Arkadaşlar hep masaüstünde Monitor olarak kullanabiliceğim yeri geldiğinde PS5 ve TV olarak uzaktan film izlemek için Monitor arıyordum. Fakat Oled Monitorler hem boyut olarak küçükler hemde TV lerden daha pahalılar şuan. Bende Piyasa araştırması yaptım fiyat performans olarak LG C2 42" Tv yi buldum bu ürünü kullanan yada deneyimi olan var mı? Tv olarak beni memnun edeceğinden eminim ama monitor olarak keskin görüntü alırmıyım. Daha önce genelde 27" 4K ips monitorler kullandım. |
LG C2 Series 42' OLED TV & Monitor Olarak Kullanmak mantıklı mı?
-
-
fps oynamıyorsan gayet yeter hocam. 55 inch c2 kullanıyorum
-
Using a 4K OLED TV as a Monitor | 6 Months Later - YouTube
Merhabalar C serisinde 6 ay kullanım senaryosundaki sonuçlara bakabilirsiniz. Ona göre karar verin.
Bence 50qn90b alın derim.
-
Yok fps oynamıyorum hikayeli oyunlar oynuyorum oda çok nadir bazende futbol. benim istediğim küçük boyutta büyük çözünürlük daha keskin görüntüler için.
Şuan baktığım cihazlar LG 42 yada 48" C2 serisi yada 48" Gigabyte AORUS FO48U modeli gözüme çarptı.
LG de sadece teshir bulabildim teknosada 22 bin lira fiyatı var.
-
Salonumda 55QN90B kullanıyorum gayet memnunum ama ben mümkünse 42" boyutlarında bir ürün arıyorum rahat odadan odaya taşıyabileceğim bir ürün arıyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152939862
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X