Şimdi Ara

Samsung A51 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bende A51 almaya karar verdim, telefonu kullanan pek kıymetli dosltara bir kaç sorum olacak;

Almadan önce son dem acaba doğru tercih mi diye sizlere danışayım dedim. Benim için telefon batarya ve kamera ile öne çıkıyor.

1-) Günlük 2-3 saat Instagram + Youtube, 30 dakika Spotify, bir kaç fotoğraf ve 30dk civarı oyun olacaktır. Buna göre A51 bataryası yeterli olur mu?

2-) Telefonda kronik sorun var mı?

3-) "Sakın alma" dediğiniz bir durumu var mı?

4-) Bataryası problem git 6000mah M31 al diyen var mı?

Şu an iphone 5s kullanıyorum, bütçe ve yeşil ekran sorunlarından A71'den vazgeçtim. Mi9T ön kamera sarmadı, Note 8 Pro'da sarmadı.

• M31 bulaşma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A51 yerine M31 alınması daha doğru olur. Çünkü M31, A51 den daha üstün ve daha ucuz. M31 in 6000 mAh lik pil avantajı var ki bu avantaj kesinlikle değerlendirilmeli. A51 alsanda üzmez seni ama 4000 mAh günümüz koşullarında artık yeterli gelmeyebilir. M31 hem A51 den daha ucuz hem de A51 den daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa samsung olacak diye bir şart yoksa xiaomi modelleri bakılabilir mesela 9t.
    kasa olarak daha güzel cam kasa. a51 plastik. mi9t tam ekran var kamera çıkıntısı yok.
    kamerası daha iyi olabilir. samsungun orta seviye telefonlarındaki kamera çok iyi değil. mi9t eksisi hafıza kartı takılamıyor oluşu. mi9t 64 gb ile a51 128 gb aynı fiyat.

a50 kullanıcısıyım ama bence a51 fiyatını hak etmiyor.ayrıca son zamdan önce 500 lira zam yedi a51 zaten olması gereken fiyattaydı ama çok arttı fiyatı bu kötü.
    illa samsung olacaksa a71 daha iyi uyguna alınırsa özellikle. bütçe arttırılamıyorsa
    mi 9t, note 9s güzel cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 2 Haziran 2020; 15:44:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Samsung 65CU8500 Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.