Şimdi Ara

hangi kompakt canon sx 230 hs mi, nikon coolpix s9100 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle fotoğraf çekmeye büyük ilgim var ancak amatör denebilecek seviyedeyim ve bir dslr almaktansa compact makinayla başlamak istiyorum. iki makine arasında kaldım ve işin uzmanlarına sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. canon sx 230 hs mi almalıyım yoksa nikon coolpix s 9100 mü? şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...

• Şurada toplu incelemede her iki makina da dahil edilmiş ve sonuç olarak HS230 daha iyi denmiş.
    http://www.dpreview.com/reviews/q311travelzoomgrouptest/
    -
    Birebir özellik karşılatırmasında ise
    http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_sx230hs&products=nikon_cps9100

Canon'un perde hızları bakımından üstünlüğü var.
    -
    Ayrıca Canon Sx230'un bir diğer üstünlüğü
    Aperture priority
    Shutter priority
    Manual exposure mode
    modları olması ki sırf bu bile bence Nikon S9100'ün alınmama sebebi olur benim için.

• Hiç düşünmeye gerek yok canon sx230'u tek geçerim. Gerek fotoğraf kalitesi gerekse hd video kaydı şahane!
  • sony hx9 tavsiye ederim 1080p 50p kayıt var bu sınıfta şuan için en iyisi
  • arkadaşlar herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. hızlıalda kampanya varmış sx 230 aldım önce istanbulbilisimde buldum daha ucuza paralel ithalat meselesi herhalde ama stokta yok dediler ben de aldım 700 e biraz da kullanma fırsatı buldum açıkçası ama manuel modlar baya bir bilgi gerektiriyor öğreneceğiz artık inşallah tekrar teşekkürler..iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcho_0725

arkadaşlar herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. hızlıalda kampanya varmış sx 230 aldım önce istanbulbilisimde buldum daha ucuza paralel ithalat meselesi herhalde ama stokta yok dediler ben de aldım 700 e biraz da kullanma fırsatı buldum açıkçası ama manuel modlar baya bir bilgi gerektiriyor öğreneceğiz artık inşallah tekrar teşekkürler..iyi forumlar...

o makine artık (sx230) 370 TL bu nasıl bir duygu :)
  • tabi ki Canon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcho_0725

arkadaşlar herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. hızlıalda kampanya varmış sx 230 aldım önce istanbulbilisimde buldum daha ucuza paralel ithalat meselesi herhalde ama stokta yok dediler ben de aldım 700 e biraz da kullanma fırsatı buldum açıkçası ama manuel modlar baya bir bilgi gerektiriyor öğreneceğiz artık inşallah tekrar teşekkürler..iyi forumlar...

Auto modunda nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.