Arkadaşlar bölümde bir çok tavsiye arayan kişi var ama ben derdim biraz başka :D Kodak z5010 veya z990 almayı düşünüyorum fakat Kodak iflas ettiği için bu tür modelleri bulmak zaten zorlaştı.Teknosayı gezerken z990'a rastladım internet sitesinde seri sonu olarak satılmaktaydı fazla duracak gibi durmuyor.Bu aralar alınan bir Kodak'ta garanti işlemleri nasıl oluyor ? Ayrıca sx130'u tavsiye edenlerde var ama
snapsort
Compare the Canon PowerShot SX130 IS vs the Kodak Easyshare Z990 MAX
buradan baktığımızda z990 kağıt üzerinde daha iyi duruyor.sx150 için de aynı durum söz konusu.Yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.Konuyu doğru yere açtığıma emin değilim ayrıca :D
Eğer sert şartlar altında kullanılmayacaksa, makinenizi sık düşürmüyorsanız, bir yıl sonra ekranda ciddi sorunlar yaşanmayacaksa (ki zaten garanti kapsamına girmiyor) alınır. Kodak makinelerden alınan baskı harikadır. Renk derinliği müthiş.
Ama tamamen opsiyonel ve kişisel bir durum. Kimi zaten firma battı der almaz. Sanki çektiği fotoğrafın alt köşesinde firma battı yazacak...
Peki diğer sorum hakkında da bir şey söyleyebilir misiniz ? sx130 veya sx150 forumda kodaklara göre çok daha fazla kullanıcıya sahip tabi kullanıcı sayısı iyi olduğunu doğrudan göstermez ama daha çok seçiliyor diğer yandan dediğim gibi belirttiğim kodak modelleri linkteki karşılaştırmada daha avantajlı duruyor
Yaklaşık 400 tl fiyatları var. Biraz kaba bir alet. Ben olsam canon 300hs lere bir bakarım.
Hobi olarak ilgi duyuyorum fotoğrafçılığa manuel ayarlarını kullanabileceğim dslr-like bir makine arıyordum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: Altın Orda
Bu aralar alınan bir Kodak'ta garanti işlemleri nasıl oluyor ?
Merhaba, Garanti ve teknik servis konusuyla ilgili olarak Kodak'ın aşağıdaki açıklamasını inceleyebilirsiniz. İyi akşamlar hoşçakalın...