Şimdi Ara

PHİLİPS servis 2 yıllık LCD tv'mi sıfır LED tv ile değistirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta 42pfl4606h tv'min ekrandaki yatay cizgiler icin servisi cağırdım. Elemanlar geldi evde yoktum ekranı ıslak bezle silmisiniz 400 tl vermeniz lazim demis ve tv yi goturmusler. Anında telefon ettim dedim bi cahil degiliz tvyi nasil silcemizi biliyoz dedim. Neyse gecen gun aradilar tv'nin paneli degismesi lazim ama uzun surer. (Heralde eski model odugu icin yedek parca sıkıntısı oabilir. ) dediler. Ama isterseniz yerine sıfır 40 pfl3078k 12 tvyi verelim hemde garantiside 2 yıl dediler bende kabul ettim. En buyuk nedenimde garanti cunku mevcut tv nin garantisi bitmek uzereydi. Bugun getirmisler tv'yi. Fazla inceleyemedim ama simdilik goruntu kalitesi eski lcd tvmin yanından gecmiyor. Hafta sonu iyice incelerim. Yalnız birde bu tv diger marka led ler gibi ince degil
    Tv'nin özellikleri.
    40inc led
    100 hz
    Dahili uydu alıcılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 8 Mart 2014; 8:23:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görüntü dahamı kötü ?
  • müşteri memnuniyetinde bir üst kategoriden TV vermeleri gerekirken nasıl olurda yerine dandik bişey verebilirlerki,inanamadım doğrusu...
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    Aslinda sd yayinda daha kotu. Yani eski lcdim cok netti hen hd hem hd de. Yenisi her iki formattada dierini yakalayamiyor anca aksam biraz ayarlarini kurcaladim once degisen birsey olmadi. Sonra yayin sirasinda aniden biri ayarlari degistirmis gibi ekranda bariz bir netlik olustu anlayamadim. Tum kanallari kontrol ettim hatta media playerdan 720p film actim goruntu biraz olsun duzeldi. Ancak genede es tv daha iyiydi. Bunun artisi dahili uydu alicici (hernekadar simdilik kullanmasamda.) birde ekranin yanindaki cercevesi cok daha ince. Eskisi cok genis ve parlakti ve odanin isigi bu cerceveden cok yansiyordu.

• allüş76 kullanıcısına yanıt
    Valla once bayai sevindim sonucta daha yeni model diye ve hemen baliklama atladim 2 yillik garantide cabasi ama acaba hatami yaptim bilemiyorum. Hafta sonu ayarlari iyice kurcaliycam gene.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Valla once bayai sevindim sonucta daha yeni model diye ve hemen baliklama atladim 2 yillik garantide cabasi ama acaba hatami yaptim bilemiyorum. Hafta sonu ayarlari iyice kurcaliycam gene.

Kardes garanti kaldigi yerden devam eder tekrar bastan 2 yil olayi aldatmaca sana oyle demis olaBilirler ama ileride bu yeni tvde de sikinti cikarsa ve garanti suresi bitmis olursa (eski tvnin garanti suresi) o zaman hatirlayacaksin bu dedigimi

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan kardeş.
    phlips alıpta pişman olmayan kaçkişi var bilmiyorum ama ben pişmanım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Kardes garanti kaldigi yerden devam eder tekrar bastan 2 yil olayi aldatmaca sana oyle demis olaBilirler ama ileride bu yeni tvde de sikinti cikarsa ve garanti suresi bitmis olursa (eski tvnin garanti suresi) o zaman hatirlayacaksin bu dedigimi

Yeni garanti belgesi duzenlendi.

• ayhanjan kullanıcısına yanıt
    Evet forumlara bakiyorumda herkes tumarkalardan sikayetci aslinda.

• Bir arkadasimin basina hemen hemen aynisi geldigi icin anlattim garanti belgesini degl fatura tarihini esas alacaklar selamlar

• cemo62 kullanıcısına yanıt
    P.tesi ararim gene servisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.