Şimdi Ara

85 İNCH TV İÇİN TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bazı başlıklara tavsiye almak için yazdım. Ancak forum bu konuda da epey karışmış. İnsanlar bir birini satıcı veya satıcının adamı olmakla vs itham ediyor. Bu sebeple bu konuyu açmak istedim. Özellikle bizzat kullanıcı veya gerçekten bu işin hobi edinen meraklılarının yorumları önemli benim için.

Max 90 bin lira bütçem ile 85 inch tv alma niyetindeyim. Aslında 60-70 aralığı olsa süper olacak.

Sadece TV,futbol maçı,spor ve netflix seyretmek için kullanacağım. Oyun oynamıyorum ve smart özelliğini hiç kullanmıyorum. 3D ve ses kapasitesi de önemli değil. Filmleri de genelde projeksiyon cihazından izliyorum.

En önemli beklentim bu bütçe ile kendi klasmanında kabul görmüş bir tv almak. Bazı ürün yorumları okudum bulutlanmalar,ışık sızmaları gibi. Bu sorunları minimumda yaşayacağım bir cihaz olsun istiyorum. Konuya ilişkin olarak markaların kullandıkları panel yapı ve teknolojileri vs bilgim yok.

Biraz incelediğimde (Bütçem aralığında) Vatan,Teknosa gibi sayfalarda şu modelleri gördüm. Tabiki başka marka ve modeller de olabilir.

GRUNDIG 85 GHU 9001

Philips Ambilight TV 85PUS8309

SAMSUNG QE 85Q60D

LG 86UT81

SAMSUNG QE 85Q70D

XIAOMI TV MAX 86

TCL C655

Yukarıda da dediğim gibi önemli olan “Sorunsuz paneldir,senin işini görür.” diyebileceğiniz bir tv almak. Yoksa işin meraklıları belki de evin kapısından sokmaz bu modelleri :))

Tecrübeleri doğrultusunda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Işık sızması istemiyorsan IPS panelli tv alman doğru olmaz. Neredeyse her IPS panelde bir miktar ışık sızması oluyor. Listendeki 3 TV IPS panelli. Sen diyorsan ki ışık sızması olmasın ama renkler IPS'e göre bir tık soluk olsun o zaman VA panel alman lazım. İlla IPS panel alacaksan mini led alman bu problemle karşılaşma ihtimalini düşürür

• LordHrothgar kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Aslında önemli olan memnun kalmak. Mutlaka hepsinin eksileri vardır. Ancak makul boyutlarda kaldığı sürece sorun değil. Yoksa dört dörtlük bir tv almak derdinde değilim ki bu bütçe ile bu mümkün bile değil belki de. Ancak tecrübelerine dayanarak şu model bu fiyat aralığında iyidir diyecek arkadaşlar çıkabilir. Mutlaka aynı klasmanda birbirine göre daha fazla artısı olan ve memnun edecek ürünler vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inç TV tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.