Şimdi Ara

Vestel 65OG9930 OLED TV Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

65 inç f/p bir OLED tv almak istiyorum. Bu model 50k üstünden şu anda 41k'ya düşmüş. Sizce model nasıl ve bu fiyata değer mi?

• Hiçbir televizyona 41k vermem. Siz de vermeyin, kalitesi ne olursa olsun TV teknolojisinin ederi bu değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 gün önce 41 lik indirimde aldım. Bugün kuruldu. İlk izlenimim oldukça olumlu. Xbox ile denedik. Rahatsız edici birşey olmadı.
    25e qledmi alayım 30a miniledmi alayım derken süpriz oldu. Bozuluyor diyorlar oledler için ama 3 yıl garanti var. Debeyimlemeden birşey demek zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O parayı Vestel markasına şahsen vermezdim, tercih meselesi.

• hocam mebla gözünüze gelemeyecek bi rakamsa alınır bozulunca yenisini alırsınız ama paranız kıymetliyse o paralar vestele verilmez

• Bence eğer kullananlar memnun kalırsa ve fiyatlamada kullanıcı aleyhine değişiklik olmazsa bu televizyonu alanların sayısı birhayli artabilir.
    Televizyonun paneli LG ama hangi seri birturlu bulamadım.

• Biraz araştırmadan sonra farkettim ki bu televizyon Avrupa pazarına jvc markasıyla 2 yıl önce girip 3 kere güncelleme almış.
    Jvc lt65vao9100-9210 ve son olarak 9335 koduyla
    Ancak hepsi android işletim sistemli . Vao ekinde a android o OLED
    Sırasıyla 2021 2022 ve 2023 TE pazara çıkmış . Panelller 120 hz LG ve hdmı 2.1 destekliyoe hepsinde
    Bunun tek farkı Google tv işletim sistemli olması yani Avrupa'da muhtemelen bu model 2024 TE pazara sunulacak .ve kodu vao yerine vgo olacak. Yeni nesil konsollarda 120 hz çalışıyor mu denemek gerek. Jvcnin sitesine girip özelliklerini detaylıca okuyun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bregma B kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,

Nasıl memnun musunuz televizyondan?

• Diğer izlediğim oledlerden farklı değil.alisinca LCD kötü gelmeye başladı. Plazmadan alışkın olduğum parlak yuzdey bundada var ama gündüz vaktide olsa kontrast o kadar yuksekki ondaki gibi rahatsız etmiyor. Hatta birşeyler izlerken farketmiyorsun. Google tv arayüzüne alışmaya çalışıyorum. Ama Tv'de YouTube falan çok pratik hale geldi onunla

• İnce ayarlardan sıkı bir kalibrasyon yapılınca çok daha iyi olacak 8nancindayum. Şu ısınma dönemini atlatalim.

• bregma B kullanıcısına yanıt

Grundig oledler nasıl sizce? İndirimde oluyor geceleri hiç bilginiz var mı? Grundig 55 ggo 9900b

• Jvc Grundig Toshiba hepsi Vestel ürünü diye biliyorum. Bundan çok farklı değildir diye tahmin ediyorum ama hiç incelemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.