Şimdi Ara

Android TV Box Önerisi Olan ve Nereden Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Android TV Box almayı düşünüyorum çok aşırı pahalı olmayacak 200-400 arası gibi birşey. Bu konuda önerisi olan var mı? Ve nereden temin edebilirim? Aliexpress veya alibabadan sipariş versem gümrüğe takılır mı?

• Tanix TX92 (3GB/32GB) tavsiye ederim.

Gearbest

AliExpress'te var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Tanix TX92 (3GB/32GB) tavsiye ederim.

Gearbest

AliExpress'te var.

Gümrükte sorun olur mu burdan aldığımda?
  • İşlemci ve rem e dikkat edin 1 yılda çöp olmasın.
    İşlemci RK3399 veya S912 olsun.
    Ekran kartı T860 olsun.
    Rem 3 gb dan aşağı olmasın.
    Rom 16 gb aşağı olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    1 yılda çöp olmasın derken ?

dün aliexpresten 125 liraya tanix tx3 max aldım.

S905W işlemci ve 2 gb ddr3 bellek var.

ağırlıklı ip tv uydulamaları kullanacağım.Oyun vs. çok işim olmaz.

Araştırdım bu marka model de ısınma sorunu minimum oluyormuş?Nasıl çöp olacak 1 yılda merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

1 yılda çöp olmasın derken ?

dün aliexpresten 125 liraya tanix tx3 max aldım.

S905W işlemci ve 2 gb ddr3 bellek var.

ağırlıklı ip tv uydulamaları kullanacağım.Oyun vs. çok işim olmaz.

Araştırdım bu marka model de ısınma sorunu minimum oluyormuş?Nasıl çöp olacak 1 yılda merak ettim?

Eski işlemci olduğu için benim açımdan dedim.
    Teknoseyirde işlemci için güncel değil dedi.
    Birde sizin aldığınızın kumandası kullanışsız deniyor burada.
    Sizin işinizi görecekse harika.

• Hocam şahsen bu aletler bir gamebox telefon falan değil ki üzerine zırt pırt uygulama kurasanız.Amacı belli video müzik ip tv .Dediğinize gelince her marka model zamanı gelince çöp oluyor.Belleğin bende 3 gb olmasını isterdim ancak böylesine basit bir ürün için 150 lira üstünü vermek istemedim.İyi modellerin fiyatı aşırı yüksek geldi.Kumandaya gelince hepsinin ergonomisi kötüymüş eski nesil irda illaki önüne tutmak lazımmış falan.Ancak kablosuz klavye mause olduğuna dert etmedim.Zaten hdmi cec desteği ile temel işlemler tv kumandası ile de yapılıyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samizeldestan

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

Tanix TX92 (3GB/32GB) tavsiye ederim.

Gearbest

AliExpress'te var.

Gümrükte sorun olur mu burdan aldığımda?

Bende olmadı. Gearbest ürün bedelini düşük gösterebilir

• quote:

Hocam şahsen bu aletler bir gamebox telefon falan değil ki üzerine zırt pırt uygulama kurasanız.Amacı belli video müzik ip tv .Dediğinize gelince her marka model zamanı gelince çöp oluyor.Belleğin bende 3 gb olmasını isterdim ancak böylesine basit bir ürün için 150 lira üstünü vermek istemedim.İyi modellerin fiyatı aşırı yüksek geldi.Kumandaya gelince hepsinin ergonomisi kötüymüş eski nesil irda illaki önüne tutmak lazımmış falan.Ancak kablosuz klavye mause olduğuna dert etmedim.Zaten hdmi cec desteği ile temel işlemler tv kumandası ile de yapılıyormuş.

Elimde sanırım 7 yıllık Dark media player var bugüne kadar idare etti halada diyor tek sorunu H265 filmleri açmaması ha birde internete girmiyor.
    Bu alt kalite bir cihaz beni 7 yıl idare etti açmadığı film sayısı bir elin parmağını geçmez.
    Onun için en az 4 yıl idare edecek cihaz istiyorum.
    Dün bir video izledim arkadaş Vavoo ve Türkvod yükleyerek nerede ise cihazı doldurdu o yüzden 32 gb ve 4 GB rem mutlaka olmalı bende, birde mutlaka güncel yüksek bir işlemci.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    İşte o vakit 350 , 400 lirayı gözden çıkarmanız gerek.:)
  • quote:

İşte o vakit 350 , 400 lirayı gözden çıkarmanız gerek.:)

