Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Canon 600D Fotoğraf Makinesi Satın Al 9 Ocak 2024 21:18 1 1 Canon 600D Fotoğraf Makinesi Herkese merhabalar. Bu defa farklı bir ürünle karşınızdayım. Kullanmadığım için fotoğraf makinemi satıyorum. Canon EOS 600D Modelidir.18-55 kit lensi ve 16 GB hafıza kartı vardır.7-8bin shotter sayısını geçmemiştir.Temiz kullanılmıştır. Sıfır ayarında olup, ufak bakıma ihtiyacı olabilir.Uzun zamandır kullanıyorum ve vaktim de olmuyor. Bu sebeple satılıktır.DİP Fiyat: 6250TL. Detaylar için yazınız. KF var, G yk.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 76000TL iPhone 15 Pro Max Naturel Titanyum [SATILDI] 😍😍😍 Üst Seviye Gaming Bilgisayar Canon 600D Fotoğraf Makinesi Sıfır Temizlikte TUF H3 Kablolu Kulaklık