Şimdi Ara

75 inch TV Tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
8.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aşağıda bulunan tvlerden hangisini tavsiye edersiniz ve nedenini yazarsanız sevinirim.

LG 75UM7110 ==> 10.000 tl civarı fiyatı var.
    LG 75UM7600 ==> 11.500 tl civarı fiyatı var.
    PHILIPS 75PUS7354 ==> 10.800 tl civarı fiyatı var.
    SAMSUNG UE 75RU7100 ==> 10.000 tl civarı fiyatı var.

Bu 4 tvden hangisini seçmeliyim. yada bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka model varmı . max butcem 11.500 tl .

İkinci bir seçenek var aklımı çeliyor. Ama görüntü kalitesi vs nasıldır bilmiyorum.TV ebatı büyük fiyatı ucuz o yüzden tercih edilirmi bilmiyorum. o da

SAMSUNG UE 82RU8000 ==> 14.000 tl civarında fiyatı var.

Tavsiyeleriniz önemli .

• 75 inç lg tvim var gayette memnunum ama 82nu8000 kovalıyorum hala hepsinin içinden geçer performansta
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Bu yazdiginizin benim sorduğumla ne alakası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adu1905 -- 6 Nisan 2020; 8:2:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

Hocam cok iyi fiyat tavsıye ederim.

• Abi merhaba . Biliyorsun 75um7600 almıştım ölü pixel sorunu çıkmıştı iade etmekle uğraşıyordum. Servis tvyi aldı . Hepsiburada stok olursa aynısından gondericez yoksa para iadesi yapicaz dedi. Stokları şu anda gozukmuyor büyük ihtimalle para iadesi yapacaklar. Ben o tvyi 10350 ye almıştım.simdi aynı fiyata bulamıyorum
    Dediğiniz TV de geçen teknosada 9000 TL idi. Yanında 300 TL'lik akıllı kumanda veriyordu. Bu dediğiniz seriden akıllı kumanda cikmiyormus.
    Birde Hepsiburada dan alışveriş yaparken kendi mağazası olmasına dikkat ediyorum. Kendi mağazasından bile bir sürü sorun yaşıyorum. Başka saticilarda daha fazla sorun yasayacagimi düşünüyorum...

Kısacası dersenizki siz 75um7600 ile 75um7110 arasında çok bariz fark yoktur sadece fark kumanda ve kasa ise dediginiz modeli hedefime koyayim fiyatları tekrar 9000 TL lere inince alayım...şu anda 10000 TL zincir magazalarda
  • quote:

Abi merhaba . Biliyorsun 75um7600 almıştım ölü pixel sorunu çıkmıştı iade etmekle uğraşıyordum. Servis tvyi aldı . Hepsiburada stok olursa aynısından gondericez yoksa para iadesi yapicaz dedi. Stokları şu anda gozukmuyor büyük ihtimalle para iadesi yapacaklar. Ben o tvyi 10350 ye almıştım.simdi aynı fiyata bulamıyorum
    Dediğiniz TV de geçen teknosada 9000 TL idi. Yanında 300 TL'lik akıllı kumanda veriyordu. Bu dediğiniz seriden akıllı kumanda cikmiyormus.
    Birde Hepsiburada dan alışveriş yaparken kendi mağazası olmasına dikkat ediyorum. Kendi mağazasından bile bir sürü sorun yaşıyorum. Başka saticilarda daha fazla sorun yasayacagimi düşünüyorum...

Kısacası dersenizki siz 75um7600 ile 75um7110 arasında çok bariz fark yoktur sadece fark kumanda ve kasa ise dediginiz modeli hedefime koyayim fiyatları tekrar 9000 TL lere inince alayım...şu anda 10000 TL zincir magazalarda
    Hocam hatırladım siz bence bu ürünü alın,
    75um7600
    A7 AKILLI İŞLEMÇİ VAR
    DOLBY ATMOS SES KALİTESİ VAR.
    Ne fiyat var şuan?