Diğer foruma 1.250 tl yi gözden çıkardım dedim.
    Keşke ülkemizde olsada alsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

quote:

Hocam şahsen bu aletler bir gamebox telefon falan değil ki üzerine zırt pırt uygulama kurasanız.Amacı belli video müzik ip tv .Dediğinize gelince her marka model zamanı gelince çöp oluyor.Belleğin bende 3 gb olmasını isterdim ancak böylesine basit bir ürün için 150 lira üstünü vermek istemedim.İyi modellerin fiyatı aşırı yüksek geldi.Kumandaya gelince hepsinin ergonomisi kötüymüş eski nesil irda illaki önüne tutmak lazımmış falan.Ancak kablosuz klavye mause olduğuna dert etmedim.Zaten hdmi cec desteği ile temel işlemler tv kumandası ile de yapılıyormuş.

Elimde sanırım 7 yıllık Dark media player var bugüne kadar idare etti halada diyor tek sorunu H265 filmleri açmaması ha birde internete girmiyor.
    Bu alt kalite bir cihaz beni 7 yıl idare etti açmadığı film sayısı bir elin parmağını geçmez.
    Dün bir video izledim arkadaş Vavoo ve Türkvod yükleyerek nerede ise cihazı doldurdu o yüzden 32 gb ve 4 GB rem mutlaka olmalı bende, birde mutlaka güncel yüksek bir işlemci.

vavoo yu spybox s11 cıhaza yukledım turkvodda yukledım ızledım youtube vıdeoyu ceken arkadasa tesekkur ederım :)

yalnız vavoo apk 57 mb cıhazı nasıl dolduruyor anlamadım ?

• İyi olsunda varsın biraz pahalı olsun. Birde söylemeyi unuttum alacağım tv box da normal anten girişide olması lazım yani Turksatta ki kanallarıda aynı zamanda izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

quote:

vavoo yu spybox s11 cıhaza yukledım turkvodda yukledım ızledım youtube vıdeoyu ceken arkadasa tesekkur ederım :)

Üzerine 294 eklenti kuruluyor o yüzden çok yer kaplıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

quote:

Üzerine 294 eklenti kuruluyor o yüzden çok yer kaplıyor.

hepsını kurmak zorunda degılsınız :) https://www.youtube.com/watch?v=k1SAl0Ad3Yc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 2 Nisan 2018; 15:27:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samizeldestan

İyi olsunda varsın biraz pahalı olsun. Birde söylemeyi unuttum alacağım tv box da normal anten girişide olması lazım yani Turksatta ki kanallarıda aynı zamanda izlemek istiyorum

spybox s11 tavsıye ederım
    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/spybox-s11-4k-uhd-h265-uydu-alicisi-iptv-box-P204907943

cıhazı test etmek ısteyen arkadaslar kadıkoy magazamızda 4K TV ve WIFI baglantı ıle deneyebılırler

CIHAZDA WIFI SORUNU YOKTUR evımde wıfı ile kullanıyorum

kumanda cekım sorunu yoktur tv ile eslestırıp kapatıp acmak ıcınde kullanabılırsınız

bagımsız tuner ıle ramı kullanmaz dıger androıd cıhazlar gıbı dvb apk kullanmaz kanal gecısınde yavaslama yoktur

resım ıcınde resım PİP

my onlıne sıstemı ıle mag 254 cıhazlardakı gıbı 24saat acık kalsa 3 mb ınternet ıle donmasız ıptv ızletır

cepten ızleme ve kumanda

usb 3.0 gırısı ıle 4k vıdeoları formatları sorunsuz donmasız ızletır

youtube

İnternetten Kanal Güncelleme

İnternetten Yazılım Güncelleme

FREE İPTV DİZİ FİLM BELGESEL

2 gb ddr4 ram ıle yarıs oyunlarını donmasız oynatır

VAVOO PUHUTV KODİ TERRAIUM SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR

androıd 7 versıyonu enson uygulamaları ındırıp kullanabılırsınız telefonlarınızda androıd 6 var

mıracast ıle cep telefonu ıle ekran paylasımı yapar

bluetouth takılarak kulaklık veya kamera baglanabılır

ısteyen 4k vıdeo dolu hdd getırebılır 4 k vıdeo formatlarını sorunsuz donmasız acmaktadır

Android TV Box Önerisi Olan ve Nereden Alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 3 Nisan 2018; 10:32:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.