Şimdi Ara

PS4 VE SAMSUNG LED TV EN İYİ HDMI AYARLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsunglarda hdmi listesinde psnin bağlı olduğu hdmi'nın üstüne gelip, araçlar seçeneğinden profil olarak pc seçip standart modda bırakırsanız çok hoş oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

samsunglarda hdmi listesinde psnin bağlı olduğu hdmi'nın üstüne gelip, araçlar seçeneğinden profil olarak pc seçip standart modda bırakırsanız çok hoş oluyor

Dostum o naisl oluyor pc secenegi falan nerede samsung 325070 var bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    valla gördüğüm çoğu samsungta aynı işliyor. umarım sende de yarar sağlar.
    kumanda'da source (kaynak tuşuna bas) kullanmak istediğin hdminin üstüne gel. üstündeyken tools-araçlar tuşuna bas isim değiştir seçeneği çıkacak o listede pc'yi seç. bu modda film modu falan olmuyor, standart ve eğlence var. ayrıca oyun modu deaktif gözüküyor ve açılamıyor. laptop falan bağlarsan da masaüstü aşırı net gözüküyor.
  • Bende 55es8000 var tv izlerkende oyun oynarkende devamlı dinamik modda ve ben çok memnunum dediğiniz modlarıda denedim ama karanık geliyor bana birde oyun modunu açarsanız görüntüyü düşürüyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

valla gördüğüm çoğu samsungta aynı işliyor. umarım sende de yarar sağlar.
    kumanda'da source (kaynak tuşuna bas) kullanmak istediğin hdminin üstüne gel. üstündeyken tools-araçlar tuşuna bas isim değiştir seçeneği çıkacak o listede pc'yi seç. bu modda film modu falan olmuyor, standart ve eğlence var. ayrıca oyun modu deaktif gözüküyor ve açılamıyor. laptop falan bağlarsan da masaüstü aşırı net gözüküyor.

Hocam ben lg gibi mat seviyorum pc de mat ayarida yakalayaniliyoemuyux arkada cartlak isik olmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Oda olur fakat benim dediğim şekilde müthiş bir matlık geliyor ve haliyle oyunlarda netliği artıyor

Film modunda ekran cok sarariyor

• guguk kullanıcısına yanıt
    sız yazalı 4 yıl olmuş ama bendede oyun moduna alınca kararıyor dınamık modda daha aydınlık halen aynen devammı edıyorsunuz
  • desi116 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben 65ju7500 aldım eski tv gitti
    Oyun modu kullanuyormusunuz hayirli olsun ben kullanmuyirum 55var bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • desi116 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam yok kullanmıyorum. Dinamik ayarda kullanıyorum daha iyi oluyor
    Aynen bende daha aydinlik canli okuyor samsung bendede simdilik memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle merhaba :)

Bu başlığın PS5 için olanı var mı acaba?

55Q60R Samsung TV mevcut. Ancak PS5 için ekran ayarlarından memnun değilim. Kendim yapmaya çalıştım ama olmadı. Beceremedim... Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.