Şimdi Ara

SAMSUNG'dan tv'li telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ubergizmo.com/15/archives/2008/04/samsung_p960_brings_dvb_to_europe.html

ÖNCELİKLİ AVRUPADA PİYASAYA SÜRÜLECEKMİŞ

***alıntıdır

• ben tv yi telefonlarda gereksiz gören biriyim...
  • vaybe samsung atağa geçti
  • bende samsung p910 var.hiç kullanmadım.cok gzl bi telefon.ondada tv özelliği var ama gprs üzerinden çalışıyor.
  • bu teefona hiç gerek yokki vodafone kullan vodafone ile izle tv
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaspery

ben tv yi telefonlarda gereksiz gören biriyim...

bence iyi gider beya
  • ya ne biliyim zaten türk milleti zamanının çoğunu tv başında geçiriyo bide yoldada tv mi izlicekler işte fln filan o yuzden soyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaspery -- 27 Temmuz 2008; 1:25:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafondan nasıl tv izleniyo? kontör gidiyormu?
  • Bende tv li telefon severim. Güzel düşünce sürekli izlenmez ama bezen tv olmadığı zamanlar tv de önemli bir şey olur. Televizyon aradığımız olur. Kaliteli bir markanın tv li telefonu neden olmasınki. Nokia N96 ile bir atak yaptı. (her ne kadar tr de işe yaramasada ) Samsung'un nesi eksik ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

bu teefona hiç gerek yokki vodafone kullan vodafone ile izle tv

evet u700 vodafone vs gibi modellerden al bedava izle
  • doğru tv kullanmayan için ama ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum ve saat 22:00da işten çıktığım oluyor.bazen bir hafta haberleri dinleyemiyorum yada şöyle diyeyim.avrupa kupası maçlarını kaçırdığım oluyor yada k.v'si:))
    bundandır ki bazen bir tv şart olabiliyor.en azından benim durumumda olanlar için.
    geçen gün doğu banka gittim tamamen çinliler istila etmiş:))sadece cep tv'si alayım dedim 190 ytl fiyat çeki.zaten anycool yada benzeri markalı tlf 210 ytl ye satılıyor...
    bilginize
  • anycool samsungdan daha iyi tv verir yıllardır bu işte :) anycoolu zaten taklit eden markalar bile çok garantili satılıyor bkz:orite
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

bu teefona hiç gerek yokki vodafone kullan vodafone ile izle tv

evet u700 vodafone vs gibi modellerden al bedava izle

bedavaysa süper bence ilk defa duydum
  • illa vodafon telefonumu almak lazım tv izlemek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

doğru tv kullanmayan için ama ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum ve saat 22:00da işten çıktığım oluyor.bazen bir hafta haberleri dinleyemiyorum yada şöyle diyeyim.avrupa kupası maçlarını kaçırdığım oluyor yada k.v'si:))
    bundandır ki bazen bir tv şart olabiliyor.en azından benim durumumda olanlar için.
    geçen gün doğu banka gittim tamamen çinliler istila etmiş:))sadece cep tv'si alayım dedim 190 ytl fiyat çeki.zaten anycool yada benzeri markalı tlf 210 ytl ye satılıyor...
    bilginize

kardeşim biz seni arıyacaz sen cevap wermiceksin tvmi isliceksin..bak olmadı bu şimdi...

• Güzelmiş
  • çakma cihazlardaki gibi olmasında insanı bitiriyor yaww
  • müşteri menuniyeti k.v'nden önce gelir:))

quote:

Orjinalden alıntı: dewr

quote:

Orjinalden alıntı: özer0334

doğru tv kullanmayan için ama ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum ve saat 22:00da işten çıktığım oluyor.bazen bir hafta haberleri dinleyemiyorum yada şöyle diyeyim.avrupa kupası maçlarını kaçırdığım oluyor yada k.v'si:))
    bilginize

kardeşim biz seni arıyacaz sen cevap wermiceksin tvmi isliceksin..bak olmadı bu şimdi...

• DVB yayın Türkiye'de yok ki gelse ne olacak ?

Analog demiyor DVB diyor. Nedir bilioyr musunuz DVB?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

DVB yayın Türkiye'de yok ki gelse ne olacak ?

Analog demiyor DVB diyor. Nedir bilioyr musunuz DVB?

DVB=Sayısal Mobil TV anlamına geliyor galiba. Karasal yayınla bereber Türkiyede kullanaılbiicek bu teller. Şu anda sadece istanbulum belli kesimlerinde TRT izlenebilir. Yanılmıyorsam bu şekilde olmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.