|
Bildirim
|
Madem daha önce konusunu açmışsın
Sana TV Tavsiyeleri konusunda yazdığım cevabı buradanda paylaşayım okuyanlara belki faydası olur... Bu üç panelde ne kadar olumsuzluk varsa hepsi bir arada Samsungun VA panel olması dışında diğerleri İPS panel İşin daha vahim yanı ise 50 inç'te dahi 100 hertz arandığı bu günlerde O devasa boyuttaki 75 inç panellerin hepside malesef 50 hz... Ha şunu belirtmemde fayda var ebat konusunda 75 inç olmazsa olmazınsa ve "normal bir kullanıcı" isen ve maddi kısıtlamanda varsa çok fazla para harcamana gerek yok o vesteli alıp kullanmana bak çünkü hepsiburada yorumlarına göz atınca kullanıcıların baya baya memnun kaldıklarını görebilirisin Ancak "detaycı bir kullanıcı" isen malesef bu paneller seni memnun etmez heleki 12bin lira 50 hzlik o lg ve samsunga verilmez, performans için bir tık daha üzerine koyulup 100 hzlik Samsung 75mu8000 / 75nu8000 alınmalıdır. |
Bu kullanıcıya göre değişir. Birazda bütçeye göre değişir. Benim daha önceki televizyonum. Lg 65e7v Oled Tv di görüntü tartışılmaz daha iyi suanki kullandığım sony televizyonunkindende daha iyi bence. Ayrıca bu devirde işletim sistemi çok önemli. Ip tv izliyorum internetten film izliyorum netflix izliyorum. Ayrıca işletim sistemi haricinde kumanda verimide onemli sony hala eski kumandasını kullanıyor verimsiz bir kumanda. Lg nın işletim sistemi ve kumandasi işletim sistemi hızı internette gezinme. Muntazam. Ayrıca sony televizyonumda kumandayı dogrudan televizyona tutmam lazımki çalışsın. Lg de bu şekilde değil. Oled ekran yanığı yaşadığım için değiştirmek zorunda kaldım birdaha da almaya cesaret edemedim. Sony android tv ye uygulama yüklemek işkence ben bu kadar uğraşmak istemiyorum 20 bin lira verip neden bunlarla uğraşayım ki android özgürlük derler sony android te herşey kısıtlı ben beğenmedim tavsiyede etmem. Yavaş işletim sistemi.. o beğenenler varya daha iyisini gormedikleri için iyi diyorlar. Philips androidi daha hizli ve verimli bence. Bu islemcilerle alakalida olabilir sonynin o güçlü işlemcileri görüntü işlemede verimli yazılım çalıştırmada verimsiz kalıyor
|
birde işletim sistemi kral olsaydı iyidi
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay_y -- 3 Ocak 2019; 21:19:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 21 Aralık 2018; 13:25:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 21 Aralık 2018; 14:15:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |