|
75 İNÇ TV İÇİN TAVSİYE VE YARDIM (SAMSUNG - VESTEL - LG) (2. sayfa)
-
-
Model yazmamışsınki, Hangi modelindequote:
Orijinalden alıntı: tranz
sony nin bu modelinde bluetooth var mıdır?
Öte yandan sen önce şu max bütçeni bi yaz bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 12 Temmuz 2019; 13:27:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar 75 inç 4k tv alıcam vedtel 75ud9655 modeli 7400₺ geliyor fiyata önerirmisiniz?
15 bin civarı. Varmış buldum. 9005 modeli..
Şuanda aklımda : 75xg8596, 75xf9005, 75xg8096'
75ru7100, var. Xe serisi bulsam oda iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranz -- 12 Temmuz 2019; 22:0:7 >
Üstad forumdaki birçok mesajını okudum. Benim sorum şu, Samsung RU7100 serisinin 75 inch modelinde nedendir bilmem ips panel kullanmış. Tv yi inceleme şansın olduysa değerlendirme yaparsan çok sevinirim. Va panel kaliteli bir 75 inch bulamadım bu fiyatlarda. Ek bir tavsiyen de varsa seve seve okurum.
Arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: NEWEST
Üstad forumdaki birçok mesajını okudum. Benim sorum şu, Samsung RU7100 serisinin 75 inch modelinde nedendir bilmem ips panel kullanmış. Tv yi inceleme şansın olduysa değerlendirme yaparsan çok sevinirim. Va panel kaliteli bir 75 inch bulamadım bu fiyatlarda. Ek bir tavsiyen de varsa seve seve okurum.
Ebata göre çok düşük bütçelerle dev paneller aramak ve almak, detaycılar kullanıcılar için hüsranla sonuçlanacaktır...
Bakın Ekran büyüdükçe aynı orantıda falsolar artar dahada çok göze batar,
Örneğin bahse konu olan 7100 zaten samsungun giriş seviye modelidir, bu model 43 inçte göze hoş gelir ancak 55-65-70 inçlerde çuvallar 75 inçte ise (hele normal uydu yayınlarında) gözü tırmalar
Bu anlamda Dev ekranlı basiretsiz paneller alacağınız yere, yapmanız gereken sadece hayalini kurduğunuz ebattan bir tık taviz verip,
O taviz verdiğiniz ebat farkı bütçesi ile Çok çok daha performanslı marka modeller alabilirsiniz
Mesela
Samsung 75RU7100 10500 tl.
SONY 65XF9005 10500 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Media Markt den aşağidaki ürünü aldım. Dediğiniz modelin 75 inchi 2018 yılında üretildiği için maalesef hiçbir yerde kalmamış.quote:
Orijinalden alıntı: dallass
Arkadaşlar
Ebata göre çok düşük bütçelerle dev paneller aramak ve almak, detaycılar kullanıcılar için hüsranla sonuçlanacaktır...
Bakın Ekran büyüdükçe aynı orantıda falsolar artar dahada çok göze batar,
Örneğin bahse konu olan 7100 zaten samsungun giriş seviye modelidir, bu model 43 inçte göze hoş gelir ancak 55-65-70 inçlerde çuvallar 75 inçte ise (hele normal uydu yayınlarında) gözü tırmalar
Bu anlamda Dev ekranlı basiretsiz paneller alacağınız yere, yapmanız gereken sadece hayalini kurduğunuz ebattan bir tık taviz verip,
O taviz verdiğiniz ebat farkı bütçesi ile Çok çok daha performanslı marka modeller alabilirsiniz
Mesela
Samsung 75RU7100 10500 tl.
SONY 65XF9005 10500 tl.
Alıntıları Göster
EpeySony KD-75XG8596 (KD75XG8596BAEP) Televizyonhttps://www.epey.com/televizyon/sony-kd-75xg8596.html
Yorumunuzu rica edebilir miyim. Tv gelince ayrıca buraya resim atarım.
-
Şimdi o yazdığım mesajı usul ve sakince tekrar okuquote:
Orijinalden alıntı: NEWEST
Hocam Media Markt den aşağidaki ürünü aldım. Dediğiniz modelin 75 inchi 2018 yılında üretildiği için maalesef hiçbir yerde kalmamış.
https://www.epey.com/televizyon/sony-kd-75xg8596.html
Yorumunuzu rica edebilir miyim. Tv gelince ayrıca buraya resim atarım.
