Herkese merhaba, Fotoğraf çekmeye çocukluğumdan beri ilgi duyarken, liseden itibaren içimde güzel bir makine alma isteği vardı. Fotoğrafçılığa olan ilgim de artınca, liseden beri bu forumu takip etmeye başlamıştım. Tabi uzun bir ara verdim, kimse tanımaz muhtemelen ama çok güzel insanlardan harika şeyler öğrendim, güzel muhabbetlerimiz oldu, hepsine ayrıca selamlarımı iletiyorum. O zamanlar Nikon D5100 yeni çıkmıştı, hayalimdeki makineydi ancak alamadım. Üniversitede alırım dedim, yine alamadım Artık iş hayatına atılınca daha da geciktirmeden, fiyatlar da daha da artmadan bir makine edinmek istiyorum. Artık tabi DSLR değil ama aynasız bir makine olmasını istiyorum taşıma kolaylığı ve video çekim kalitesi bakımından. Olympus E-M10 Mark III ile Fujifilm XT-200 arasında kalmıştım. Her ne kadar Olympus'un tasarımı daha çok hoşuma gitse de Fujifilm XT-200'ün daha iyi bir makine olduğu kanaatine ulaştım. Baktığım zaman vlogger kit olarak satılıyor, linki bıraktım aşağıya. Sizce nasıl bir seçim olur? Fujifilm XT-200 benim gibi başlangıç seviyesinde, öğrenmek isteyen bir kişi için iyi bir seçim midir? Cep telefonu ile çektiğim fotoğrafları paylaştığım konunun linkini de paylaşıyorum. Teşekkürler. www.fujifilmshop.com Fujifilm X-T200 Gümüş + XC15-45mm Vlogger Hazır Kit https://www.fujifilmshop.com/katalog/urun/x-t200_gumus__xc15-45mm_vlogger_hazir_kithttps://forum.donanimhaber.com/amator-fotograflarim--139847685 |
Fujifilm XT200: Kapsamlı Bir İnceleme
Fotoğrafçılığa yeni başlıyorsan veya bütçen kısıtlıysa Fujifilm XT200, düşünülmesi gereken harika bir seçenek. Bu aynasız kamera, etkileyici özellikleri, kullanıcı dostu tasarımı ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor.
Özellikler ve Performans
- 24,2 MP APS-C Sensör: XT200, ayrıntılı ve canlı görüntüler için yüksek çözünürlüklü bir CMOS sensöre sahip.
- 3 İnç Vari-Angle LCD Ekran: Dokunmatik ekran, esnek çekim açıları ve selfie'ler için yukarı doğru dönebiliyor.
- Elektronik OLED Vizör: 2,36 milyon noktalı EVF, net ve göz yormayan bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
- Otomatik Odaklama Sistemi: Hibrit otomatik odaklama sistemi, hızlı ve doğru odaklama sağlıyor.
Kolay Kullanım
- Kullanıcı Dostu Arayüz: XT200, gezinmesi kolay ve özelleştirilebilir bir menü sistemine sahip.
- Film Simülasyon Modları: Fujifilm'in ikonik film simülasyonları, aralarından seçim yapabileceğin çeşitli yaratıcı efektler sunuyor.
- Otomatik Modlar: Kamera, farklı çekim koşulları için çeşitli otomatik modlarla yeni başlayanlara yardımcı oluyor.
Bağlantı ve Paylaşım
- Wi-Fi ve Bluetooth: XT200, akıllı cihazına bağlanmanı ve fotoğraflarını kolayca paylaşmanı sağlıyor.
- Fujifilm X Kamera Uygulaması: Ücretsiz uygulama, uzaktan çekim, görüntü düzenleme ve daha fazlasına olanak tanıyor.
Fiyat ve Uygunluk
Fujifilm XT200, üstün özellikleri ve uygun fiyatı ile öne çıkan bütçe dostu bir seçenek. İster yeni başlayan ister deneyimli bir fotoğrafçı ol, XT200 harika bir değer sunuyor.
XT200'ün ikinci el pazarında da uygun fiyatlı seçeneklerini bulabilirsin. Ancak güvenilir satıcılardan satın aldığından ve kameranın durumunu kontrol ettiğinden emin ol.