Şimdi Ara

SAMSUNG 43MU7000 43″ 7 Serisi Smart UHD TV - 2250 TL (www.stokucuzluk.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
2.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İNTERNETTEN ARATINCA SİTE İLE İLGİLİ HİÇBİR YORUMA ULAŞAMADIM DOLAYISI İLE GÜVENEMEDİM. BÜTÜN TELEVİZYONLARI İNANILMAZ DÜŞÜK FİYATLARA KOYMUŞLAR. YERİ İZMİRDE GÖZÜKÜYOR AMA DÜKKANININ OLDUĞUNADA İNANAMADIM AÇIKCASI.

ARANIZDAN GİDİP GÖRECEK YADA İLGİLENECEK OLAN VARSA DİYE BURAYA EKLİYORUM.

ALACAK ARKADAŞLAR VARSA DA BU KONUYU GÖRSÜNLER SİTE HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLURLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 16 Kasım 2018; 10:30:20 >

• sadece banka havalesi alyo
    şüpheli
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

sadece banka havalesi alyo
    şüpheli
    zaten özelden nasıl bu kadar ucuza veriyorsunuz? dedim.

cevap nakit kampanyası.

gelişi kurtarmaz imkansız dedim bir daha yazmadı. chatten engelledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

zaten özelden nasıl bu kadar ucuza veriyorsunuz? dedim.

cevap nakit kampanyası.

gelişi kurtarmaz imkansız dedim bir daha yazmadı. chatten engelledi.

Alıntıları Göster
    böyle gıcık sorulara bende cevap vermem,
    sanane kardeşim gelişinden belki zararına satıyorum

• SAMSUNG 43MU7000 kodunu Google'da aratırken şunu SAMSUNG 43MU7000 43″ 7 Serisi Smart UHD TV - 2250 TL (www.stokucuzluk.com) Samsung TV zannettim.

Az kalsın sipariş geçiyordum.

• Bütün her şey çok ucuz.

Eft ve havalenin geri dönüşü yok herkes dikkat etsin.
  • dolandırıldığında havale eftnin geri dönüşü zor olur

ama kredi kartı ile alırsan tekrar paranı kurtarma konusunda bir şansın olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SC

Bütün her şey çok ucuz.

Eft ve havalenin geri dönüşü yok herkes dikkat etsin.
    sitede iletişim bilgilerine dükkanını yazmış zaten gidip bakabilecek birisi varsa var mı yok mu oradan anlaşılır.

ayrıca güvenilir mi diye teyit etmeden kimse almasın derim. konuyu bilmeyen arkadaşlar varsa önce bu konuya bakmaları için açtım zaten ben internetten bu siteyle ilgili konu bulamadım.
  • Kaşınıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpe atılacak 2 bin lira aranıyor eğer çöpe atacak olan varsa hayrına bana bağışlasın üstünü tamamlayıp ben alırım.
  • BU siteyi öğleden önce bende gördüm. Ana sayfa ve bize ulaşın kısmındaki adresler birbirinden farklıydı.
  • Bilgileri bulamadım. Adresleri ve telefonları bana özelden yazar mısınız ? Ben izmir deyim kontrol edeyim. Sahiplerine bakalım dolandırıcılıktan geçmişler mi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tek kelimeyle uzak durun küçük tv aldım uygun fiyata diye gaflete düştüm kargo günü aradığımda ne takip numarası verdiler ne başka bişi neymiş toplu sevkiyatla çıkıcakmış takip makip yok yani şüphelenip paramı geri istedim bu çarşamba vercez dediler yatmadı cuma sıraya almışlar sözde bakalım 7 gün yasal iade süreleri var bittiği an savcılığa gidicem alabilrsek ne ala ...mesafeli satış sözleşmesinde ne şirket adı var ne adresi ne vergi numarası arayıp sorduğumda cevaplamıyorlar canlı destekten bana yanıt vermiyorlar ama başka pc yazdığımda müşteri gibi hemen yanıt veriyorlar yazan teli bazen açıyorlar ne kadar kurumsal anlayın işte... keşke baştan inceleseydimben tonkaya düştüm siz düşmeyin uzak durun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: captan22

tek kelimeyle uzak durun küçük tv aldım uygun fiyata diye gaflete düştüm kargo günü aradığımda ne takip numarası verdiler ne başka bişi neymiş toplu sevkiyatla çıkıcakmış takip makip yok yani şüphelenip paramı geri istedim bu çarşamba vercez dediler yatmadı cuma sıraya almışlar sözde bakalım 7 gün yasal iade süreleri var bittiği an savcılığa gidicem alabilrsek ne ala ...mesafeli satış sözleşmesinde ne şirket adı var ne adresi ne vergi numarası arayıp sorduğumda cevaplamıyorlar canlı destekten bana yanıt vermiyorlar ama başka pc yazdığımda müşteri gibi hemen yanıt veriyorlar yazan teli bazen açıyorlar ne kadar kurumsal anlayın işte... keşke baştan inceleseydimben tonkaya düştüm siz düşmeyin uzak durun!!!
    Geçmiş olsun. Belli ki dolandırıp gidecekler milleti. Bence savcılığa hemen gitmeniz faydalı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu sahibinin linki kaldırması daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.