Şimdi Ara

Canon PowerShot SX50 HS 50X OPTİK ZOOM CANON DELİRMİŞ Mİ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
3
Favori
30.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkinci el fiyatları ne kadar bunların bilen varmı, ya da satan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

İnşallah canon sx60 ' da fujifilm Hs50 ile aynı boyutta sensör kullanır . 1/2.3'' sensör var sx50 ' de fujide ise 1/2'' sensör var . Bu büyüklük iso performansı , noise ve gece çekimlerine olumlu yansır .

sx50 kalite anlamında en iyi bridge mankine deniliyordu. Çıktığında sx60 ' da bu geleneği sürdürür umarım .

canon sx60 yurtdışında çıkmış, bu linkte detaylı özelliklerini okuyabilirsiniz

http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sx60hs

Türkiye'de satışa çıktı mı bilmiyorum ama sensör değişmemiş sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: x3po

quote:

İnşallah canon sx60 ' da fujifilm Hs50 ile aynı boyutta sensör kullanır . 1/2.3'' sensör var sx50 ' de fujide ise 1/2'' sensör var . Bu büyüklük iso performansı , noise ve gece çekimlerine olumlu yansır .

sx50 kalite anlamında en iyi bridge mankine deniliyordu. Çıktığında sx60 ' da bu geleneği sürdürür umarım .

canon sx60 yurtdışında çıkmış, bu linkte detaylı özelliklerini okuyabilirsiniz

http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sx60hs

Türkiye'de satışa çıktı mı bilmiyorum ama sensör değişmemiş sanki...

Hocam sensör değişiyor fakat boyutu değişmiyor .

Boyut bu optik zoomlarla zaten büyümez . Ama sx50 aynı boyutta sensöre sahip olmasına rağmen bütün superzoom lardan iyi çekiyordu .

Bu sene digic 6 ' yıda bünyesine almış. Netleme hızı ve resim işleme becerileriyle yine hepsinin önünde olacak gibi .

• quote:

Hocam sensör değişiyor fakat boyutu değişmiyor .

Boyut bu optik zoomlarla zaten büyümez . Ama sx50 aynı boyutta sensöre sahip olmasına rağmen bütün superzoom lardan iyi çekiyordu .

Bu sene digic 6 ' yıda bünyesine almış. Netleme hızı ve resim işleme becerileriyle yine hepsinin önünde olacak gibi .

evet doğru diyorsunuz, sensör sx50'de digic 5 imiş, sx60'ta digic 6 olmuş, 16mp ve 65x zoom olmuş.
    550$ amerika satış fiyatı, bir tanıdık filan bulup getirtmek lazım :)

şu videoda 65x zoom yeteneğini gösteriyor
    http://www.youtube.com/watch?v=7SM1zruEdHc

gece aya yapılan zoom testi
    http://www.youtube.com/watch?v=cWw7HiPkGPY

şu videoda da sx50 ve sx60 özellikleri karşılaştırılmış
    http://www.youtube.com/watch?v=RvzN_woHfuM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 29 Ekim 2014; 12:07:21 >

• x3po X kullanıcısına yanıt
    sx50'yi almama sebebim tamamen ekranın küçük olması idi .

Nikon p520 ' yi denedim , media markta . 20x zoomdan sonra cihaz netlemiyor. Heleki 50x civarlarında netleme namına birşey yok. Ekrandaki görüntü yavaşlıyor falan. Cidden berbattı .

sx50 ise , dslr hızında netleyip çekiyordu digic 5 ile . Şimdi digic 6 desteğiyle dslr zevki vereceğini düşünüyorum çekerken . Fotoğraf kalitesi de , tatmin eder sanırım . Beklentisi büyük olanları , crop dslr cihazlar da tatmin etmiyor :)
  • makinaya 400 lira istiyolar sizce alinir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 15 Aralık 2014; 18:35:31 >

• Arkadaşlar nette dolaşırken sx 50 hs ye CHDK diye bişey yüklemişler. Pozlama süresinin 15 saniye sınırı falan kalkıyormuş artı time laps videolar çekilebiliyormuş ve daha bir çok özellik ekleniyormuş Bu programı bileniniz yükleyeniniz deneyeniniz varmı? Türkçe dil desteği varmı.Birde bunu yüklersek geri orijinaline dönebiliyormuyuz garanti için bileniniz varmı?
  • Kimse cevap vermemiş ama sanırım görülmedi.Neyse mesajı yazdıktan sonrfa araştırma yaptım ve buldum.İhtiyacı olan arkadaşlar olabilir. Gerçekten güzel bir programmış.Hafıza kartına attığınız üç beş dosya ile çalışıyor.Yani makina yazılımı falan değişmiyor. Birçok profesyonel ayarı var. Pozlama süresini 60 saniyeye kadar çıkarabildim mesela. Ve daha anlamadığım bilmediğim bir sürü ayarı var. Ayrıca türkçe dil desteğide mevcut. İlgilenenlere duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alastor06

Kimse cevap vermemiş ama sanırım görülmedi.Neyse mesajı yazdıktan sonrfa araştırma yaptım ve buldum.İhtiyacı olan arkadaşlar olabilir. Gerçekten güzel bir programmış.Hafıza kartına attığınız üç beş dosya ile çalışıyor.Yani makina yazılımı falan değişmiyor. Birçok profesyonel ayarı var. Pozlama süresini 60 saniyeye kadar çıkarabildim mesela. Ve daha anlamadığım bilmediğim bir sürü ayarı var. Ayrıca türkçe dil desteğide mevcut. İlgilenenlere duyrulur.

bende de aynı modelden var denemek isterim ancak garantisi devam ediyor inşallah sorun olmaz, siz yazılıma nereden ulaştınız link var mı?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: alastor06

Kimse cevap vermemiş ama sanırım görülmedi.Neyse mesajı yazdıktan sonrfa araştırma yaptım ve buldum.İhtiyacı olan arkadaşlar olabilir. Gerçekten güzel bir programmış.Hafıza kartına attığınız üç beş dosya ile çalışıyor.Yani makina yazılımı falan değişmiyor. Birçok profesyonel ayarı var. Pozlama süresini 60 saniyeye kadar çıkarabildim mesela. Ve daha anlamadığım bilmediğim bir sürü ayarı var. Ayrıca türkçe dil desteğide mevcut. İlgilenenlere duyrulur.

bende de aynı modelden var denemek isterim ancak garantisi devam ediyor inşallah sorun olmaz, siz yazılıma nereden ulaştınız link var mı?..

Yok hocam cihaza birşey yüklenmiyor. Sadece hafıza kartından başlayan ek bir menü. Hafıza kartını çıkarınca makina eski haline dönüyor. Şu linkteki arkadaş güzel ve açık şekilde anlatmış.Az biraz ingilizceniz varsa rahatlıkla anlaşılabiliyor. Yoksa ben yardımcı olurum.https://www.youtube.com/watch?v=HYOaspc4Ohw İşlemleri yaparken bilgisayarınızın hafıza kartı okuyucusu olması gerekmekte. Data kablosuyla olmuyor diyenler var. Birde 4 gb lık hafıza kartı.8gb likte denedim sonuç alamadım.

• selamlar 450d kullanıyorum (aslında 1 senedir bozuk :D kullanamıyorum) lens almadım standart 18 55 lens vardı. zoom olarak canon sx50hsyi düşünüyorum eski makinamı da yaptırıp kardeşime verecğim. ama buradaki fotoğrafları görünce vazgeçer gibi oldum bariz bulanık fotoğraflar. ya odaklanılamamış yahut benim makineden farkı yok canon 450d de 12.1 mpydi yanlış hatırlamıyorsam. başka fotoğraflara bakacağım yine de tam olark vazgeçmiş değilim 1000/1100 tl civarı ortalama fiyatı var

• alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    Bu makina ile millet bir ay fotoğrafları çekiyor gör

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.