Şimdi Ara

Apple tv 4 ve Nokia 8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Apple tv 4 ve Nokia 8000

4K Projeksiyona geçince atıl durumda kalan apple tv 4 (hd) versiyon cihazım satılıktır. Full hd de daha iyi görüntü kalitesi yok. Arcade oyunlarını da gayet güzel çalıştırıyor. Çizik bile yoktur. Kumandası dahil her şeyi yeni gibi. Kutusu mevcut değil, apple tv 4k kutusunda gönderilecektir. Monster hdmi kablo hediyesi vardır. Mersin içi elden, il dışına alıcı ödemeli ups kargo yapabilirim. Vaktim olunca fotoğraf ekleyeceğim ilana.

1700TL

Nokia streaming box 8000. 4K ya geçince teknosadan 2300tl ye almıştım. Görüntü kalitesiyle ve hızıyla beni oldukça şaşırtsa da, android işletim sistemine alışamadım (evde tüm cihazlar apple). Bu yüzden kelimenin tam anlamıyla jelatinlerini bile sökmeden kutusuna koydum ve apple tv4k aldım. İhtiyaç fazlası bu cihazı da uygun fiyata veriyorum. Buna da fotoğraf eklerim istenirse ama sıfır cihaz zaten.

SATILDI

Arkadaşlar işin ticaretinde olmayıp, birilerinin işine yarasın diye belirlenmiş son derece uygun fiyatlardır. Şehir dışına önce para sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Şahsen kargo ücretlerini takip etmiyorum ama yakınımda ups var, isteyene karşı ödemeli gönderebilirim.

Apple tv 4 ve Nokia 8000

Apple tv 4 ve Nokia 8000

Apple tv 4 ve Nokia 8000

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Aralık 2025 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tvos 17 aldımı bu cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xlegend kullanıcısına yanıt

Evet. Türkçe siri çalışıyor.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.