İş yerimde ki Windows 10 yüklü bilgisayarda Edge tarayıcısında şahsi Microsoft hesabımla oturum açmıştım. Şimdi hesabımı kaldırıyorum fakat tekrar oturum açmaya çalışınca şifre sormadan doğrudan açılıyor. Yani Microsoft hesabımın şifresi bilgisayara kayıt edilmiş. Bu şifreyi nereden kaldırabilirim tamamen?
Android TV Box Önerisi Olan
500-600 TL civarlarında bi android tv box almak istiyorum. Bu cihaza kablosuz mouse ve klavye de bağlayarak genellikle internetten film izlemek için kullanacağım.
Xiaomi Mi Box S 4K
Case 4u Tanix TX6 4K
Bu iki cihaz içinde hangisini tavsiye edersiniz veya bunların dışında tavsiye ettiğiniz bir cihaz var mı?
Bu Kazada Hangi Araç/Araçlar Hatalı
Aşağıda ki videoda gerçekleşen kazada hangi araç hatalı sizce? Mavi doğan düz bir şekilde sabit hızla giderken beyaz Opel geliyor önüne kırıp yavaşlayarak dönmeye çalışırken mavi doğan takip mesafesi kısa olduğu için frene bassa da son anda kaza yaşanıyor. Burada suçlu hangi araç sizce?
youtu.be/QIzOL9OFRnw
Yurtdışından Para Transferi Hakkında
Merhaba arkadaşlar. Bulgaristan'dan hesabıma Euro olarak para gelecek. Daha önce hiç yurtdışı transferi yapmadım. Hangi bankayı kullanmam gerekir? Ve bu işlemin limiti var mı konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım aracın üzerinde sonradan takılan ses sistemi var. Bagajda bir amfi ve bas var. Sorunum ise teypten ses seviyesini en düşük 1e getirdiğimde bile ses bana göre yüksek cikiyor. Bazen kalabalık yolculuklar da kısık ses ile sohbet ederek gitmek istiyorum fakat 1e bile düşürsem ses yüksek oluyor. Bunun ayarı nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı
Kısa Çalışma Ödeneğinden Müzdarip Olanlar Var mı?
Merhaba arkadaşlar. Devletin şirketler ve çalışanlar için kurtarma açısından çıkardığı kısa çalışma ödeneğini kötüye kullanılıp müzdarip olan kaç kişi var aramızda? Ve bu konuda ne yapabiliriz?
|
Gövde Kontrol Modülü ve Akü Bitmesi
|
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 386
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 92.143 (Bu ay: 3.029)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri