Şimdi Ara

Fujifilm FinePix F30 - Efsane fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Haiderxv Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'dan satılık Fujifilm FinePix F30 dijital fotoğraf makinesi. Dünyanın en iyi kompakt fotoğraf makinelerinden biri olarak gösterilen FinePix F30 a ilişkin detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Birlikte gelenler:
    - Kutu
    - Pil ( Tek şarjda 580 çekim)
    - Şarj Aleti
    - Bilek İpi
    - USB Bilgisayar Bağlantı Kablosu

Ürüne ait fotoğraflar;

Letsgodigitalin söyledikleri;

Fujifilm FinePix F30 dijital kamera incelemesi : Fujifilm, dijital kameralarda yüksek ISO değeri kullandığı Fujifilm F10 serisi ile yeni bir akım oluşturmuştu. İşte bu ürün yelpazesine katılan Fujifilm FinePix F30 ile bir adım daha ileri çıkıyorlar. Işık hassasiyet seviyesinin ISO 3200’e çekildiğini daha önce bu ayardaki bir başka dijital kompakt kamerada görmemiştik. Bu atılımda etkin olan 6 megapiksellik süper CCD HR VI görüntü algılayıcısını ve Real Photo işlemcisini unutmamak gerekir.

Fujifilm FinePix F30 - Yüksek ışık hassasiyeti
    Fujifilm FinePix F30 öncelikle giriş seviyesi kullanıcılara yönelik bir model. Kullanımı son derece basit bir kamera. Üstelik yüksek ışık hassasiyet özelliği F30 modelinin klasik kullanıcı profili için yadsınamaz bir özelliği olarak dikkat çekiyor. Birçok görüntüler sosyal ortamlarda veya ev içinde çekilmektedir. Ve çekilen görüntülerde karanlık kısımlar bulunmakta. Tabi bunun için flaş bizim yardımımıza koşmakta ama bu olayın sadece bir kısmı. Yüksek ışık hassasiyet derecesine sahip olmanız sizin flaşa olan ihtiyacınızı azaltacağı gibi çekilen görüntülerdeki doğallığı da yakalamanıza olanak tanıyor ve çok daha kaliteli fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor.

Fujifilm F-30 - Super CCD görüntü algılayıcı
    Fujifilm, elde ettiği yüksek ışık hassasiyet değerlerini gelişmiş görüntü algılayıcısına borçlu. Süper CCD üzerindeki pikseller alışılageldiği gibi kare şeklinde değil altıgen şeklindeler. Bal peteği formatında dizildiklerinde, geleneksel görüntü algılayıcılarına göre daha fazla ışık almaktalar. Bu sayede pikseller daha hassas bir hale gelmekte ve zayıf ışıkları da kolayca algılayabilmekte.

Fujifilm F30 - Real Photo işlemcisi

Bir diğer önemli husus da Fujifilm FinePix modelinde kullanılan ikinci nesil Real Photo işlemci. İşlemciler gelen sinyalin sıradan resme nasıl uygulanacağı noktasında geniş bir belirleyiciliğe sahip. Ek olarak kirlilik (noise) gibi etkileri xD bellek kartına aktarılırken filtre ederler. Üçüncü önemi parça ise tabi ki objektiftir. Fujifilm FinePix F30 dijital kamera, 3 kademeli optik zumlu bir Fujinon objektife sahip. Objektif 35mm fotoğrafçılık eşdeğeri 36 - 108 mm değerlerine sahip. Bu gerçekten tatmin edici bir değer ve manzara ve portre çekimi için ideal. Sonuçta işlemci, sensör ve objektifin tamamı Real Photo Teknolojisi olarak anılmakta.

Fujifilm FinePix F30 kamera incelemesi
    Fujifilm FinePix F30 dijital kameranın içindeki gelişmeler kadar dış kısmı da değişimler sergiliyor. Geliştirilmiş olan özellikler son derece zekice kullanılmış; bunlardan en önemlileri ise çekim hızı ve diyafram öncelikli pozlama. Kameranın arka kısmında bulunan 2.5 inç büyüklüğündeki LCD ekran da tümleşik kameraya ayrı bir hava katmakta. Fujifilm FinePix F30 dijital fotoğraf makinesi inceleme ve testimizin sonuçlarını devam eden sayfalarda bulabilirsiniz

F30 ile çekilmiş fotoğraf örnekleri;

Forumumuzdaki Fujifilm F30 konulur başlıkta, bu fotoğrafları ekleyen musicapuerte'ye teşekkürler.

Dh F30 konusunun linki :http://forum.donanimhaber.com/m_21656921/tm.htm

Cihaz çok temizdir ve hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Fiyat 465YTL'dir. Ölü alıcıların ve pazarlığın ucunu kaçıranların mesajları pmleri cevaplanmayacaktır lütfen zamanınızı boşa harcamayınız.

Edit: Önceden kullandığım nickim: bjv16. Bu hesabım ve diğeriyle yaptığım alışverişlerdeki referanslarım: @RA, @nahkax, @Murat99, @musicapuerte, @cemgny, @morpheus15 ve şu an aklıma gelmeyen bir çok isim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedmiller -- 11 Mayıs 2008; 14:17:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• harika fiyat
  • teşekkürler

• hocam daha gündüz ilanınıza baktım 465ti.
    akşamüstü gold a gidip lumix fs3 aldım.
    ve bu fiyatı görünce keşke almasaydım dedim,
    saat farkıyla kaçırdım resmen hayırlı satışlar.
  • Ağabeyi olan F31fd almamış olsaydım,kesin alırdım

süper fiyat +Süper makina

Makina zaten efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 7 Mayıs 2008; 23:06:55 >
  • Ürünün kutusu var mı? Ve kutu içeriği tam mı?
  • Evet ürünün kutusu var. İçerisinde makinenin pili, şarj cihazı, usb kablosu, tutma ipi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedmiller -- 9 Mayıs 2008; 0:29:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pmledim
  • dostum bu resimler sana mi ait
    sanki f30 topicinden alinmis gibiler

bu arada pm ledim
  • fiyat nerede benmi göremiyom yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: garuda

fiyat nerede benmi göremiyom yoksa

Fiyat bilgisi ve diğer detaylar mesaja eklenmiştir.

• bişeymi kaçırdık 465 normal gibi geldi revizyonmu yapıldı yoksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: astra06

bişeymi kaçırdık 465 normal gibi geldi revizyonmu yapıldı yoksa.

Bir ara maddi sebeplerden fiyatın düşmesi sözkonusu olmuştu ancak şu an normal fiyatında tekrar.

• dostum konustugumuz revize edilmemis fiyattan verirsen alabilirim.
  • @kizilelma ile henüz bir anlaşmaya varamadık. Satışa devam...

• sudan ucuz maşallah...Hayırlı satışlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.