MAKİNEYİ GEÇEN SENE ALDIM SORUNU ŞU 2 AY ÖNCE YERE DÜŞÜRDÜM VE ARTIK EKRANINDAN GÖRÜNTÜ GELMİYOR AMA DİYER AKSAMINDA HİÇBİR SORUN YOK BU ŞEKİ LDE MAKİNEYİ KULLANIYORUM YANİ MAKİNADA ÇİZİK KIRIK HİÇ BİR ŞEY YOK SADECE EKRANI GÖRÜNTÜ VERMİYOR ÇEKTİĞİM RESİM VE VİDEOLARI BİLGİSAYARDA BAKABİLİYORUM KUTUSU OLMAZI LAZIM YANINDDA DATA KABLOSUDA YOLLACAKTIR SAMSUNG S760 Dijital Fotoğraf Makinesi # 7.2 MP # Türkçe Menü # 3X Optik Zoom, 3X dijital zoom # 2.4” LCD (230k piksel) # ISO 1000 # Dijital Resim Sabitleme –DIS # Yüz tanıma # 10 Sahne Modu # Düşük Pil Tüketimi # Sesli video çekimi ( MJPEG VGA 30 fps) # 2xAA Pil Teknik Özellikler # Çözünürlük:7.2 Mpixel # LCD ekran boyutları:2.4-inch # Maksimum çözünürlük:3072x2304 # Sensör boyutları:1/2.5-inch # Sensör tipi:CCD # Optik Zoom:3x # Dijital zoom:3x # Bellek türü:MultiMedia, SDHC ,Secure Digital # ISO oranı:auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1000 # Maksimum çekim hızı (sn):1/1500 # Video çekimi:Evet # Sesli video çekimi:Evet # Maksimum video çözünürlüğü:640x480 # Minimum video çözünürlüğü:320x240 # Kare sayısı (kare/sn):30 # LCD çözünürlüğü (piksel):230k # USB bağlantısı:USB 2.0 # Video çıkışı:Evet # Pil-Batarya türü:2x AA # Ağırlık:123g. # Boyutlar (mm):93x62x26.5 DEDİĞPİM GİBİ EKRANI HARİÇ HİÇBİRYERİNDE SORUNU YOK ALAN ARKADAŞ ÇEKTİĞİ RESİM VE VİDEOLARI BİLGİSAYARDAN BAKICAK SADECE BU FİYAT:50TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.Aynı durum benim Kodak Z1285'in başına geldi,ekrana görüntü gelmiyor ancak tüm fonksiyonlar eksiksiz çalışıyor.Servis ekran değişimi gerekli dedi,uğraşmadım.
aynen öle sinir bozucu bir durum ama bu şekilde yine kullanılıyo