Merhabalar Tcl Televizyon Tavsiye Eder Misiniz 1.Model www.tclshoptr.com TCL 55C755GTV 4K MINI LED 55'' GOOGLE TV « tclshoptr.com https://www.tclshoptr.com/tcl-55c755gtv-4k-mini-led-55-google-tv-pmu3272.Model www.tclshoptr.com TCL55C655GTV QLED 4K UHD 55INC GOOGLE TV « tclshoptr.com https://www.tclshoptr.com/tcl55c655gtv-qled-4k-uhd-55inc-google-tv-pmu3363.Model 4.Model |
Merhabalar Tcl Televizyon Tavsiye Eder Misiniz
-
-
Kesinlikle tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi Modeli Öneriyorsun
-
Bütçeniz ne ise ona gore tavsiyede bulunalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C845 > C755 > T8B > C655
ilk ikisi 144 hz ve miniled, fald
Üçüncü 144 hz, qled, oyun tv'si
Dördüncü oyun tv'si ama 60 hz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 20 Ekim 2024; 18:24:59 > -
bütçeden yana sorun yok sadece 55 içn olması gerekiyor
-
Size tarafsız yorum yapayım. Piyasanin en alinir tv leri tcl de. Ama asla ve asla 55 ekran bir tv ye para vermem. Siz illa 55 ekran bir tv alacaksanız vardir bir sebebi. 55 ekran bir tv alacaksiniz ve bütçe sorunu yoksa lg oled alinir. Büyük ekran tv alınacaksa tcl c755 veya c845,855 alinir
Teşekkürler o zaman tavsiyenizi dinliyorum hangisi almam gerekiyor
TCL 65C855 Alin. Illa 55 inc olacaksa lg oled bakin. Phillips den uzak durun. Grundig gibi markalarin da oledlerini almayin
Bende android TV almak istiyorum 75c755 ve 75t8b arasında kaldım fiyat olarakta aynı hangisini tavsiye edersiniz...
Tcl c755 almalısınız. Zira c755 miniled t8b qled.
Merhaba,55 ekran olursa neden oled sormak istiyorum mesela TCL 55c755 ile 65,75 ekranlarda fark mı var genel olarak mı söylediniz? Ben de 55 bakıyordum 855 serisinde sanırım 55 ekran yok 845 te var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleysen -- 22 Ekim 2024; 19:22:39 > -
Piyasanın en iyi mini led tv leri tcl de. Ama miniled ne kadar iyi olursa olsun kaliteli bir oled degildir. 65 veya 75 inc bir tv alınacaksa fiyat olarak miniled ile oled arasında uçurum var. Tercih miniled olur. Ama 55 inc oledler alınabilir seviyede.
c755 de qled t8b de qled
c755 aydınlatması standart boyutlu arkadan aydınlatmalı led, t8b mini boyutlu arkadan aydınlatmalı led
-
C755 miniled.
Arasindaki farkı anlatırmısınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yeni bir tcl kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum 55 inç 755 modelini aldım servis konusunda sorun yaşamadım duvar için montajını tvnin kurulumunu ve kullanımı göstererek gittiler müşteri hizmetleri garanti uzatma teklifi sunuyor tv gibi ürünlerde uzatmak mantıklı geliyor 40 inç samsung eski bir tv den 4k mini led e geçince eskiden tv izlemedigimi çamura baktıgımı farkettim
-
Hangi̇ Modeli̇ Aldınız
-
Vatan mediamarktta 65c855 59500 bu fiyata alınır mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÖTV ve bandrolü de sayarsan avrupa fiyatına inmiş. İngilterede 1250 pound civarı, 55-56 bin tl yapar...
Güzel fiyat
Benzer içerikler
- lg mi samsung mu
- tv den çıt çıt ses gelmesi
- seg marka kimin
- tcl mi samsung mu
- onvo mu dijitsu mu
- en iyi televizyon markası
- huawei televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X