Şimdi Ara

Çanak Antensiz TV Anteni Var mı Tavsiye Edeceğiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yatak odamızda bir TV var, LG, bundan yıllar önce kullandığımız tüplü TV kadar bile karasal yayın çekemiyor her türlü anteni de denedik. Oda çok kuytu bir yerde dış cepheye de anten koyamıyoruz. Bir kaç elektrikli anten de aldık olmadı.
    Sizce en iyi çözüm nedir, en azından karasal yayınları sağlıklı ve güçlü bir şekilde alabilecek çanak anten gerektirmeyen veya internet de gerektirmeyen sağlıklı bir çözüm yok mu acep?

Ve sizce şu anten derdime derman olabilir mi, internette araştırdım ama Türkiyede bir kullanan bulamadım henüz.
    https://www.n11.com/televizyon-ve-ses-sistemleri/televizyon-aksesuarlari/anten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 4 Mayıs 2019; 14:54:45 >

• evinizde hali hazırda uydu alıcı varsa şu cihazdan alabilirsiniz.uydu alıcınızda av çıkışı olması gerekli
    www.hepsiburada.com
    Next Kablosuz Ses Ve Görüntü Alıcı Verici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/next-kablosuz-ses-ve-goruntu-alici-verici-pm-evnext24
    diğer yandan yıl 2019 olmuş herkeste çanak anten var ,karasal digital ihalesi yalan olmuş, hala belediyenin analog sinyalini beklemek uygun olmaz.bunun yanında uydu alıcınıza gelen kabloyu çoklayıp diğer odaya uzatıp orda da uydu alıcı kullanabilirsin.ama aynı anda çalışması sıkıntılı olur.

• ONY86 kullanıcısına yanıt
    Aldağımı kadarıyla cihaz şu şekilde çalışıyor, yanlışsam beni düzeltin, iki adet sinyal alıp veren kutu var, birini TV'ye diğerini -neresine bağlanacak bilemedim- uydu alıcısına bağlıyorsun. Bu Tivibu için geçerli mi bilemiyorum. Böylece iki TV'de de uydu alıcısını kullanma kolaylığı sağlıyorsun. Ama iki TV'de kallanımdayken farklı farklı kanallar seyredebiliyor musun bundan emin değilim?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 6 Mayıs 2019; 9:9:43 >

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    bu alet sadece odadan odaya kablo çekmeyi kablosuz hale getirir.tivibu cihazında av çıkışı yoksahttps://www.youtube.com/watch?v=9NjowgxglLo
    bunun gibi bi cihaz ile istediğin uydu alıcısı/ip tv cihazından görüntü aktarabilirsin.farklı tv kanalı seyretme durumu sağlamıyor.
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Yani şunu diyorsun, bu cihaz kurulu iken iki televizyon aynı anda tivibuyu kullanamaz, yada sadece birinin kanalları değiştirilebilir ve diğeri de sadece bu kanalları seyreder ayrı ayrı kanal açılmaz. Öyle mi?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    aynen öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten ve lnb tavsite
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.