Şimdi Ara

Merhabalar Tcl Televizyon Tavsiye Eder Misiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam merhaba,
    Forumda sizin yorumlarınızı çok gördüm fikrinize değer veriyorum. TCL 65C755 Mediamarkt da incelemek için gitmiştim satıcı aklımı karıştırdı Grundig GHO 9900 OLED modeli göstererek. İkisinin de fiyatları yakın olunca OLED teknolojisine geçmek tabi hoş ama size sormak istedim neden Grundig OLED önermiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krugby K kullanıcısına yanıt

Dediğiniz tv başarısız bir oled. Parlaklığı düşük. Zaten oledlerde yanık riski var. uydu tv kanallari seyredecilekse uzak durmak gerekir. Akşamları film ve dizi için kullanilacaksa degerlendirilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krugby K kullanıcısına yanıt

Bende bu iki model arasında kaldım Tcl c755 ve Grundig gho 9900.Servis ve panelde Grundig ağır basıyor, işlemci anakart vs. de tcl gibi geldi.. bu ikisi arasında yorum yapabilecek var mı? Sadece günde birkaç saat film ve maç yayını izlenecek

• bu tv alıyorum arkadaşlar

• Memnun musun hocam nasil tv?

• şu an TCL C855 çok iyi fiyata düştü. C755 panel olarak tatmin edici değil. C855 almanızı kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum .

• 2020 de 55C715 almıştım. Bugün çöp oldu. Ledler yandı. 2009 da aldığım samsung tv yi kullanıyorum şuan. Kasım indirimlerinde Samsung bir tv alacağım. Ben pişman oldum. Karar senin. 3 kuruşa 5 köfte olmuyormuş.

• zaffer53 kullanıcısına yanıt
    Kendiniz değiştirebiliyorsanız 600-1000 lira arasına satılıyor ledler. Usta 1500-2000 işçilik alır herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.