Şimdi Ara

Max 300 ytl alınabilecek en iyi foto makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 YTL ye kadar alabileceğim en iyi dijital foto makinesini almak istiyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 6 Aralık 2008; 19:09:32 >

• en iyi diye iddaalı konuşamam ama canon A570IS tam bir F/P makinedir oda 300 ytl ye bulunabiliyormu artık bilemiyorum.. ayrıca sizin isteklerinize ve aradığınız özelliklere görede değişebilir. belki istediğiniz özellikler Canon A570de yoktur bilemem..
  • benim aradığım birazdaha ince olmalı canon 570-590 bunlar pilli olduğundan kalın makinalar
    ince makine tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim

biraz araştırmalarım sonucu
    panasonic lumix fs20
    panasonic lumix fs3 modelleri uygun geldi
    aslında fs20 550 civarı ama elektroword kampanya yapmış 300 ytl ye alınabiliyor
    sizce bu ikisinden hangisi daha iyi?
    teşekkürler
  • fs3 olabilir ozaman istediğin fiyattaki panasoniclere bak leica ASPH lensli mega OIS li panasonicler iyidir. fuji f50fd var mesela gittigidiyor da 300-400 ytl ye görüyorum fuji f50fd tercih et bence panasoniclerden önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 7 Aralık 2008; 17:22:52 >
  • yani fs3 - fs20 arasında yaklaşık 200 ytl fark olmasına rahmen fs3 daha mı güzel hocam?
    fs3 - fs20 arasında fs3 mü diyorsun?
  • bence önceliğini fuji f50fd ye ver, ama panasonic istersende fs3 le fs20 arasında fazla fark yok fs3 de f2,8 den başlıyor fs20de f3.3 den burda fs3 avantajlı diyafram aralığında, onun dışında aşağı yukarı aynı tabi bu bilgilere dpreview den bakıyorum,bence fs3 ve fs20 nin farklarına bak araştır fiyatıda iyi olanı al dpreview deki diyafram bilgileri doğruysa fs3 daha avantajlı
  • ince demeseydiniz kompakt modellerde bu fiyat araliginda Canon A serisi tavsiye ederdim ama ince olsun istiyorsaniz fuji serileri gayet guzel modeller..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler hocam

fuji f50fd bana pahalı gelir hocam 500-600 civarı satılıyor
    gittigidiyordan alamam çünkü babamı zor ikna ettim foto mak alması için, mağazadan başka bi yerden almaz yani. Ama mağazada fuji f50fd 300 e satılıyorsa sizin bildiğiniz, o zaman alırım
    FS20 geniş açı çekiyormuş onun + sı varmı hocam varsa nasıl bir + sı var

Birde Panasonic fs20 550 ytl ye satılıyor fs3 300 e satılıyor, yani fiyatı yüksek olan iyi demek olmuyor o zaman oylemi?

çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 7 Aralık 2008; 20:35:08 >
  • "yüksek fiyatlı daha iyi olur" düşüncesi, cümlesi çok yanlış fs20 30mm fs3 33mm den başlıyor 3 mm çok az bir fark değmez okadar fazla para vermeye fs20 için, fs3 de diyafram daha avantajlı bu daha önemli 3mm den tabi bunlar dpreview den alınan bilgiler doğruysa geçerli,hemde 200ytl daha ucuz tabiki fs3

ama ben f50fd öneririm gg de 300-400 civarına bulunuyor.veya canon A serisi sen fs3 ve fs20 dediğin için ben sana bunların bilgilerini yazdım seçim senin
  • hocam size pm attım
    msn den bi 10 dk konuşabilirmiyiz
  • hangi makineyi almaya karar verdin ??
  • 300 ytl alınabilecek en iyi foto makinesi lumix fs20 dir.
  • ben cumartesi günü kampanyalı fiyatı olan 299YTL ye aldım çok memnunum,

quote:

Orjinalden alıntı: ccc24

300 ytl alınabilecek en iyi foto makinesi lumix fs20 dir.

• bence a590 is weya a570 is manuel ayarlarda sahip
  • panasonic lumix fs3 aldım, yardımcı olan herkeze teşekkürler
  • bende bugün elektroworld den 300ytl/5 taksitle panasonic fs20 aldım, teknosalarda 300 ytl/9 taksitle veriliyor ama istanbulda sadece suadiye ve carrefour şubesinde 2 tane mi kalmış, avrupa yakasında olduğum için gitmeye üşendim, küçük makina arayanlar bence kaçırmasın, süper fiyat ...
  • bende max 250 lık bır cıhaz arıyorum ..en az 8 mp ve vıdeo cekımı 30 fps olmalı...ne onerebılırsınız arkadslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

bende max 250 lık bır cıhaz arıyorum ..en az 8 mp ve vıdeo cekımı 30 fps olmalı...ne onerebılırsınız arkadslar

Casio Exilim serisine bakabilirsiniz
    http://www.hepsiburada.com/casio-exilim-ex-z9-8.1mp-2.6-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99117

veya
    SANYO W800 iyi bir secim olur
    http://www.hepsiburada.com/sanyo-vpc-w800-8.0mp-2.7-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd999801

anvak biraz daha katip A570IS bulabilirseniz tadindan yenmez

• sony s730 200 lira civarında yada 270-280 ytl ye çıkarsan sony w110 tavsiyem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.