Şimdi Ara

toshiba tv 65 inç qled arızası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aldığım toshiba qled tv 4-5 ay sonra ekran kapanıyor elektrik gelmiyor.Servis kart değişimi yapıyor sonrasında 10 gün gibi bir zamanda tekrar ekran gidiyor elektrik gelmiyor aynı durumda tekrar servis tamirinde 1 hafta sonra yine aynı sorun olunca tv değişimi yapıldı.Fakat yeni tv de 1.5 saat sonra bir ses sonrası ekran gidiyor ve tv nin alt orta kısmından bir alev çıkıyor sanırım yine kart yanıyor ve servis sonrasında akım ölçer bir cihaz takıyor prize 2 gün sonra aradıklarında akım dalgalanması gibi bir sorun olduğunu sorunun bizden kaynaklandığı söyleniyor.Fakat şöyle bir durum var ki o prizde sony lcd tv yi 15 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir problem yaşamadım çok karışık bir durum gibi geldi bu konuda ne düşünüyorsunuz yani sebep ne olabilir sorun nedir.Teşekkür ederim şimididen

• Servisin söylediği doğru gibi.
    Akım dalgalanması bu arızaya neden olur
    Akım neden/nereden dalgalanıyor . Bu sorunu çözmelisiniz veya voltaj regülatörü kullanmalısınız
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    peki neden diğer cihazlarda olmuyor.O prizde 15 yıldır sony 46 inç lcd tv kullanıyorum ve şu an yine onu kullanıyorum
  • rosea R kullanıcısına yanıt

Sony nin besleme devresindeki komponentler yüksek kaliteli olduğu için akım dalgalanması filan vız gelip tırıs gidiyorda ondan toshiba nın bahsettiğiniz 65 inch modeli atıyorum 30 k iken Sony 65 inch tv minimum 45k 50k civarında satılıyor kalite burda belli ediyor kendini

keşke toshiba markasına hiç bulaşmasaydınız be hocam

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    hocam düşündüğüm gibi bir durummuş çok tşk ediyorum bulaştığımızla kaldık böyle sony kalitesi işte 🙂
  • Bu arada, bu cihazların güç kaynakları smps çalıştığına göre elektrik dalgalanmalarının etkisi az olması beklenmez mi ? Hani en azından sorun giriş katında olması beklenmez mi ?

• Tv garanti dışı kaldı mı onu merak ettim.
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Toshiba dediğiniz zaten Vestel üretimi bir ürün hocam. Vestel yani cihaz. İsim hakkını alıp burada montajlıyorlar dandik Çin komponentlerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.