Şimdi Ara

PS4 VE SAMSUNG LED TV EN İYİ HDMI AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 46C7700 LED TV var. TV görüntü ayarlarını nasıl yaparsam daha güzel görüntü alırım? Samsung led tv kullanan arkadaşlar, sizin tv görüntü ayarlarınız nasıl? Böyle bir paylaşım ile daha güzel ve göz yormayan soft ayarlar yaparak oyun zevkimizi en üst düzeye çıkarabiliriz. Detay bir konu oldu ama işe yarayacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

Samsung 46C7700 LED TV var. TV görüntü ayarlarını nasıl yaparsam daha güzel görüntü alırım? Samsung led tv kullanan arkadaşlar, sizin tv görüntü ayarlarınız nasıl? Böyle bir paylaşım ile daha güzel ve göz yormayan soft ayarlar yaparak oyun zevkimizi en üst düzeye çıkarabiliriz. Detay bir konu oldu ama işe yarayacağını düşünüyorum.

Kardeşim görüntüyü film moduna alman yeterli.dinamik v.b modlar oyunlarda yaramıyor görseli bozuyor.Benimde samsung fakat bazı modellerde oyun modu bulunuyor.Tvinde bu mod varsa onu kapatmanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

quote:

Samsung 46C7700 LED TV var. TV görüntü ayarlarını nasıl yaparsam daha güzel görüntü alırım? Samsung led tv kullanan arkadaşlar, sizin tv görüntü ayarlarınız nasıl? Böyle bir paylaşım ile daha güzel ve göz yormayan soft ayarlar yaparak oyun zevkimizi en üst düzeye çıkarabiliriz. Detay bir konu oldu ama işe yarayacağını düşünüyorum.

Kardeşim görüntüyü film moduna alman yeterli.dinamik v.b modlar oyunlarda yaramıyor görseli bozuyor.Benimde samsung fakat bazı modellerde oyun modu bulunuyor.Tvinde bu mod varsa onu kapatmanı öneririm.

Oyun modu var ama ben onu kullanmak yerine Motion Plus kullanıyorum. Smooth ayarı oyun modundan çok daha akıcı oluyor.

• 48h6500 kullanan varsa ayar alabilirim

• GameMonster1 kullanıcısına yanıt
    Oda olur fakat benim dediğim şekilde müthiş bir matlık geliyor ve haliyle oyunlarda netliği artıyor

• Ne yani oyun modunu kapatalimmi multiplayer oyunlar içindemi geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmojo0009

Ne yani oyun modunu kapatalimmi multiplayer oyunlar içindemi geçerli

Oyun modunun input lagı düşürdüğü bir gerçek. Fakat ben akıcı görüntüyü zero-input lag'a tercih ederim. Çok fark yarattığını düşünmüyorum. Tabi multiplayer fps'de iş değişebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Samsung UE - 55H6270 55" kullaniyorum. Ps3 ve Ps4 icin bir ayar yapmam gerekir mi. Ve sanirim bu tvde oyun modu yok -?-

• Bsyler bende plazma var ben hep oyun modunda oynuyorum da simdi oyun modunu kapatiyim mi bende ?
    Ne gibi bir degisiklik olur ki goruntude

• Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.geçen bir arkadaşa misafirliğe gittim.Maç yapalım diye tutturdu ps3 de bende ps4 olduğu gözüm alıştı grafik farkına istemedim oynamak.neyse ısrar edince açtı fifa 15,takımları seçtik forma seçme ekranında bir baktım adamlar bildiğiniz ps5 :).Dedim herhalde ps3 fifa 15 menü ile alakalıdır dedim.Maç başladı arkadaş görüntüye bayıldım,kendi ps4 den soğudum.dedim bu tv den olmalı herhalde.2 sene önce almış 46es8000 samsung.Benim evdeki tv de vestel 400hz full hd 3d li tv.Şimdi sorum şu;Tv bu kadar farkediyormu ? Ve bu arkadaşımın tv si ile aynı ayarda tv almak istiyorum tavsiyeleriniz ??

• quote:

quote:

Benim de samsung ue 40c6000 model televizyonum var ps4 bf4 multiplayer oyuncusuyum akicilik icin goruntu pek onemli değil performans versin yeter bi ayar onerirmisiniz isterseniz de hangi ayarlar var menulerin fotograflarini cekip atabilirim size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamesAlanTR -- 9 Şubat 2015; 17:46:49 >

• JamesAlanTR kullanıcısına yanıt
    İşteyim kardeşim eve gidince atarım buraya
  • quote:

İşteyim kardeşim eve gidince atarım buraya

Tamam dir abi bugun yalam oldu sanırım gece 1 :) bu arada ben tv min forumda acilmis olan bir konuda minumum 40ms olduğunu ogrendim oha dedim gerçekten cok fazla geldi

• bende daha önce samsung 55'' 6140 model led kullanıyordum görüntü rezaletti çok fazla bulutlanma denen ışık sızması vardı,ayrıca genelde samsung led lerde olan ışık karaması illetide vardı,geçen ay sattım tv yi,panasonic dt50 47'' tv yi aldım yok böyle bir cihaz harika ötesi muhteşem bir görüntüsü var,japonlar bu işi biliyor tv alacaksanız sony ve panasonic gerisi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

bende daha önce samsung 55'' 6140 model led kullanıyordum görüntü rezaletti çok fazla bulutlanma denen ışık sızması vardı,ayrıca genelde samsung led lerde olan ışık karaması illetide vardı,geçen ay sattım tv yi,panasonic dt50 47'' tv yi aldım yok böyle bir cihaz harika ötesi muhteşem bir görüntüsü var,japonlar bu işi biliyor tv alacaksanız sony ve panasonic gerisi hikaye

Ps4 te oyunda nesnelerin kenarlarında tirtiklanma gibi sorunlar yaşıyormusunuzz bu tvde ?

• quote:

quote:

Hocam buraya yazarmisiniz samsungue32h5070 var bebde goruntuyu iyi alamiyorum oyun moduda kotu arkada hep bir cartlak parlak var lg alsaydim keske ayarlari lutfen yazin

• PS yı açınca oyun modu TV ye geçince film modu olur otomatik her seferinde yapmanıza gerek yok.en iyi görüntü film modunda ama PS de oyun modunu kullanın online da sıkıntı olur yoksa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda bende hala emin degilim ben plazma kullanıyorum samsung Oyun Modu var onda duruyordu ps4 de biraz cansız gibiydi ama.hic bilmedigimden ellemedim hic.

Simdi az cok okudumda tam anlamadim simdi ben mesela bunu oyun modundan cıkarıp sadece film moduna alsam daha mı iyi oluyor ? Yoksa sadece normal mi durmalı ?

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    oyun modunu kullanınca yaşadıgım anlik sanmiyelik takılmalar geçermi yoksa net yada ps4 server ile alakalımı o durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

oyun modunu kullanınca yaşadıgım anlik sanmiyelik takılmalar geçermi yoksa net yada ps4 server ile alakalımı o durum

ben ps3 de kullanıyorum takılma gibi bi durum hiç olmadı oyun modunda ama lag da sıfıra inmiyor.sırf bu yüzden sony ile değiştiricem tv yi.senin net veya ayarlardan olabilir takılma.forumda konusu var oradan bakıp ayarlarını yapabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.