Şimdi Ara

SAMSUNG WB100 FOTOĞRAF MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yarı porfesyonel fotoğraf makinesi almak istiyorum ama ilk defa alacağım için biraz kararsızım.
    İnternette bir çok forumda konulara baktım ama hep canon ve fujifilm arasında karşılaştırma yapıyolar.
    Bende başka bi forumda konuya baktım ve orada samsung WB100 canon ve fujifilm yarı porfesyonel fotoğraf makineleri arasında samsung'u daha üstün olduğunu anlatmışlar.Bir çok internet sitelerinde fujilim,canon ve samsung WB100 foto makinelerinin arasında karşılaştırma yaptım özelliklerine baktım samsung hem fiyat olarak hemde özellik olarak samsung fark atıyor ama yinede kararsızım bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.
    Herkeze iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesh -- 25 Mart 2013; 12:16:01 >

• Hangi modelden bahsediyorsunuz? Sanırım NX serisinden bahsediyorsunuz, bu seri güzel ancak düşük lens seçenekleri elinizi bağlayabilir ve adaptörle performanslarını hiç bilmiyorum.

Sensör boyutuyla ama Olympus ve Panasonicleri geride bırakıyor.
  • Samsung'un wb100 modeli hakkında bilgi almak istiyorum açıklayıcı anlatırsanız sevinirim
  • samsung wb100 fotoğraf makinesini hepsiburada.dan kişiye özel kampanya ile 300tl.ye aldım, 2 gün sonra arkadaşıma hediye ettim. tavsiye etmem. fotoğrafı %100 büyütünce çamur deryası bir görüntü var. makro çekimleri gayet iyi, video performansıda fena değil. çektiği resimlere büyütmeden bilgisayar ekranında bakacaksanız güzel çekiyor denebilir. ama orjinal boyutu hayal kırıklığı. manuel mod yok. görüntü sabitleme özelliği güzel çalışıyor ancak keskinlikten çok yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedodu -- 25 Mart 2013; 16:13:12 >
  • manuel mod derken yani ?
  • estantene ve diyafram ayarı yok, otomatik. iso ayarı var ama
  • peki siz hangi makineyi tercih edersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlesh

Herkeze selamlar.
    Ben yarı porfesyonel fotoğraf makinesi almak istiyorum ama ilk defa alacağım için biraz kararsızım.
    İnternette bir çok forumda konulara baktım ama hep canon ve fujifilm arasında karşılaştırma yapıyolar.
    Bende başka bi forumda konuya baktım ve orada samsung WB100 canon ve fujifilm yarı porfesyonel fotoğraf makineleri arasında samsung'u daha üstün olduğunu anlatmışlar.Bir çok internet sitelerinde fujilim,canon ve samsung WB100 foto makinelerinin arasında karşılaştırma yaptım özelliklerine baktım samsung hem fiyat olarak hemde özellik olarak samsung fark atıyor ama yinede kararsızım bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.
    Herkeze iyi günler

wb100 mü fark atıyor

• kardeşim wb100 den başka bana tavsiye edebileceğin bi yarı porfesyonel foto makinası varmı ?? hem fiyat hemde özellik bakımdan güzel bi makine varmı ?
  • fujifilm s1800 vardı bende daha önce, tüm manuel ayarlar var ve foto kaliltesi wb100 ile benzer. manuel kullanacaksan s1500 s2xxx arası modellerden al, 300 400tl ye zaten çok kaliteli fotoğraf çeken makine az, onlarda bana denk gelmedi, eş, dostun çok makinesini kullandım :D
  • Sensör boyutuyla ama Olympus ve Panasonicleri geride bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedodu

fujifilm s1800 vardı bende daha önce, tüm manuel ayarlar var ve foto kaliltesi wb100 ile benzer. manuel kullanacaksan s1500 s2xxx arası modellerden al, 300 400tl ye zaten çok kaliteli fotoğraf çeken makine az, onlarda bana denk gelmedi, eş, dostun çok makinesini kullandım :D

kardeşim megapixel olarak ve zoom olarak wb100den düşük ama ?
  • Merhaba hocam bende samsung wb100 kullaniyorum makineyi kisaca anlatayim size makine genis açılı bir lense sahip smart modu herseyi otamatik ayarliyor P modu manuel olarak kullaniliyor ve ayarlari kullaniciya birakiyor DUAL IS modu tam manuel yani tum herseyi kullanicaya birakiyor (Diyafram ve entantene) ayarlari haric makine bu ayarlari otamatik yapiyor bence bu boyle bir makine icin buyuk bir eksik makide cift goruntu sabitliyici var ve gayet basarili saniyede 30kare fotograf cekebiliyorsunuz aklima gelen simdilik bu kadar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_hayaller -- 4 Nisan 2013; 21:11:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

fujifilm s1800 vardı bende daha önce, tüm manuel ayarlar var ve foto kaliltesi wb100 ile benzer. manuel kullanacaksan s1500 s2xxx arası modellerden al, 300 400tl ye zaten çok kaliteli fotoğraf çeken makine az, onlarda bana denk gelmedi, eş, dostun çok makinesini kullandım :D

megapixel ve zoom herşey değildir

bu fiyata alınmaması gereken bir makine, wb100 ile çekilmiş fotoğraflara bakın anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

quote:

bu fiyata alınmaması gereken bir makine, wb100 ile çekilmiş fotoğraflara bakın anlarsınız

kardeşim görüntü kalitesi iyi gibi ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

quote:

kardeşim görüntü kalitesi iyi gibi ama

değil, berbat, fotoğraf çekmiyor adete resim çiziyor

dur ben yarım saat sonra buraya link atacağım ya da direkt fotoğrafları atarım karşılaştırma amaçlı

• Samsung wb100 kullanicisi olarak suan piyasada bu makinenin fiyatinda daha iyi makineler var biraz araştir derim ben sahsen aldigima pismanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok az geç de olsa işte fotoğraflar, hatta konuyu direk vereyim, hem fotoğraflar hem de yorumlarla beraber kendi kıyaslamanızı yapın

TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_hayaller

Merhaba hocam bende samsung wb100 kullaniyorum makineyi kisaca anlatayim size makine genis açılı bir lense sahip smart modu herseyi otamatik ayarliyor P modu manuel olarak kullaniliyor ve ayarlari kullaniciya birakiyor DUAL IS modu tam manuel yani tum herseyi kullanicaya birakiyor (Diyafram ve entantene) ayarlari haric makine bu ayarlari otamatik yapiyor bence bu boyle bir makine icin buyuk bir eksik makide cift goruntu sabitliyici var ve gayet basarili saniyede 30kare fotograf cekebiliyorsunuz aklima gelen simdilik bu kadar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz

bir makinede zaten 50 çeşit ayar yapılmaz en önemli ayarları yapmaya izin vermiyor. manuel mod yok p modu manuel mod falan değildir sadece iso yu ayarlamaya yarar. dual is modu diye birşey yok bu bir özellik ve yüksek zoomda görüntü bulanıklığını gidermeye yarar mr işkembe

• samsung wb100 fotoğraf makinemi yaklaşık 10 gün önce internet üzerinden aldım çok memnunum. ama bir sorunum var çözerseniz sevinirim fotoğraf çekerken hzlı mod gibi birşey var mı ? yani fotoğrafı çekerken normalde odaklanıp ondan sonra çekiyor ben ise art arda birsürü fooğraf cekmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.