Selam. Oglum slovakyaya gidecek. Orada elektrikli bisiklet almasi lazım. Ama oranin fiyatlarina baktikta ne tuhaftırki buranın iki katı fiyatlar var.
Biz buradan alsak slovakya ya nasil götürürüz. Yada nasıl yollarız?
Kedim poposunu temizlemiyor
Selam. İran cinsi 2 aylık kedi sahiplendim. Ama kumuna kakasını yaptıktan sonra gömüyor ama arkası hep pis şekilde kaliyor. Bir türlü alıştıramadık. Fısfısla ve pamukla su tutup ıslatıyoz belki temizler diye. Yok hiç oralı olmuyor. Öyle dolaşıyor. O bölgedeki kıllarıda aldık ama gene banamısın demedi.
Varmı bi yöntemi acaba. Herifin altını surekli kendimiz temizlemek zorunda kaliyoz. Hatta ilk zamanlar alışmasin bizim temizlememize diye biraktik ama yok fayda etmedi. Birde evin icinde mecbur kalıyoz
Trendyol a satıcısı olarak dava açacağım
Selam.
Trendyolda satıciyım. Sadece giyim üzerine satış yapıyorum. Hatta marka tescilim bile sadece giyim üzerine.
Ancak gecen gece sanirim sabah saat 3 civarlarinda nasıl becermişlerse benim trendyol maazama giriş yapıp listemden ucuz fiyata elektronik urün listelenmiş. Ve sabaha kadar 12 tane kadar sipariş gelmiş. Her birinin fiyatı 19999 tl. Kurutma makinası ps5 robot süpürge. Fark eder etmez ürünlerin stoklarinı sıfirlayip arşive attım. Hatta daha sonra hesabımı tatil moduna aldim.
Durumu hemen m.hizmetlerini arayip bildirdim. Siparişlerin de iptalini talep ettim. M.Hizmetleri bayan da evet bunlar sizin olamaz zaten sizin kategorinizden farklı urun yükleyemwzsiniz falan deyip destek talebi oluşturdu. Ancak destekten gelen cevap biz bu işe karişamayız ürünleri de iptal edemeyiz. Bizi ilgilendirmez gibi bir cevap ggeldi.eğer kendiniz iptal edersenizde cezai işlem uygulanır diyor.
Bir kaç kez daha ayni talebi acmama rağmen cevaplar hep kopyala yapıştır olarak geldi.
Ürunlarin bazıları müşteriler tarafindan iptal edildi. Çünkü soru cevap bölümünde durumu belirtmiştim. Gorenler iptal ettiler.
Ancak kalan 8 ürün var dedim lanet olsun kendim iptal edeyim ama birini iptal ettikten sonra trendyol uygulaması diğerlerini iptal etmemede izin vermiyor. Illa bir sekilde ceza gecircem diyor. Günlük iptal etme hakki 1 adetmiş.
Varmi bu konuda bilgisi olan. Sonuçta hesabın güvenliği bunlara ait olmasi lazim. Sifreli hesap kendi urettikleri ve ayrica fahiş rakamdan komisyon ile somürdukleri satıcinın haklarını da korumalari gerekmezmi. Dolandırıcılara yol vermiş olmuyorlarmı. Bankalarda boyle bisey olunca en azindan ugraşıyorlar. Bu trendyol banane diyor acikca.
Banyoda su ısı dalgalanması
Selam. Evimde banyo yaparken su sıcaklığı bir türlü dengeleyemiyorum. Yillardir bu sekilde kombiciyi cagırdim kac kez. Hatta termostati bile değiştirdim. Olmadı.
Acaba banyo bataryadı ile alakalı olabilirmi. Değiştirsem faydası olurmu.
Tamamlayıcı sağlık sigortası. Hangisi.
Selam. Aile olarak Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum.
3 kisiyiz. Ben esim ve 17 yasindaki oğlum.
Ben 53 yaşındayım. Alianz düşünüyorum ama biraz pahalı galiba. Aile indirimi ile tahminen ne kadar turtar. Bilgisi olan varmi acaba.
android pdf dosyasını bölüyor
Hadici hdd kafa takılı kaldı.
Selam. 3tb lik wd harici diskim PlayStation 4 e takılıydı. Sanırım cocuklar oynarken hanim calisir durumdaki diski temizlik yaparken yerinden oynatti herhalde kafa takılı kalmıştı.
Bende diski itinali bir sekilde acip kafayı yerinden kurtardım. Eski haline getirdim. Ama yinede çalışmadı. Disk donuyor ve bir kaç saniye icinde duruyor.
Ne yapmam gerekir acaba.
Selam. PlayStation a takili 3tb lik Wd harici diskim arıza yapmıştı. İçini açtım kafa park konumuna geçmemişti. Düzgünce yerine yerleştirdim. Ama şimdi yinede çalışmıyor disk dönüyor ama kafa hareket etmiyor birkaç saniye sonra diskte dönmeyi durduruyor. Varmi bir bilgisi olan ne yapabilirim.
Selam. 2010 ve 2017 yılları arasında bir işyerinde fiili olarak çalıştım. Ancak tahminen iş yeri ile sorunu olan birisi iş yerine zarar verecem diye benim adımı SGK ya vererek bu işyeri bu kişiyi burada çalışmadan sigortalı gösterilip emekli etti diye şikayette bulunmuş. Fiilen çalıştığıma dağir çeşitli zamanlardan şahitlerin mevcut. Geçen gün SGK denetmenleri beni çağırıp 1.5 saat ifademi aldılar. Eğer olumsuz sonuçlanırsa hem bugüne kadar aldığın maaş faizi ile alınır hem de hastahane vb faydalandığın imkanlar hesaplanıp tahsil edilir. O dönemlerde olumun defalarca da ameliyetları oldu vb.
Yani şimdi bu kişi şahsi çıkarları için beşkasının canını yakmış oldu. Benim adımı vermesi de iş yeri çok küçük bir yer zaten en fazla 2 yada 3 kişi olarak çalışıyorduk. Sanırım en müsait beni hedef tahtasına oturtmuş. Halbuki herkesin de sevdiği biriydim iş yerinde. O yüzden kim şikayet etmiş tam olarak kestiremiyorum da. Tahmin ediyorum ama emin değilim. O dönem işten kovulan bir kişi vardı ama günahını almıyayım.
Neyse arkadaşlar şu an kanuni nasıl bir yol izlemeliyim. Ve olumsuz olursa ne yapmam gerekir. Şimdiden teşekkürler.
T.t acil durumlarda yine PERT
|
Vizited: Milano. Roma. Napoli. Venedik. Como. Monaco. Nice. Cannes. Paris. Bratislava. Kos. Midilli. Bangkok. Taipei. Seul. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.420
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 23.628 (Bu ay: 396)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.675 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic