Şimdi Ara

Canon PowerShot SX50 HS 50X OPTİK ZOOM CANON DELİRMİŞ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
30.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Canon Türkiye pazarında DSLR de hızla payını artırırken yeni compact makinası çok fena piyasaya girdi. 50 x optik zoom inanılmaz ama gerçek.
    YURTDIŞINDA FİYATI 450 DOLARDAN BAŞLIYOR. TR de ise 1200-1500 arası fiyat istenıyor

Ve zoom yarışı sürdürüyorlar.

Sonra Nikon'un 42x zum P510 bu yılın başlarında geldi ve duyuru Olympus 40x zoom Stylus 820UZ IHS Ağustos ayında, belki bir sınıra ulaşıldığında düşündüm. Bir 50x 24-1,200 mm lens ile sağ tarafından Canon'un PowerShot SX50 HS darbeler olsa da,.

Selefi, SX40 HS , sadece 35x 24-840mm böylece objektif, 1,200 mm dışarı atlama önemli olduğunu, ancak penaltı olmadan vardı. SX40 için diyafram aralığı f2.7-f5.8, ama SX50 için oldukça yavaştır alır: F3.4-6.5. Bu 12 megapiksel BSI CMOS sensör ile bazı yardım, ancak büyük olasılıkla artık ISO 6400'e kadar gider, yüksek ISO ayarları kullanmanız gerekir.

Photokina 2012 - Canon PowerShot SX50 HS fotoğraf makinesi :Canon yeni nesil objektif tasarımındaki deneyimini ortay koyan yeni kompakt Canon PowerShot SX50 HS dijital fotoğraf makinesini tanıttı. En son güçlü çekim teknolojileri eşliğinde gelişmiş manuel çekim kontrolleri ve RAW formatta fotoğraf çekimi desteğine sahip olan Canon PowerShot SX50 HS dünyanın 50x optik zumlu objektife sahip ilk kompakt fotoğraf makinesi olma özelliği taşıyor. Daha çok üstün kalite, yüksek çekim performansı ve rahat taşınabilen kompakt bir gövde arayışında olan gelişmiş seviye fotoğrafçılara hitap eden Canon PowerShot SX50 kendine özgü görüntüleme teknolojileri sayesinde fotoğraf ve video çekimlerinde son derece yüksek bir görüntü kalitesi sergiliyor. Yeni Canon SX50 HS sahip olduğu Canon HS Sistem sayesinde loş ışıklı ortamlarda düşük noise değerlerinde üstün bir kalite imkanı tanıyor.

Canon PowerShot SX50 HS fotoğraf makinesi
    Canon PowerShot SX50 HS en son teknoloji Canon objektifi ile yaratıcı çekim olanakları sunuyor. Uzaktaki nesneleri zengin detaylı şekilde kaydetmek isteyen fotoğrafseverler için Canon PowerShot SX50 HS bugüne kadarki en yüksek optik zum değerini getiriyor. 10 grup halinde 3'ü UD lens olmak üzere 13 elemandan oluşan öncü yapısı ile bu optik zum objektif kullanıcıya 50x optik yakınlaştırma yapma imkanı veriyor. Canon PowerShot SX50 HS dijital fotoğraf makinesi USM Ultrasonik Motoru ve VCM Voice Coil Motor özelliği sayesinde 24mm geniş açıdan 1200mm telefotoya kadar tüm odak uzaklık değer aralığında hassas ve neredeyse sessiz yakınlaştırma sağlıyor.

Canon SX50 HS zum özellikleri
    Canon SX50 HS fotoğraf makinesinin zum değeri ZoomPlus fonksiyonu sayesinde gerektiğinde görüntü kalitesinden ödün vermeden 100x oranına kadar yükseltilebiliyor. PowerShot SX50 HS fotoğraf makinesinin Gelişmiş Zum Çerçeveleme Yardımcısı yeni Arama ve Kilit özellileri sayesinde telefoto değerlerindeki çekimlerde nesnelere kilitlenme olanağı tanıyor. Kilit tuşu güçlü optik görüntü sabitleme özelliği eşliğinde çeki yapılana kadar nesneyi ekranda tutuyor.

Canon PowerShot SX50HS fotoğraf makinesi özellikleri
    Canon PowerShot SX50 HS fotoğraf makinesi Canon'a özgü HS Sisteme sahip. HS Sistem 12.1 megapiksel çözünürlüklü CMOS sensör ve güçlü DIGIC 5 görüntü işlemciden oluşuyor. Canon SX50 HS fotoğraf makinesinin yüksek çözünülükte sensöre uyumlu şekilde yüksek performans verecek şekilde geliştirilen DIGIC 5 işlemcisi her türlü aydınlatma ortamında noise değerlerini minimum düzeyde tutma başarısı gösteriyor. Cihazın geliştirilmiş AF otomatik odaklama sistemi kullanıcıların keskin netlikte dijital fotoğrafları kolayca çekmelerine olanak tanıyor. Canon PowerShot SX50 HS fotoğraf makinesi High Speed Burst HQ modunda tam çözünürlükte hızlı hareket eden nesneleri sorunsuz şekilde kaydedebiliyor.

Canon SX50 HS Full HD video kayıt özelliği
    KEskin netlikte videolar da kaydedebilen Canon PowerShot SX50 HS dijital fotoğraf makinesi 1080p Full HD yüksek çözünürlükte 24 kare/sn hızında video çekebiliyor. Fotoğraf makinesinin optik zum özelliği video kayıt işlemi esnasında da devreye sokulabildiği gibi AF otomatik netleme sayesinde nesneler ve sahneler keskin netlikte kaydediliyor. Canon PowerShot SX50 HS aynı zamanda yüksek kalitede stereo ses kayıt özelliği de mevcut.

Canon PowerShot SX50 HS fotoğrafçılık aksesuvarları
    Yeni Canon PowerShot SX50 HS çeşitli fotoğrafçılık aksesuvarları ile uyumlu şekilde kullanılabiliyor. Canon SX50 HS fotoğraf makinesinin flaş yuvası cihazın çeşitli Canon Speedlite harici flaş birimleri ile kullanılmasına olanak tanıyor. Fotoğraf çekimlerinde Canon PowerShot SX50 HS ile kullanılan diğer aksesuvarlar arasında Lens Filtre adaptörleri ile Canon'a özgü EOS filtreler de yer alıyor. RS-60E3 uzaktan kumanda aksesuvarı Canon PowerShot SX50 HS ile uzun pozlama sürelerinde cihazı sarsmadan çekim yapma kolaylığı getiriyor.

Canon PowerShot SX50 HS incelemesi
    Canon PowerShot SX50 HS dijital fotoğraf makinesinin test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları ve HD kalitesinde video görüntüleri eşliğindeki kapsamlı bir Canon PowerShot SX50 HS incelemesini sizlere sunacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belalan52 -- 29 Eylül 2012; 20:15:51 >

• siparis verdim bu carsamba elimde olur, izlenimlerimi yazarim
  • 50x çarpanla fotoğraf kalitesinden pek birşey beklememek lazım, muhtemelen imajın kenar bölgeleri çamur gibi bulanık olacaktır. Bence gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

50x çarpanla fotoğraf kalitesinden pek birşey beklememek lazım, muhtemelen imajın kenar bölgeleri çamur gibi bulanık olacaktır. Bence gereksiz.

daha önce bende nikon 42xzoom yapan makina vardi 42xzoom da iyi resim cekiyordu valla sonra sattim canon un daha iyi yapacagindan eminim , tabiki uzak zoomlarda kalite beklenmemeli ama idare etsin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

50x çarpanla fotoğraf kalitesinden pek birşey beklememek lazım, muhtemelen imajın kenar bölgeleri çamur gibi bulanık olacaktır. Bence gereksiz.

daha önce bende nikon 42xzoom yapan makina vardi 42xzoom da iyi resim cekiyordu valla sonra sattim canon un daha iyi yapacagindan eminim , tabiki uzak zoomlarda kalite beklenmemeli ama idare etsin yeter

İyi imaj kalitesi göreceli bir kavram hocam, ben objektif alırken 4x çarpandan fazla olmamasına dikkat ediyorum şahsen. Ama tabi kullanım amacına göre, zevke göre ihtiyaçlar değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batıkan-Öğüt

1500-1200 biraz çok değilmi? Hani o para çok o paraya dslr al diyen arkadaşlarda yok ilginç.

dslr almakla isbitmiyor ona lens alacagiz bir sürü detay ve lens tasimak var ama bu makina da hepsi bir arada varsin biraz kalitesiz olsun görüntü dslr e göre benim icin uzakdaki objeler zoom önemli

EDIT

makina geldi arkadaslar ilerleyen zamanlarda 50xzoom ve kalite hakkinda yazarim ,icinden usb kaplosu cikmadi acaba usb den sarj olmuyor mu bilmiyorum kitabindada yazmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 3 Ekim 2012; 14:00:12 >

• 1/1250 F3.4 iso auto pizzada cektigim bir fotoraf canon ile , sony nex 3f ile öyle ahim sahim bir fark göremedim foto kalitesinde 50xzoom cekemedim yagmur yagiyordu sonra eklerim, yani beklentilerimi fazlasiyla karsiladi diyebilirim
    edit
    foto cektigim yerden 15.20 km uzaklikdaki bir fabrika bacasini cektim 200xzoom la makinada 50x-100-200 zoom secenekleri mevcut, mübarek türbün den iyi fazife görüyor
    bu da video cekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 3 Ekim 2012; 20:42:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makinen hayırlı olsun.
    quote:

