Şimdi Ara

TVde satılan çanaksız-antensiz-internetsiz uydu alıcısı doğrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
27.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TVde satılan çanaksız-antensiz-internetsiz uydu alıcısı siparişi verdim 150 TL fiyat verdiler yarın gelmesi lazım dediklerine göre internet olmadan TV kanallarını açabiliyormuş doğrumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çanaksız-Antensiz-İnternetsiz Uydu Alıcılarının İşleyiş Mekanizması

Günümüzde, internet ve uydu bağlantısının olmadığı bölgelerde televizyon izlemek artık mümkün. Çanaksız-antensiz-internetsiz uydu alıcıları, bu soruna pratik bir çözüm sunmaktadır.

Çanaksız Uydu Alıcılarının Çalışma Prensibi

Bu özel uydu alıcıları, geleneksel uydu alıcılarından farklı olarak çanak anten veya internet bağlantısı gerektirmez. Bunun yerine, DVB-S2X teknolojisini kullanarak uydudan yayınlanan sinyalleri doğrudan alır.

İnternetsiz Kullanım

Çanaksız uydu alıcıları, tamamen internetsiz çalışır. Dolayısıyla, internet bağlantısının bulunmadığı bölgelerde veya internet hızının yetersiz olduğu yerlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Kurulum ve Kullanım Kolaylığı

Bu alıcıların kurulumu oldukça kolaydır. Cihazı televizyonuna bağladıktan sonra, uydudan yayın yapan kanalları otomatik olarak tarar ve kullanıma hazır hale getirir.

Maliyet Etkinliği

Çanaksız uydu alıcıları, geleneksel uydu sistemlerine kıyasla daha uygun maliyetlidir. Anten, kablo ve internet aboneliği gibi ek masraflara gerek kalmaz.

Kullanıcı Yorumları

Çanaksız uydu alıcılarını kullanan kişiler, genellikle iyi görüntü kalitesi ve geniş kanal seçeneği gibi özelliklerinden memnun kalmaktadır. Ancak, bazı bölgelerde sinyal gücünün zayıf olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

Sonuç

Çanaksız-antensiz-internetsiz uydu alıcıları, internet veya uydu bağlantısı olmayan bölgelerde televizyon izlemeyi mümkün kılan pratik ve uygun fiyatlı bir çözümdür. Kurulum kolaylığı ve internetsiz kullanım özelliği sayesinde, bu cihazlar özellikle kırsal alanlarda ve internet erişiminin sınırlı olduğu yerlerde tercih edilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Csb.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karasalı 150den gazladılar jadsfjafjfkfdasdfasdf
  • İnternetsiz mi? Hiç sanmıyorum

• Antensiz, ama internetli. (Araştırdım oradan biliyorum)

• hocam yukardaki uyduya kıçımızı mı döneceğiz aklın mantığın kabul ediyor mu böyle bir şeyi
  • Adamlar inatla internet siz çalıştığını söylüyorlar çözemedim bu işi en iyisi kargoyu açmadan geri gondericem..

• İmkansız

• sıparıs verdıysen nıye soruyon

reklam amaclı uydurma konu 15 gun
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Boş laf yapma lütfen ürün yarın gelicek parasını vermedim. sadece ürün internetsiz TV kanalarrını çekermi diye soru soruyorum çünkü yalansa dedikleri kargoyu kabul etmicem. ..konuyu saptırma

• Kardeş ufak çatal şeklindeki karasal anteni kakalamışlar sana belli ki.
  • Uyeyi cizin abi 15gun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.