Şimdi Ara

Samsung nx1000 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 500 liraya temiz kullanılmış nx1000 alınır mı? Gözüme güzel her şeyi çekiyorum manzara, bokeh fark etmiyor. Amatör-hobi fotoğrafçısını tatmin eder mi? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonuçta crop sensörlü bir kamera, çektiğinde alacağın fotoğraflar elbette seni tatmin edecektir. heleki 500 tl verip 2000 tl lik makinenin yapabildiğini yapabilceksin. amatörlükte bence mantıklı bir makine. acaba ben bir kamera kullanmalımıyım yada benim için gereksiz mi sorusunu 500 tl ile öğrenebiliceksin. ayrıca olduki evet ben bir makine kullanmalıyım ve bunu dahada ilerletmeliyim diyip birde aynalı sistemi denediğinde aynalı mı aynasız mı sana göre öğreneceksin. çokda kaybın olmayacak. önce aynalı sistem kullanıp sonra aynasıza geçenler ve aynasızı beğenmeyenler daha çok zarara uğrarlar. baktın ki aynalı sistem sana göre değil çokda zarar etmeden tekrar aynalıya döndüğüne daha nokta atışı yapabiliceğin bir aynalı sisteme geçebilirsin.

şuda var samsung u satmakta zorlanacaksın, geleceği olmayacak. o cihazı aldın mı o cihazın üzerine yatırım yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

sonuçta crop sensörlü bir kamera, çektiğinde alacağın fotoğraflar elbette seni tatmin edecektir. heleki 500 tl verip 2000 tl lik makinenin yapabildiğini yapabilceksin. amatörlükte bence mantıklı bir makine. acaba ben bir kamera kullanmalımıyım yada benim için gereksiz mi sorusunu 500 tl ile öğrenebiliceksin. ayrıca olduki evet ben bir makine kullanmalıyım ve bunu dahada ilerletmeliyim diyip birde aynalı sistemi denediğinde aynalı mı aynasız mı sana göre öğreneceksin. çokda kaybın olmayacak. önce aynalı sistem kullanıp sonra aynasıza geçenler ve aynasızı beğenmeyenler daha çok zarara uğrarlar. baktın ki aynalı sistem sana göre değil çokda zarar etmeden tekrar aynalıya döndüğüne daha nokta atışı yapabiliceğin bir aynalı sisteme geçebilirsin.

şuda var samsung u satmakta zorlanacaksın, geleceği olmayacak. o cihazı aldın mı o cihazın üzerine yatırım yapma.
    Çok teşekkürler hocam yardımcı oldunuz.

• quote:

sonuçta crop sensörlü bir kamera, çektiğinde alacağın fotoğraflar elbette seni tatmin edecektir. heleki 500 tl verip 2000 tl lik makinenin yapabildiğini yapabilceksin. amatörlükte bence mantıklı bir makine. acaba ben bir kamera kullanmalımıyım yada benim için gereksiz mi sorusunu 500 tl ile öğrenebiliceksin. ayrıca olduki evet ben bir makine kullanmalıyım ve bunu dahada ilerletmeliyim diyip birde aynalı sistemi denediğinde aynalı mı aynasız mı sana göre öğreneceksin. çokda kaybın olmayacak. önce aynalı sistem kullanıp sonra aynasıza geçenler ve aynasızı beğenmeyenler daha çok zarara uğrarlar. baktın ki aynalı sistem sana göre değil çokda zarar etmeden tekrar aynalıya döndüğüne daha nokta atışı yapabiliceğin bir aynalı sisteme geçebilirsin.

Hocam bugun 370 TL ye aldım çok az kullanılmış bir de sd kart aldım 28 liraya 32gb. Kit lensiyle beraber. Umarım güzel işler çıkarabilirim

• Jimmy Vulmer kullanıcısına yanıt
    370 tl ye kocaman sensörlü bir makina aldın. daha ne olsun. kendini geliştir, açıları öğren, hangi ışıkta hangi ayarlarla çekebiliceğini öğren bir sonraki adımda paranı kıyıp nokta atışı bir lens ve gövdeyle geliştirirsin kendini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

370 tl ye kocaman sensörlü bir makina aldın. daha ne olsun. kendini geliştir, açıları öğren, hangi ışıkta hangi ayarlarla çekebiliceğini öğren bir sonraki adımda paranı kıyıp nokta atışı bir lens ve gövdeyle geliştirirsin kendini
    Aynen hocam. Hayırlısı olsun artık. Makina inşallah sıkıntı çıkarmaz

• O makineye bir de 30 mm f2 lens alın. O zaman tadından yenmez işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Kodak Alınır Mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir lens o hocam porte için falan mı? Saygılar

• Jimmy Vulmer kullanıcısına yanıt
    Sokak da çeker, portre de. Minik olduğundan govde ile çok uyumlu. Taşınabilirliği yüksek. Hızlı ve doğru odaklayan bir lens.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Sokak da çeker, portre de. Minik olduğundan govde ile çok uyumlu. Taşınabilirliği yüksek. Hızlı ve doğru odaklayan bir lens.
    Hocam fiyatlarına baktım da 650 civarında

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Vulmer

Hocam fiyatlarına baktım da 650 civarında

Alıntıları Göster
    Geçen yıllarda 300 tl idi fiyatı. Ben 250 tl ye almıştım mesela. Lens uygun fiyatlı kesin denk gelir. Acele etmeyin. O mm o diyafram değerine bir lens için 650 tl de iyi fiyat. O lense değer. Ama beklemekte yarar var.

• quote:

Geçen yıllarda 300 tl idi fiyatı. Ben 250 tl ye almıştım mesela. Lens uygun fiyatlı kesin denk gelir. Acele etmeyin. O mm o diyafram değerine bir lens için 650 tl de iyi fiyat. O lense değer. Ama beklemekte yarar var.

Alıntıları Göster
    Hocam siz de ankarada yaşıyorsunuz sanırım o lensi uygun fiyattan bulabileceğim bir yer biliyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy Vulmer

Hocam siz de ankarada yaşıyorsunuz sanırım o lensi uygun fiyattan bulabileceğim bir yer biliyor musunuz

Alıntıları Göster
    İstanbul da yaşıyorum ama samsung ürünlerini hep takipteyim. Uygun fiyatlı denk gelir ise haber veririm size. Burayı da takip edin. Yakın zamanda 30 mm lensler uygun fiyatlı buraya da düştü.
  • quote:

İstanbul da yaşıyorum ama samsung ürünlerini hep takipteyim. Uygun fiyatlı denk gelir ise haber veririm size. Burayı da takip edin. Yakın zamanda 30 mm lensler uygun fiyatlı buraya da düştü.

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.