Özellikler okadar hoşuma gitti ki, carrefoursa da 20k ya görünce aldım. 2 gundür kullanıyorum. İlk izlenimimi söyliyim. 1)Oled ayrı bir dünya. oyunlarda inanılmaz bir detay çümbüşüne rastlacaksiniz. oha burada bu da varmış diyeceksiniz. 2)Gecikme diye bir şey yok artık. 3) Oled de siyah olayı nedir? kısaca özetliyim. TV kapalı mı açık mı anlamıyorsunuz. köşelerde yansima mansıma yok. parlama yok. HDR yi açınca bir aydınlanma geliyor ama sadece gerekli yerler parlıyor. Sİyahlar yine siyah. Yazılar mesela daha canlı. HDR de yazılar parlayınca yanlarında en ufak bir halo, yumuşama, ghosting vs yok arkadaşlar. oyunlarda en ufak bir iz, ekranda lekeler, ghosting, cizgilenme, dalgalanma, atlama yok. hala inanamıyorum. Nasıl böyle bişe yapmışlar diye. Bİr pislik illa vardır diye belkiyorum. Asusun 60bin tl lik mönitorlerine tokat atıyor şu an. 4)Malesef henuz nvidia denetim masası bu monitoru 120 hz görmüyor. İlk başta şok oldum. LG yi aradım nasıl 120 hz olucak bu dedim.Bilemediler. Monitoru geri gönderecektmi. Sonra windows sistemde görüntü ayarlarına gittim. ordan gelişmiş ekran ayarlarından 120 hz yaptım. HDR yine sistem ayarlarında açılıyor. 120 hz ayarını her windows açışılında yapmanız lazım ama. Nvidiaya yazı yazıcam bu konuda. 5) 120 hz çok iyi ama 4Kda 120 fps nasıl alınacak. Malesef 3080ti yetmiyor. Böyle bir mönitorde grafik ayarlarını kısmak yazık olur. 3080 ti de 70-80 fps alıyorum güncel oyunlarda. 3080ti si satıp 4090a geçmek lazım. 6)Gsync ve amd freesync destekli. Çok iyi çalışıyor. 7) keşke 42 inc den daha kuçuk olsa. Duvara monte etmem gerekti. yakından olmuyor. Duvara monte aparatı 850 tl verdim. Servis getirdi. İnternette daha ucuza var. Hareketli olanı aldım. öne arkaya,sağa sola ve aşağı yukarı hafif eğim yapabiliyor. Ayrıca amortisorlüler var sitelerde. o zaman yukarı aşagıda indirebilirsiniz. 8)picture in picture özelligi yok. LG butun extra özellikleri kaldırmış. Arızaya sebep verdigii için. Samsungun odiysse deki OLED ekran da LG nin ama ciddi problemleri varmış. O yuzden EVO diye yeni bir oled yapmiş. 9)webos işletim sistemi var. Android değil. Netflix, amazon vs var. modern bir tv deki herşey var. Sonuç: Diğer tüm monitorleri unutun. Bu bir tv olmasına ragmen hepsini tokatlamış. Umarım mönitorleride çıkar ama cpu sıkıntısı hale devam ediyor. o yuzden 2022 yılı monitorleri bile piyasaya tam çıkmadı. normalde bunun c3 modeli gelecekti ama 2024e sarkabilirmiş. Herhangi bir anormallikler vs ile karşılaşırsam buyara yazmaya devam edeceğim. İstediginiz bir şey olursa alta yazın. bakmaya çalışırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 31 Aralık 2022; 18:34:57 > |
LG C2 42: Kusursuz Bir Oyun ve Film İzleme Deneyimi
LG C2 42, oyun oynamak ve film izlemek için üstün bir monitördür. Olağanüstü görüntü kalitesi, düşük gecikme süresi ve gelişmiş özelliklerle, sürükleyici ve nefes kesici bir deneyim sunar.
Olağanüstü Görüntü Kalitesi
LG C2 EVO, gerçekçi ve canlı renkler sunan kendi kendini aydınlatan OLED teknolojisine sahiptir. 4K çözünürlük ve HDR desteği ile her detay net ve muhteşem görünür. Geniş renk gamı ve yüksek kontrast oranı, zengin ve sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sağlar.
Düşük Gecikme Süresi
Oyuncular için gecikme süresi çok önemlidir. LG C2 42, 1 ms'lik inanılmaz derecede düşük bir gecikme süresine sahiptir, bu da oyuncuların hızlı tepki sürelerine sahip olmasını sağlar ve oyun deneyimlerini önemli ölçüde geliştirir. G-Sync ve FreeSync desteği de sorunsuz ve yırtılmasız bir oyun deneyimi sunar.
Gelişmiş Özellikler
LG C2 42, oyun oynama ve film izleme için optimize edilmiş çeşitli gelişmiş özelliklere sahiptir. Oyun modları, farklı oyun türleri için optimize edilmiş görüntü ayarları sunar. Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği, üstün ses ve görüntü kalitesi sağlar.
LG C2 42, 42 inç ekran boyutu ile masaüstü monitörü veya oyun konsolu için mükemmel bir seçimdir. Olağanüstü görüntü kalitesi, düşük gecikme süresi ve gelişmiş özellikleri ile oyun oynamak ve film izlemek için mükemmel bir cihazdır.
Anahtar Kelimeler:
- LG C2 42
- LG C2 OLED 42
- LG C2
- LG C2 Monitor
- LG C2 EVO
- LG 42 C2
- OLED C2 42