hizlial.com'da, resmi firma garantili LG ve Samsung TV'lerde güzel indirimler var. Ben alta fiyatları görsel olarak ekliyorum.
Bu sitede sürekli bu tarz indirimler var. tşk @dusty
denemeden nasıl alabiliyor insanlar anlayamıyorum. 2sene boyunca ölü pikselli monitör kullanmak durumunda kalmış biri olarak denemeden bir şey alamıyorum :)
yeni modeller mi gelecek acaba da bu kadar indirim var? 47lm760s %50 indirim almış.. çok iyi yaa..
quote:
Orijinalden alıntı: STND
denemeden nasıl alabiliyor insanlar anlayamıyorum. 2sene boyunca ölü pikselli monitör kullanmak durumunda kalmış biri olarak denemeden bir şey alamıyorum :)
İnternetten satın alınan ürünlerin 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkı olduğu için rahatlıkla alınabilir. Aynı ürünü br teknomarkete gidip, inceledikten sonra iade hakkı saklı tutularak internetten alışveriş yapılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: a_n0507
yeni modeller mi gelecek acaba da bu kadar indirim var? 47lm760s %50 indirim almış.. çok iyi yaa..
Sanmam yeni modeller yıl sonuna daha yakın zamanda etkisini gösterir bence
quote:
Orijinalden alıntı: dusty
quote:
Orijinalden alıntı: STND
İnternetten satın alınan ürünlerin 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkı olduğu için rahatlıkla alınabilir. Aynı ürünü br teknomarkete gidip, inceledikten sonra iade hakkı saklı tutularak internetten alışveriş yapılabilir.
Ölü piksel olması durumundada iade süreci sorunsuz işliyormu? çünkü ölü piksel ile ilgili olarak hani 5tanenin altında oldumu iade edilemez gibi bir ibare oluyor genelde sitelerin iade bölümlerinde.
Orijinalden alıntı: STND Ölü piksel olması durumundada iade süreci sorunsuz işliyormu? çünkü ölü piksel ile ilgili olarak hani 5tanenin altında oldumu iade edilemez gibi bir ibare oluyor genelde sitelerin iade bölümlerinde.
Hocam tüketici kanununa göre internetten, görmeden satın aldığınız en ufak üründe bile hiçbir koşul belirtmeden, 15 gün içinde iade hakkınız oluyor. İster BLB, ister ölü piksel, isterse keyfi. Sebep belirtmenize gerek yok kanunen.
sonuçta resmi firma garantili ürünler sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olsa bile @dusty'nin dediği gibi koşulsuz iade edilebilir. İade sırasında firmalar bazen sıkıntı yaratmaya çalışsa bile bilinçli insanlar karşısında bir şey yapamıyorlar. :)
1856 Tl den 1300 Tl ye düşmesi çok iyi.. gerçektende keşke tv almasaydım :( bu fırsatı asla kaçırmazdım :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme