Şimdi Ara

Canon PowerShot SX260 HD Travel Zoom vs Panasonic Lumix DMC-TZ30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisinden birini 1 hafta içinde Amerikadan getirtmeyi düşünüyorum..İkisinin fiyatıda 250 $.. Canonun portrelerdeki soluk renk vermesinden biraz sıkıldım.Daha önceki makinam Canon S95, Birde Panasonice şans vermek istiyorum..Tavsiyeleriniz ne olur..
    Teşekkürler.

• S95 ten sonra ikiside sizi memnun etmez sanırım. Fotoğraf kalitesi olarak S95 her iki makineden de iyi sonuçlar veriyor karşılaştırmalarda. Panasonic konusunda ısrarlıysanız LX5 yada yeni tanıtılan LX7 iyidir sanırım. Ancak fiyat biraz yukarılarda. Ben LX5 istemiştim ama kımet FZ150 imiş, şu an için memnunum.
  • Orası öyle kalite konusunda çok fark var fakat ben sadece otomatik modda kullanıyorum.Detaya manuel ayarlara girip kullanmıyorum.Ondan dolayı istediğim sonuçları pek alamıyorum..Birde zoom olayı benim için öenmli bir kriter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitty -- 31 Temmuz 2012; 13:00:04 >
  • FZ150 iyi bir seçim olabilir. Küçük boyutlu derseniz SX260 bence.
    http://www.dpreview.com/reviews/studio-compare
    Burdan karşılaştırma yapabilirsiniz.
  • canon s95 sensör olarak bir nebze daha büyük düşük ışıkta biraz daha iyi sonuçlar verir fakat bi tz30 gibi ne zoom yapar nede video çeker . ihtiyaç doğrultusunda karar vermek lazım. ev içi düşük ışıkta çekim yaparım video ve zoom benim için önemli değil dersen s95 avantajlı diğer özelliklerde tz30 fark atar . s95 in sensörünü fazla büyütmeyin micro system 4/3 sensörü olsaydı o zaman fark olurdu
  • ARKADAŞLAR MAKİNAYI 4 GÜNDÜR KULLANIYORUM TOPLAM 1400 LİRAYA GELDİ 32 GB HAFIZA KARTI VE YEDEK BATARYA ŞART 2400 LİRA OLSA GENE ALIRDIM GÖZ KIRPMADAN 2 YILDIR ARAŞTIRIYORUM PANASONİC MAKİNALARI ZUM MÜKEMMEL VİDEO OKADAR NET VE AKICIKİ 1080 60P DAHA NE OLSUN AYRICA BU KALİTEDE VİDEOYU MPG4 ÇEKMESİ TARİF EDİLEMEZ BİŞEY BENDEN TAVSİYE ALMAYI DÜŞÜNEN VARSA VE BÜTÇESİ YETİYORSA AKLINDA HİÇBİR SORU İŞARETİ KALMADAN ALSIN DÜŞÜRÜP KIRMADIĞINIZ SÜRECE 10 YIL GİDER DİYE TAHMİN EDİYORUM
  • İLK DEFA BİELEKTRONİK EŞYA BENİ BUKADAR MUTLU ETTİ VE ŞÜKÜRLER OLSUN PARA BULUP ALABİLDİĞİM İÇİN ALLAH ALACAK OLANLARA YARDIM ETSİN AYRICA YEDEK BATARYA VE YÜKSEK KAPASİTE HAFIZA KARTI MUTLAKA ALIN YEDEK BATARYAYI FOTOZEYNEP.COM DA BULABİLİRSİNİZ (DMW-BCG10E) 120 lira falan gittigidiyorda 30 liraya var ama önermem bu orjinal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.