1/1250 F3.4 iso auto pizzada cektigim bir fotoraf canon ile , sony nex 3f ile öyle ahim sahim bir fark göremedim foto kalitesinde

Oto pizza ne? Arabaya pizza servisi falan mı var
    Nex f3'le farkını göremediysen senin NEX'te sorun vardır
    Benim de bir türbünüm var bak aklıma geldi, Bausch&Lomb kendileri. Ne zamandır ilgilenmiyordum türbünümle. Dur bi türüyim...
  • hayırlı olsun .ev içi flaşsız bi çekim yap istersen f3 ile farkını daha iyi görebilirsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şubat

hayırlı olsun .ev içi flaşsız bi çekim yap istersen f3 ile farkını daha iyi görebilirsin:)

tabiki yakin cekimlerde biraz fark var ama benim icin önemli olan zoom
  • Arkadaş mutluysa bizde mutluyuz
  • Canon dürbüne fotoğraf çekme özelliği eklemiş.
  • konsoldede isimli arkadaşım, bende sipariş vermek istiyorum acaba nereden aldığınızı yazarmısınız? ben canon sx50hs bulamadım.
    S.D.
  • Abartı MPx, abartı çerez özellikler, abartı ve sahte FullHD video (20 fps, 3 buçuk megabit akış hızı vs vs) ve şimdi de abartı zoooooooooom. Kim bu cihazla amacına ulaşabilir ki? Tam çözünürlükte, %100 foto boyutunda, fotoğraflanak istenen şey, bırak 50x i, hadi 40 ı da bırak, 35x te ne kadar net çıkabilecek ki.. Kağıt üstünde özellik işte.

Ayrıca hatırlatayım, abiler siz niye 500mm lere onbin $ lar veriyorsunuz? Alın bir SX50 ohh, misss..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerima

konsoldede isimli arkadaşım, bende sipariş vermek istiyorum acaba nereden aldığınızı yazarmısınız? ben canon sx50hs bulamadım.
    S.D.

ben tr de degilim kuzeyde yasiyorum, kesinlikle kaliteli 50xzoom konusunda 50x 100x200 secenekleri var 200xzoom digital, 50xzooom optik , 100xzoom ikisinin ortasi oluyor
    2 gün kullandim iyi bir ürün zoom meraklilarini ve orta bir resim ve video kayit özelligi arayan arkadaslara tavsiye ederim ,özellikle tabiat da dagda ,ovada ,bayirda, yada dedektiflikde kullanilabilir
    ama ben geri verdim tekrar sony nex 3f alacagim cünkü foto ve video cekimi cok daha keskin ve kaliteli ilerde belki tekrar canon un 50xzoom yapan makinasini alirim sony nin yanina
    ayrica bu makinayi almakda acele davranmayin, yeni ciktigi icin pahali ama yilbasindan önce fiyati düsecektir ben aldikdan sonra 50 dolar düstü fiyati 2 gün icinde,
    ve yine cihaz usb den sarj olmuyor , benim aldigim cihazin ekraninda ölü piksel cikti parlayip duruyordu sonucda geri verdim dedigim gibi ,burada bir ürünü aldikdan sonra kullansaniz bile 14 gün icinde %100 iade hakki var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 9 Ekim 2012; 7:50:40 >

• peki cihazın yaşadığınız yerdeki fiyatları nedir? türkiyeye kasıma kadar gelmeyeceği söylendi bana canon türkiyeden bu şekilde bilgi aldım. para versek alıp yollama imkanınız olmazmı? eğer yollama imkanınız olsa kaç günde ve hangi şartlarda elimizde olur.
    S.D.
  • Bir kaç güne bende sx50 ci oluyorum. izlenimleri aktarırım. sanalpazardan sipariş geçtim 12 ay taksit 1000tl.
  • media markt ta bulunmakta cihaz .....
  • yahu bende zoom ile çekim yaparım ama 50x zoom cidden çok abartı bir değer objektif tarafında keskinlik ve doku kaybı gibi kusurlar mutlaka olacaktır bu kaçınılmaz kişisel görüşüm 25x üzeri zoom sorun demek ve pekte yanaşılmamalı
  • Makinam geldi resimleri ve izlenimlerimi paylaşıyorum.

bunu otomatik mod da çekmiştim deneme amaçlı.

bunu P modunda biraz zoom ve canlılık konstrantı vurgulama modunda

arka planı öldürme denemesi

şimdilik bukadar arkadaşlar ilerde video ve zoom testlerinide paylaşıcam.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.