Şimdi Ara

ASUS ROG PG 279Q 27 inç 2K 165 HZ G SYNC MODÜLLÜ İPS PANEL MONİTÖR COK UYGUN FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS ROG PG 279Q 27 inç 2K 165 HZ G SYNC MODÜLLÜ İPS PANEL MONİTÖR COK UYGUN FİYATA

Arkadaşlar merhaba

2016 yılında vatan bilgisayar dan gözümle görüp açtırıp kontrol ettirdik den sonra satın aldığım monitörümü 34 inç monitöre geçtiğim için satıyorum. hiç bir sorunu yoktur. ölü pikseli yoktur. garantisi bitmiştir. kutusu vardır. tüm aksesuarları duruyor. yıllarca kullandım ,hiç bir zaman sorun çıkartmadı. gerçek g sync modül vardır içinde. 2k 2560 1440 çözünürlüğe sahiptir. ips paneldir. oyunlarda cok keyif alacağınız bir monitör dür. tabi şuan ki monitörler gibi sıfır değildir ancak hala cok iyi durumdadır. bende cok cok uygun fiyata koydum fiyatını. bir öğrencinin kısıtlı bütçeyle pc toplayanlar için bulunmaz fırsattır. biraz fiyat araştırmasını yaptım sahibinden.com da 9500 e satan var şuan. hatta 5 yıl önce 3500 e bu forumda yine 2. el olarak satılmış. fırsatçılık yapmaya gerek yok. ürünün resimlerini aşağıya koyuyorum. güncel bugünün tarihini atarak monitörü iş yerimde çalıştırdım ve resim attım. satın alan kişiye gönderilirken eğer ki kargoyla gönderilirse pıt pıt baloncuklu naylon da tarafımca satın alınıp sarılıp öyle gönderilir. eğer ki elden alınmak istenirse çok daha iyi olur. iş yerime gelip isterse kutusu tekrar açılıp çalıştırılıp teslim edilir. yerim Kırşehir dedir. sormak istediğiniz bişey olursa pm yoluyla sorabilirsiniz. lütfen referanslarıma bakınız. kimseye kırık ,bozuk , sorunlu ürün göndermedim.

Edit: Amerika dan aldığım cromo marka cok kaliteli display port kablosu da hediyemdir.

başka bir satıcının bu monitör için istediği fiyat

LÜTTEN 2. EL KURALLAR DAHİLİNDE YORUM YANINIZ. VE PAZARLIK VE TAKAS TEKLİFİNDE BULUNMAYINIZ.

ASUS ROG PG 279Q 27 inç  2K 165 HZ G SYNC MODÜLLÜ  İPS PANEL MONİTÖR  COK UYGUN FİYATA

ASUS ROG PG 279Q 27 inç  2K 165 HZ G SYNC MODÜLLÜ  İPS PANEL MONİTÖR  COK UYGUN FİYATA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ö.m.

• tarafımdan alınmıştır, hasan arkadaşıma teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, aynı monitörden kuzenim de alacak. Fakat Nvidia destek listesinde G-sync olduğuna dair herhangi bir bilgi bulamadık. PG279Q 165hz olan model yani. Nedeni nedir?

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.