• Valla abi Hepsiburada ürün bulamazsa su anda fiyati zincir firmalarda 11.499 TL . Ama geçen hafta vatanda 9.599 TL'ye düştü. Alamadım o zmaan :(
  • quote:

Valla abi Hepsiburada ürün bulamazsa su anda fiyati zincir firmalarda 11.499 TL . Ama geçen hafta vatanda 9.599 TL'ye düştü. Alamadım o zmaan :(
    Hepsiburada iadesini yaptımı size?
  • quote:

Valla abi Hepsiburada ürün bulamazsa su anda fiyati zincir firmalarda 11.499 TL . Ama geçen hafta vatanda 9.599 TL'ye düştü. Alamadım o zmaan :(

Bak bu bizim mağzamız buradan alabilirsiniz,
    Benimle direk iletişime geç fiyatta bişeyler daha yaparım.

• quote:

İkinci bir seçenek var aklımı çeliyor. Ama görüntü kalitesi vs nasıldır bilmiyorum.TV ebatı büyük fiyatı ucuz o yüzden tercih edilirmi bilmiyorum. o da

SAMSUNG UE 82RU8000 ==> 14.000 tl civarında fiyatı var.

Demişsiniz sorduğunuz sorudan haberiniz yok heralde 75 inç lg tvm var ama 82NU8000 performans olarak diğer seçenek olarak sunduğunuz tvlerin hepsinin içinden geçer demişim gayet basit
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Tavsiye istemişim ben . Yazdığım modellerden birisini kullanıyorsanız onu dersiniz şu modeli kullanıyorum güzel yada değil. 82 inç beN RU Modelini yazmış mfiyati 14000 TL civarı...siz NU modelini yazmışsınız 30.000 TL. Mantıklı mı? Benim sorduğum sorudan haberim varda sizin saçma cevabınızı hala anlamadim.
    İçinden geçecek TV aramiyoruz dünyanın en iyi tvsini sormadik. Bütçemize gore tv arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adu1905 -- 7 Nisan 2020; 7:24:13 >
  • 1 ay önce vatanbilgisayarda teşhir 75nu7100 vaedı 8300₺ aldım.ürün çok iyi lglerle kıyasladım lg panelleri yandan izlenemiyordu karşıdan net gözüküyordu.samsung her açıdan net görünmrkeydi ama aldığım tvde bluetooth özelliği yok çok tuhafıma gitmişti.
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    7105 serilerinde var hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

7105 serilerinde var hocam..
    Çok şaşırmıştım ilk aldığımda evde lg bluetoothlu ses sistemi var bağlıyamadım mecbur bunu satıp optik girişli ses sistemi alacağım
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle yapabilirsiniz.
    www.hepsiburada.com
    TaoTronics TT-BA07 Bluetooth Stereo Ses Müzik Alıcı/Verici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/taotronics-tt-ba07-bluetooth-stereo-ses-muzik-alici-verici-2-si-1-arada-adaptor-p-HBV00000M9FXL
  • Merhaba, ben de 10 sene önce aldığım emektar 60" SHARP 1080p led tv'mi değiştirmek için bir süre bakındım. Size sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim, bence 82RU8000 fiyat / boyut / kalite anlamında çok cazip. Ben birkaç gün önce sipariş ettim, geldikten sonra da görüşlerimi paylaşırım henüz almadıysanız. 10 sene önce 60" sharp' ı alırken herkes ya 55" şu modeli al şu özellik var vs. çok dil döktüler ama sonuçta biraz daha büyük ekran her zaman daha büyük keyif, daha uzun süre memnuniyet sağlıyor.

Philips / Sony / LG / Samsung bir çok model inceledim.

Philips' lerde ambilight özellikle 3 taraflıysa ve büyük panel olunca çok büyük bir görsel keyif orası kesin. TV' nin etrafını da çok doldurmazsanız, mükemmel görünüyor özellikle akşam saatleri. Ailemin evde kullandıkları Philips' den biliyorum. Görüntü kalitesi, renk üretimi vs. de gayet başarılı. Onlar da yaklaşık 5 senedir kullanıyorlar, bir sorun çıkarmadı. Ancak aynı zamanda android ile bazı spontane takılmalar da yaşanıyor ki zaman zaman deli eder. Sırf bu yüzden Philips ve ambilight' ı biraz geri plana attım.