Alıntıları Göster
Samsung 75ru7100 modeli 50 hz ve giriş seviye olduğu için sana,
Biraz ebatran taviz ver ve aynı paraya 65 inç 100 hz VA panel sony 65xf9005 al dedim
Sen ise şimdi tutup bir çuval parayı asla haketmeyecek kontrast ve siyah yoksunu bir İPS panele vermişsin
75xg8596 ips paneldir...
Hele birde Filmci ve Oyuncu isen son derece yanlış bir seçim olmuş.
İptal edebiliyorsan etmeni tavsiye ederim ama son karar senin tabiki.
Bu arada kaça aldın şu ips paneli?
-
İade etmem zor be usta Kaderde ne varsa cekicez. Aynı markanın 8096 modelinde va kullanılmış ama 50 hz olduğu için bunu tercih ettim. Ev çok güneş alıyor gündüz ips yansıma yapmıyor dedi satan kişi o da etkili oldu. Koruma filmi ile birlikte 13700 civarında bişeye patladı bana.
Hocam sen bu tv işinde bana göre çok daha bilgilisin, samsung 75tu7100 modeli almayı düşünüyorum. İzleme mesafem 5 metre, oyun oynamıyorum. Tv alma sebebim boyut ve akıllı olması. Bu ürün benim işimi görür mü. Max 9, 10 bin civarı bütçem olduğu için bu ürünü seçtim. Tavsiye verirsen sevinirim,teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa.OzgulHocam sen bu tv işinde bana göre çok daha bilgilisin, samsung 75tu7100 modeli almayı düşünüyorum. İzleme mesafem 5 metre, oyun oynamıyorum. Tv alma sebebim boyut ve akıllı olması. Bu ürün benim işimi görür mü. Max 9, 10 bin civarı bütçem olduğu için bu ürünü seçtim. Tavsiye verirsen sevinirim,teşekkürler...
Marka farketmeksizin 7100 giriş seviye modellerdir uzak durun
Bu modellerin görüntüsü sıradan izleyici kesimini büyüler ancak detaycı kesim için vasat ötesidir
Heleki bu ebattaki bir modelin 50 hz olması cabasıdır
Tüm bunlar bir yana 10bin liraya bırakın 75inçi adam akıllı bir 65 inç panel bile yoktur.
Bu yüzden (detaycı izleyici isen) sana tavsiyem hiç olmazsa ebattan ödün ver ve Qled VA panelli
Samsung 65Q60T al.
5mt için küçük olmaz.
-
Vestel 65UA9800 4K Android Led TV
8999 tl yerine 7499 tl..
Diğer model ve urunler icin bilgi isteyiniz.
Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat.
Sadece Magazamiza ozel
(Vestel Fabrika Satıs Mağazası - İstanbul)
Selamlar, @dallass
TV Tavsiyeleri başlığı altında forumdakilere oldukça yardımcı olmuşsunuz. Bu nedenle size yazmak istedim.
75 Inch bir TV'ye ihtiyaç duyuyorum, uzun bir izleme mesafem var. Oldukça fazla araştırma yaptım ancak bütçeme ve ihtiyacıma uygun, içime sinen bir TV bulamadım. HDR Film - Dizi ve Futbol içeriklerini çok izliyorum. Bu nedenle HDR detayları gösterecek parlaklıklara ulaşacak ve Motion değerleri iyi olan bir TVye ihtiyacım var.
Philips Hue ampüllerim olduğu için Ambilight özellikli bir TV alayım dedim ancak çok beğenemedim panelleri.
Diğer markalara baktığımda ve bütçemin üzerine çıktığımda ise Samsung 75Q70T ve Sony XH9096 var piyasada.
Bütçeme uygun olan aşağıdaki modellerle ilgili çok iyi yorumlar göremedim rtings.com'da.
Sony KD-75XH8096
Samsung 75TU8000
Sizin öneriniz, yorumunuz ne olur?
Teşekkür ederim.
-
Merhaba,
Yıl oldu 2021 ve sizin bana 75 inch için öneriniz n olur acaba?
Gönül 82 inch der. bütçe 75 inch i bile zor ödersin der bu arada
teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trilogyx -- 8 Mart 2021; 1:24:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X