartlarınızla 25-30 Kasım 2019 tarihleri arasında tüm sektörlerden toplamda 300 TL ve üzeri harcama yapın, 30 TL indirim kazanın.

Nasıl katılırım?

Kampanyaya katılım için; harcamadan önce CUMA yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl kazanırım?

Toplamda tüm sektörlerden 300 TL ve üzeri harcama yapmanız gerekmektedir.

Kampanyaya ait diğer bilgiler:

Kampanyada sektör ayrımı bulunmamaktadır.
    Kampanya müşteri bazındadır.
    İndirimler 05 Aralık 2019 tarihinde hesabınıza yanstılacaktır.
    İşlemlerde Bonus POS zorunluluğu yoktur.
    Kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
    Ticari banka kartları kampanyamıza dahil değildir.
    Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
    Kampanya için gönderilen kısa mesajlar Banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.