Şimdi Ara

SATILIK YENİ SERİ > SAMSUNG ODYSSEY G7 27 İNÇ 2K 240 HZ 1MS VA PANEL OYUNCU MONİTÖRÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK YENİ SERİ > SAMSUNG ODYSSEY G7 27 İNÇ 2K 240 HZ 1MS VA PANEL OYUNCU MONİTÖRÜ

///// Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü /////

VATAN BİLGİSAYAR 05.04.2022 FATURALI GARANTİLİDİR YANİ ANLAYACAĞINIZ ÜZERE SIFIRDAN FARRKSIZDIR KUTU VE İÇERİĞİ TAM EN UFAK SORUNU YOKTUR.ÖLÜ PİKSEL, IŞIK SIZMASI,GHOSTİNG PROBLEMİ YOKTUR. TEST EDEREK ALDIM. SON ÇIKAN ( LC27G75TQSRXUF ) MODELDİR.ALMAK İSTEYEN KİŞİ GELİP EVİMDE TEST EDEREK ALABİLİR

NİNTENDO SWİCH OLED VEYA RTX 3060 VEYA RTX 3060 Tİ EKRAN KARTI ALACAĞIMDAN DOLAYI SATIYORUM.

TAKAS SADECE BU EKRAN KARTLARIYLA VE NİNTENDO SWİCH OLED İLE VARDIR.FATURA VE GARANTİLİ OLMASI ŞARTIYLA

FİYAT : 7950 TL FİYAT SON KESİNLİKLE PAZARLIK YOKTUR

>>> YOUTUBE KANALIMDAN MONİTÖRÜ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

youtube
    Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü1.PARTİ SERİSİ YENİ SERİ MONİTÖR (SOEUNLU SERİ ) LC27G75TQSMXUF2.P...
    https://youtu.be/6CqrM_wrY9o

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satıcı Amazon 4k 28 inç 7499 tl şuan..odessy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

O model farklı bu model farklı dostum

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    En yeni ve düz panel olan versiyon 4k 144 hz var bu fiyata demek istemiştim... Hayırlı satışlar..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.