Oled' lere çok bakındım, 70"-75" modeller biraz tuzlu da olsa memnun bırakacak kadar iyi görünüyordu ama bana göre bir tv 10 sene sorun çıkarmadan gitmeli. Daha kısa süre sonra yeni bir tv almak isteyebilirim belki ancak neden başka bir yerde kullanmayayım? Ömür, dayanıklılık bu fiyat seviyesinde önemli. Oled görüntü kalitesi anlamında evet birşeyler katıyor, çok güzel ama yanma, görüntü tutulması vb. risklerini öğrendikçe soğudum. Yani en azından %50 bir fark ödüyorsam, panel de dayanıklı olmalı. Yanmasın bilmemne diye bir sürü detayla uğraşmamalı kullanıcı. Oled' leri de bu yüzden eledim.

Led' ler arasında epey bakıntıktan sonra 82RU8000'in fiyat performans olarak harika bir yerde olduğunu gördüm. RU8000, NU8000' in 2019 versiyonu oluyor. Fark olarak local diming gitmiş bazı gelişmeler olmuş ancak bu tv' nin kontrast başarısı zaten epey yüksek, bu yüzden çok önemli bir kayıp değil diye düşünüyorum. heryerde Q60R ile %99 aynı görüntüyü verdiği de belirtilmiş, eğer oled bakmayacaksanız, bu tv bu fiyata çok başarılı.

Ben dediğim gibi siparişimi geçtim, geldikten sonra yorumlarımı tekrar eklerim. Size tavsiyem, eğer bütçe izin veriyorsa biraz daha fazla özellik ya da biraz daha fazla görüntü kalitesi yerine biraz daha büyük panel tercih edin. Daha büyük tv her zaman daha büyük keyif veriyor belirli bir seviyenin altında olmadıkça.

• 2 aydır 82ru8000 kullanıyorum daha önce FALD panel vardı bundan da gayet memnunum iyiki almışım şimdiden hayırlı olsun ve hakkaten bigger is better
  • quote:

Orijinalden alıntı: albanifan

2 aydır 82ru8000 kullanıyorum daha önce FALD panel vardı bundan da gayet memnunum iyiki almışım şimdiden hayırlı olsun ve hakkaten bigger is better
    Çok teşekkürler,

T.V. sabah geldi, servis de montaj için yarım saat geçmeden geldi. Akşam üzeri T.V.' nin ayarlarını yaptım, kendime göre ayarladım. İlk izlenimlerim mükemmel. Aynen sizin dediğiniz gibi, iyi ki almışım.

Görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. Renkler, kontrast, homojenlik herşey geçer not.
    Tek korkum vardı açıkçası, boyut epey büyük olduğu için ufak tefek kusurlar can sıkar mı, local dimming olmaması vs. diye ama alakası yok, bu panel kaliteli bir ürün. 82" de olsa hiçbir sıkıntı yok.

Tüm Smart TV fonksiyonları da inanılmaz akıcı, normalde hiç önemsemem ama bu kadarını da beklemiyordum. Kumanda inanılmaz pratik, hiçbir ayara gerek duymadan bütün cihazlarla eşleşti. T.V.' de, arayüzde, uygulamalarda, bir sn. takılma yok, herşey şipşak, Bixby voice de kusursuz çalışıyor.

Düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim, 65-70" tv' lere bu fiyatlardan fazlasını vereceğinize 82" alın yer müsaitse, sinema hissi bu boyda gerçekten geliyor ve bu model gerçekten çok kaliteli bir panel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 27 Nisan 2020; 22:4:52 >

• Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt
    Tv kac mt mesafeden izliyorsunuz. Boyut gercekten sinema gibi haklisiniz. Ama uydu kanallari izleyecekseniz iki kere dusunun. Uydu yayinlarinin kalitesi ortada sonucta. Bu kalitesiz yayini 82 te izlemek hayal kirikligi baska birsey degil.
    Netflix ilginc sekilde keyifli goruntu fena degil, burda cok bir memnuniyetsizligim yok. Ama yil olmus 2020 kumanda aydinlatmasi bir fosfor birsey yok. Gece tus ariyorsunuz hangisi diye. Smart ozellikleri netfiix ve youtube guzel calisiyor. Ss ip tv ve smart ip tv uygulana menusunde yok. Smart uygulamalar android ve lg ye gore cok kısitli. Onun haricinde 3 mt den izlemek pek kolay degil benim icin parlaklik baya yeterli. Ben kontrast ayarlarini ( uydu yayinlarinda goruntuler dogal degil yapaylar) iyi bulmadim. Ama netfilixte sorun yoktu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.