Şimdi Ara

Tv için kullandığımız çanak anten sistemi ile internete bağlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ufak değişikliklerle veya eklemelerle bunu yapmak mümkün mü?

bunun da pahalı olmaması lazım. var böyle hizmetler ama fiyatlar uçuyor. kendimizin kurabileceği ve uygun fiyatlı bir sistem var mıdır? veya nasıl yapabiliriz?

ilk kurulum ve kullanım maliyeti düşük bir hizmet arıyorum. hızlı olmasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezegen100 -- 25 Nisan 2012; 21:09:01 >

• bahsi geçen konu iki şekilde oluyor . biris tek yönlü , diğeri çift yönlü uydu internet.

tek yönlü uydu internet : sizdeki internet bağlantısı ile istek gönderiyorsunuz ama karlıdan yüklemeyi uydu yapıyor . örneğin ; şu an kullandığım vodafone cepnet paketi aylık 8 tl , bununla internete bağlanıyorum . bir sayfanın yüklenmesi için adres satırına adresi yazıp enter a basıyorum . istek gönderilyior . sayfanın yüklenmesini uydu yapıyor , yüksek hızlar ile . zamanında baracuda ismi ile populer olmustu

cift yonlu internet : hem istegi , hem yuklemeyi uydu uzerinden yapmak . hizmet veren sistemler hem çok az , hem de aşırı derecede pahalıdır. açıklama gereği duymak istemezdim ama yine de yazayım , hizmeti ülkemize getirip vatandaşa tabiri caizse SOKMAK için çaba sarfedenler yüzünden pahalı , yurtdışı fiyatları ile arasında uçurum vardır . son zamanlarda populer olan hizmet TOOWAY dir .

http://www.toowayturkiye.com/index.php/satin-al-profesyonel-paketler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.